روزانه ۲ درصد از ۱۸ میلیون تردد در تهران جریمه میشوند
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، سرهنگ محمد باقر سلیمی، رئیس پلیس ترافیک شهری راهور ناجا گفت: متاسفانه حوادث رانندگی یکی از مهمترین چالشها در حوزه حمل و نقل و ترافیک است و تعداد کشتهها، مجروحین، مصدومین تصادفات و خسارتهای اقتصادی که به بار میآورد خسارتهای سنگینی است و تمام اقدامات پلیس راهور با هدف کاهش حوادث ترافیکی و رسیدن به یک انضباط ترافیکی پایدار و شرایط ایمن مطلوب انجام میشود.
وی اظهار داشت: در شهر تهران به طور میانگین روزانه ۱۸ میلیون تردد انجام میشود که در۵ درصد این ترددها تخلف انجام میشود و پلیس کمتر از ۲ درصد از این تخلفات را اعمال قانون و جریمه میکند.
رئیس پلیس ترافیک شهری راهور ناجا اظهار داشت: در جهت توسعه سامانههای هوشمند در راهنمایی و رانندگی تمام افسران اخطاریه نویس ما مجهز به دست افزار موبایلی هستند که به صورت برخط امکان استعلام تخلفات رانندگی، تاییدیه گواهینامه رانندگی، نمرات منفی رانندگان، تاییدیه بیمه نامه و معاینه فنی را دارند و میتوانند تمام موارد را چک کنند.
سلیمی ادامه داد: پلیس راهنمایی و رانندگی در مجموع ۴ وظیفه اصلی اجرای قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، رسیدگی به حوادث ترافیکی، مدیریت ترافیک و روان سازی ترافیک، ارائه خدمات ترافیکی مورد نیاز مردم در حوزههای صدور گواهینامه و شماره گذاری و.. را دارد.
رئیس پلیس ترافیک شهری راهور ناجا با تاکید بر اینکه یکی از راهکارهای اصلی برای سامان دهی وضعیت ترافیکی ایمن و انضباط ترافیکی بازدارنده بودن قوانین است که در اغلب کشورها این موضوع جاری است و بازدارنده بودن قوانین انگیزه برای تخلفات را به صفر میرساند اظهار داشت: اجرای قانون مستلزم زیرساختهای مناسبی است و باید علاوه بر فراهم کردن زیر ساختها، در جامعه آموزش و فرهنگسازی به حد مطلوبی برسد تا خود باوری و خود کنترلی اتفاق بیفتد و دیگر تخلفی صورت نگیرد.
وی با تاکید بر اینکه تنها با اعمال قانون و اهرم قانون نمیتوان انتظار داشت که فشار ترافیکی منضبط شود و همگونی در سطح شهرها و جادهها ایجاد شود بیان داشت: استفاده از تکنیکهای مدیریت تقاضاهای سفر، انسان محور کردن بافتهای مرکزی شهرها، ارائه خدمات بیشتر به عابران پیاده، دسترسی مناسب به حمل و نقل عمومی، توزیع مناسب کاربریها، توزیع مناسب صنوف و ارائه دهنده خدمات و.. را از راهکارهای کاهش مشکل ترافیک برشمرد.
سلیمی با تاکید بر اینکه حرکت جدی پلیس در بستر سامانههای هوشمند است و شعار امسال هفته ناجا پلیس هوشمند و امنیت پایدار است بیان داشت: یکی از برنامههای هوشمند سازی پلیس راهنمایی و رانندگی که به صورت جدی دنبال میشود و در آینده نزدیک اجرایی خواهد شد قفل چرخهای الکترونیک است که دیگر نیازی به انتقال خودرو به پارکینگ نیست و در صورت تخلف خودرو به تخلفاتی حادثه ساز یا رانندگی بدون گواهینامه، نقص ایمنی خودرو و... با اختیارات قانونی چرخهای خودرو قفل الکترونیک میشود.
انتهای پیام/
انتهای پیام/