راهبرد آموزش عالی فاصله زیادی با نیاز کشور دارد
کاظم سلیمی در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا درباره آموزش مجازی و ارزیابی کلاسهای درسی، تسلط اساتید و آموخته دانشجویان، گفت: وقتی یک راهبرد ترسیم درستی ندارد در ابعاد اجرایی نیز با مشکل مواجه میشود، شیوهها و راهبرد آموزشی فاصله زیادی با تجسم ظاهری و نیاز هارمونی کشور دارد.
وی در ادامه افزود: با آمدن کرونا کشورهای دیگر با فضای مجازی، آموزشهای تکنولوژیپرور، نوآور و خلاق به وجود آوردهاند چراکه اینترنت فضای ابزاری رو به جلو برای بارآوری تکنولوژی، شناخت اطلاعات و مهمترین ابزار ترسیمسازی در جهان است.
کاظم سلیمی ادامه داد: هرچه اطلاعات جامعتر باشد متعاقب آن قدرت ریسکپذیری بالا رفته و ترسیمسازی بهینه ایجاد میشود. وقتی سیستم حرکتی آموزش کشور افت داشته است نظارت در کیفیت آموزش تاثیری ندارد.
وی درباره شیوهنامه آموزشی در پساکرونا، خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) زمانی فرمودند «جنگ تحمیلی یک دانشگاه بود»، یعنی بهترین منبع آموزشی پیدا کردن راهبردها در بحرانها، تحریمها و مشکلات است، در زمان جنگ محدودیتها و فشارهایی بود که باعث میشد به خود برگردیم، اگر با این زاویه نیز به کرونا نگاه کنیم همانند نعمتی است که شکافها، کمبودها و پتالنسیلهای بالقوه را شناسایی کرد و نقاط ضعف و قوتها را مشخص کرد. در پساکرونا نیاز است این پتانسیلهای بالقوه مهندسی مجدد شوند.
انتهای پیام/۱۱۰/
انتهای پیام/