نقش استثنایی و مأموریت ویژه نهاد نمایندگی رهبری در حوزه جهاد تبیین
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از اصفهان، حجتالاسلام حسن عارضی در ششمین جلسه شورای راهبردی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با موضوع جهاد تبیین درباره جایگاه تبیین در دانشگاه اظهار کرد: شناخت میدان نبرد، شناخت دشمن و مواجهه دشمن و شناخت ابزارها و امکاناتی که در سمت خود است و شناخت همجبههایها و بهنوعی ایجاد جبهه حرکتی و دستدادن و الحاق این جبههها به یکدیگر جزء الزاماتی است که باید برایش تلاشهایی انجام بدهیم. ما هم در این زمینه قطعاً مسئولیتهای فراوانی داریم.
بیشتر بخوانید:
تمرین مسئولیتپذیری دانشجویان در کانونهای فرهنگی
وی بیان کرد: برای دفاع از جریان حق (نظام اسلامی، اسلام اصیل، انقلاب اسلامی و هر نوع اتفاقی که ما آن را جریان حق میدانیم) ما نیاز به جهاد سخت داریم. این جهاد سخت در عرصههای اقتصادی، دفاعی، مبارزاتی و سیاسی است که هرکدام لوازم و سختیهای خود را دارد.
معاون آموزشی پژوهشی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاههای اصفهان افزود: در عرصه نرم و عرصهای که متوجه باور، اراده، اعتماد و امید مردم است، مبارزه شکل پیچیدهتری پیدا میکند و دفاع و مواجهه باید در قالب جدیدی اتفاق بیفتد. وقتی ما به جریان شکست جبهه حق در طول تاریخ نگاه میکنیم، عمده شکستها از ناحیه جبهه فکری، محتوایی و اندیشهای نه بهمعنای ناقالببودن تفکر است؛ بلکه بهمعنای آسیبخوردن به ارادههای اهل حق است.
عارضی بیان کرد: رهبر انقلاب موضوع مطالبه تبیین را در مقاطع مختلفی داشتند؛ امّا در سالهای اخیر مستقیماً این مأموریت را متوجه جوانان دانشجو میدانند. در حقیقت این اتفاق از یکطرف نشان میدهد که صحنه اصلی این موضوع ابهامآفرینی و غبارآفرینی ذهن و اندیشه و فکر جامعه جوان و سپس عموم جامعه است.
مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان اضافه کرد: از طرف دیگر، ظرفیت حرکت، مبارزه و مواجهه با این صحنه هم در دل جمعیت جوان و دانشجویی ماست؛ یعنی مجموعه دانشجویی و استادان ظرفیت حرکتهای بزرگ برای روشنگریهای جدی و خنثیکردن حرکات دشمن را دارند؛ بنابراین، توجه به این مأموریت و مسئولیت به جوانان نشاندهنده ظرفیت بزرگی است که در شورای راهبردی به آن میپردازیم.
عارضی توضیح داد: در جنگ صفین دو عنصر محوری در یاران امیرالمؤمنین(ع) بود. دو شخصیت محوری جبهه حق، مالک اشتر و عمار یاسر هم بودند. در عرصه نظامی هرجا که به مالک اشتر مأموریتی داده میشد، اقداماتش توفیقاتی داشت؛ امّا در عرصه تبیینی و روشنگری که جبهه سختتری هم است، نقش عمار مهم میشد؛ چرا؟ به این دلیل که پیشینه عمار آماده شده تا در چنین فضایی به روشنگری بپردازد. آسیبی که از نبود عمار در جبهه امیرالمؤمنین(ع) اتفاق میافتد، یا نقشآفرینی ناقصی که اهل حق و خواص بر این حوزه داشتند، نتیجهاش را در جنگ نشان میداد.
وی یادآور شد: امیرالمؤمنین(ع) عمار را بهعنوان شاخص به میدان گفتوگوها میفرستاد. بعضی از عرصهها آنچنان سخت میشد که تشخیص حق از باطل و حتی تشخیص حقانیت امیرالمؤمنین(ع) هم برای عدهای مورد تردید واقع میشد.
به گزارش آنا، در این جلسه، اعضای شورای راهبردی نهاد، نظر خود را در ارتباط با راهکارهای تحقق جهاد تبیین، عملیکردن بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و راهبردهای فرهنگی و رسانهای نیل به اهداف مورد نظر بیان کردند.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/