اعتماد عمومی با پاسخ به مطالبات تقویت میشود
به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، احمد وحیدی وزیر کشور با بیان اینکه امروز نیازمند تقویت اعتماد اجتماعی برای گذر از مشکلات و چالشهای پیشروی کشور هستیم، خاطر نشان کرد: پایه اعتماد اجتماعی این است که مردم احساس کنند مسئولان با همه وجود در خدمت و کنار آنها هستند.
وی با بیان اینکه امروز بایستی با تمام توان در خدمت مردم عزیز کشورمان باشیم، گفت: البته مسئولین ما همیشه برای مردم بودند، اما خیلی مهم است مردم این را احساس کنند که مسئولان با همه توان در خدمت آنها هستند.
وزیر کشور با بیان اینکه لازمه این احساس، ارتباط نزدیک مسئولان با مردم است، افزود: اعتماد مردم با مسئولان از مسیر ارتباط میگذرد و نوع ارتباط هم باید ارتباطی صمیمی، اعتماد برانگیز و مؤثر باشد و برای همین باید مجاری ارتباطی میان مسئولین و مردم تقویت شود.
وحیدی موضوع مهم دیگر برای افزایش اعتماد اجتماعی را رسیدگی به مشکلات مردم و خواستههای آنها دانست و گفت: مردم مطالباتی دارند و باید به این مطالبات پاسخ داده شود و این امر زمینه را برای تقویت اعتماد عمومی در جامعه میان دولت و مردم فراهم میسازد.
وی در ادامه صحبتهایش با تأکید بر این مسئله که مردم عزیز کشورمان انتظار معجزه از مسئولین ندارند، تصریح کرد: خواسته اصلی مردم تحقق وعدههای مسئولان است و باید این موضوع به جد مورد توجه قرار گیرد.
بیشتر بخوانید:
مشکلات نیروی انتظامی از جمله حقوق کارکنان را حل میکنیم
وزیر کشور در بخش دیگری از صحبتهایش با اشاره به بزرگمنشی مردم ایران، اظهار کرد: اگر ما به وعدههایی که میدهیم، عمل کنیم و به تعبیر مقام معظم رهبری، اگر هم در مسئلهای اشتباهی کردیم، اعلام کنیم اشتباه کردیم و عذرخواهی کنیم، مردم حتما اعتماد خواهند کرد.
وحیدی، عمل به موقع به تعهدات و پذیرش مسئولیت از سوی مسئولان را پایه اساسی سرمایه اجتماعی خواند و تصریح کرد: سرمایه اجتماعی یک رکن مهم قدرت ملی و قدرت ملی اساس بقای کشور و جامعه است.
وی در ادامه با اشاره به لزوم استفاده از جوانان در انتخاب پستهای مدیریتی گفت: نخستین معیار من برای انتخاب مدیران، استانداران و فرمانداران، شایستگی، توانمندی و کفایت فرد مورد نظر برای اداره آن مجموعه است.
وزیر کشور در این خصوص گفت: مدیر انتخاب شده باید حتما کفایت لازم را داشته باشد تا بتواند پاسخگوی نیاز مردم باشد و در این انتصابات باید توجه به جوانگرایی هم باشد، اما مفهوم جوانگرایی این نیست که فرد غیر کفایتداری را برای کاری انتخاب کنیم.
وحیدی در پایان صحبتهایش خاطرنشان کرد: در انتخاب مدیران باید طوری انتخاب کنیم که هم جوانگرایی و هم کفایت همزمان محقق شود و اگر هم در مواردی امکان انتخاب همزمان محقق نشد، باید با نگاه به جوانگرایی به طور تدریجی آن انتخاب منجر به جوانگرایی شود.
انتهای پیام/۴۱۲۹/
انتهای پیام/