لزوم پیشبینی اعتبار از سوی دولت یا وزارت علوم برای جبران هزینههای مازاد خوابگاهی
علی آهونمنش در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا با بیان اینکه بسیاری از خوابگاههای بخش خصوصی بهصورت خودگردان اداره میشوند و انجام چنین دستورالعملی مستلزم تأمین هزینههای تحمیلشده بر خوابگاهداران است،گفت: در این راستا دولت یا وزارت علوم برای جبران هزینههای مازاد خوابگاهی باید اعتباری پیشبینی کند.
وی افزود: با اشاره به دستورالعمل بازگشایی دانشگاهها، خاطرنشان کرد: حضوری شدن کلاسها بهصورت تدریجی و از اول آذرماه صورت میگیرد. اولویت با دروس آزمایشگاهی و عملی است و دروس نظری بهصورت ترکیبی (مجازی _حضوری) برگزار میشوند در حال حاضر کلاسها به ۲ صورت آنلاین و آفلاین برگزار شده و برای کلاسهای حضوری نیز تدابیری اندیشیده شده تا همزمان با حضور اساتید در کلاس، پخش آنلاین و آفلاین محتوای کلاس فراهم باشد.
رئیس اتحادیه دانشگاههای غیرانتفاعی کشور در خصوص نحوه ارائه خدمات خوابگاهی بیان کرد: بر اساس بخشنامه ابلاغشده، بهمنظور رعایت پروتکلهای بهداشتی هر دانشجو باید ۲ متر مکعب فضا در خوابگاه در اختیار داشته باشد و با توجه به اینکه بسیاری از خوابگاههای بخش خصوصی بهصورت خودگردان اداره میشوند، انجام چنین دستورالعملی مستلزم تأمین هزینههای تحمیلشده بر خوابگاهداران است. بهعنوانمثال خوابگاهی که تا قبل از شیوع ویروس کرونا ظرفیت اتاقهای ۸ نفره داشته در حال حاضر باید آن را به نصف کاهش و در نتیجه هزینه اضافی بر دانشجو تحمیل میشود.
وی ادامه داد: این در حالی است که دولت یا وزارت علوم برای جبران هزینههای مازاد خوابگاهی، اعتباری پیشبینی نکرده است. با این وجود با افزایش هزینه روبهرو هستیم که مرجع تسویه مشخصی ندارد. بنابراین صندوق رفاه دانشجویی بایستی برای آن دسته از دانشگاههایی که از خوابگاههای خودگردان استفاده میکنند، برنامهای ابلاغ کند تا پرداخت این هزینهها مجزا از وام دانشجویان به آنها پرداخت گردد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/