دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
متخصص زنان و زایمان در گفت‌وگو با آنا:

۱۵ تا ۴۵ سال بهترین سن برای فرزندآوری است

متخصص زنان و زایمان بهترین سن برای فرزندآوری را بین ۱۵ تا ۴۵ سال عنوان کرد و گفت: سیستم ایمنی زنان در سنین پایین بهتر عمل می‌کند، لذا به زوجین توصیه می‌شود که در سنین پایین اقدام به فرزندآوری کنند.
کد خبر : 608378
بارداری



فریده محبی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان گروه جامعه خبرگزاری آنا، در پاسخ به سوالی درخصوص اینکه آیا بارداری موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن مادر می‌شود یا خیر و اینکه بهترین زمان برای بارداری چه موقعی است، گفت: متأسفانه اکثر افراد فکر می‌کنند که بارداری به سیستم ایمنی آنها آسیب می‌رساند بلکه تحقیقات نشان داده که شیردهی نه تنها مادر را از ابتلا به سرطان پستان و بیماری‌های رحمی دور می‌کند، بلکه در برخی مواقع موجب تقویت سیستم ایمنی بدن نیز خواهد شد. خانواده‌ها باید بدانند که اگر در سنین پایین اقدام به فرزندآوری کنند، برای آنها از همه جهات بهتر است. در سنین پایین سلامت مادر در صورت بارداری تهدید نمی‌شود و بهترین سن برای بارداری ۲۰ تا ۳۰ و در نهایت ۲۵ تا ۳۵ سال است. البته که برخی کارشناسان نیز ۱۵ تا ۴۵ سال را سنی مناسب برای بارداری بیان می‌کنند.


افراد بالای ۴۵ سال به فکر بارداری نباشند


این متخصص زنان و زایمان افزود: معمولاً افرادی که سن آنها بالای ۴۵ سال است نباید به فکر بارداری باشند، چراکه در سن بالا به‌دلیل فشاری که به کبد، کلیه و سیستم ایمنی بدن مادر می‌آید، احتمال ضعیف بودن فرزند و حتی ناقص بودن آن نیز وجود دارد. از طرفی برای خود مادر نیز می‌تواند در سال‌های آینده عوارض مختلفی داشته باشد. بنابراین برخی افرادی که سن آنها بالاست، به فکر سقط جنین نیز می‌روند و برخی از مراجعه‌کنندگان، سن بالا را دلیلی برای سقط جنین بیان می‌کنند. البته با اینکه در سنین بالا فرزندآوری توصیه نمی‌شود، اما درصورت بارداری، سقط را توصیه نمی‌کنیم چراکه با گذراندن دوره درمانی و تحت نظر بودن، می‌توان بچه را به دنیا آورد و از طرفی مادر نیز تحت نظر پزشک باشد.




بیشتر بخوانید:


فعالیت بدنی در دوران بارداری با عملکرد ریه نوزاد ارتباط دارد


مادران باردار با چه شرایطی می‌توانند واکسن بزنند؟




وی خاطرنشان کرد: برخی نیز نداشتن خانه، ماشین و به‌طور کلی وضعیت نامناسب اقتصادی را دلیلی برای سقط جنین بیان می‌کنند که این دلایل توجیهی بیش نیست و افراد نباید به دلایل واهی به سمت سقط بروند. همچنین در قرآن نیز به این موضوع اشاره شده است و افراد باید بدانند که با سقط جنین دست به کشتن یک موجود زنده زده‌اند. در دوران صدر اسلام برخی خانواده‌ها دختران خود را زنده به گور می‌کردند و به نظر بنده سقط جنینی که امروز از سوی برخی صورت می‌گیرد، زنده به گور کردن افراد به روش مدرن است. نکته جالب دیگر این است که برخی افراد در دوران عقد اقدام به سقط جنین می‌کنند و این افراد فقط به‌دلیل ترس از آبرو به سمت سقط می‌روند. با اینکه در اسلام و قانون هیچ منعی ندارد که افراد در دوران عقد صاحب فرزند شوند.


محبی گفت: در سنین پایین سیستم ایمنی شاداب است، لذا بهترین زمان برای فرزندآوری است.


انتهای پیام/ ۴۱۷۴



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب