آب شرب شمال سیستان و بلوچستان تا ۷ ماه آینده تمام میشود
محمد سرگزی در گفتوگو با خبرنگار شهری گروه جامعه خبرگزاری آنا، در خصوص وضعیت آب شرب در استان سیستانوبلوچستان گفت: ۳۷ روستا در طول سالهای گذشته با مشکل شبکه انتقال آب شرب مواجه بودند که توسط نیروهای ارتش و سپاه و مجموعه آبوفاضلاب و نیروهای جهادی آب شرب سالم به دست آنان میرسد.
وی به کمبود منابع آبی که حادترین مشکل برای تامین آب شرب در این استان است، اشاره کرد و افزود: چاهنیمهها منبع تامین آب هستند که به دلیل عدم پرداخت حقآبه و خشکسالی حجم آنها به شدت کاهش پیدا کرده است و مردم شمال استان که آب شرب آنها توسط این منابع تامین میشود تا ۷ آینده دیگر آبی برای شرب ندارند.
بیشتر بخوانید:
پیشنهادهای مسئولان برای انتقال آب، محیط زیست را نابود میکند
خشکسالی حاصل از بیتدبیری/ منابع آبی هم از زخم تدبیر و امید در امان نماند
رئیس مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در مجلس با تاکید بر اینکه تا اکنون وزارت نیرو هیچ برنامهای برای تامین آب این حوزه ندارد، عنوان کرد: در صورتیکه حق آبه این منطقه تامین شود مشکل آب کشاورزی و شرب مرتفع میشود.
سرگزی با تاکید بر اینکه اگر وزارت نیرو هرچه سریعتر به عنوان متولی تامین آب پیشبینیهای لازم را نکند با بحران آب شرب در این منطقه مواجه خواهیم شد، عنوان کرد: در دسترسترین اقدام برای جلوگیری از این بحران انتقال شبکه آب از ذخیره منبعآبی سراوان به زاهدان و سیستان است.
وی در مورد گلآلود بودن آب شرب در برخی مناطق سیستان که لولهکشی آب شده است هم گفت: شبکه انتقال آب قدیمی و شکستگیهای شبکه انتقال آب در ماههای گذشته و تامین آب از چاهنیمهها از مواردی است که منجربه کدر شدن آب شرب در منازل میشود و تنها راه حل این مشکل عوض کردن شبکههای انتقال آب ۲۰۰ روستایی است که دچار این وضعیت هستند.
انتهای پیام/۴۱۶۱
انتهای پیام/