تمام ادارات در استان سیستان و بلوچستان تعطیل میشوند/ ۳۰۰ هزار دُز واکسن برکت توزیع شده است
به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری آنا، علیرضا رئیسی در آخرین نشست اعضای ستاد ملی مقابله با کرونا که پیش از ظهر امروز برگزار شد، گفت: در حال حاضر ۹۲ شهر کشور وضعیت قرمز، ۱۸۳ شهر وضعیت نارنجی و ۱۷۳ شهر با وضعیت زرد علامتگذاری شدهاند.
وی در ادامه بیان کرد: بیش از نصف استانهای کشور درگیر ویروس کرونا هستند اما در برخی از استانها پیک تازه آغاز شده است و اگر مردم پروتکلهای فاصله اجتماعی را رعایت کنند، میتوانند بیماری را مهار بکنند و اگر سهلانگاری صورت بگیرند تمام استان درگیر خواهد شد.
رعایت پروتکلها به ۷۰ درصد کاهش پیدا کرده است
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با تأکید بر اینکه ویروس کرونا در حال گسترش و تاختوتاز است، بیان کرد: ویروس در استانهای جنوبی، شرقی و جنوب شرق کشور افزایش پیدا میکند و علیرغم تأکیدات زیادی که داشتیم رعایت پروتکلها در سطح کشور در حال افت است و میزان رعایت کمتر از ۷۰ درصد است و عددی بسیار پایین است.
وی افزود: برای اینکه پروتکلهای موثر باشند باید بالای ۸۵ درصد از اعضای جامعه به آن عمل کنند و این عدم رعایت پروتکلها در شیوع کرونا بسیار موثر خواهد بود.
رئیسی گفت: ویروس دلتای کرونا در جایجای کشور یافت شده است و از آنجا که قدرت سرایت بسیار بالایی دارد، میزان همهگیری بالایی را تجربه خواهیم کرد.
تمام ادارات سیستان و بلوچستان تعطیل میشوند
معاون بهداشت وزارت بهداشت در خصوص تدابیری که برای سیستان اخذ شده است، خاطرنشان کرد: اداراتی مانند بانکها، ادارات دولتی و از این قبیل در استان سیستان و بلوچستان تعطیل خواهند شد و تنها اداراتی باز خواهند ماند که فعالیت آنها بسیار ضروری است.
وی افزود: استانهای قرمز دیگر هم همین وضع را خواهند داشت، یعنی تنها ۳۰ درصد کارکنان ادارات دولتی میتوانند در ادات مذکور حضور پیدا کنند و باقی اعضای اداره اقدام به دورکاری خواهند کرد، جز اداراتی که فعالیت پروری دارند و میتوانند تا ۵۰ درصد حضور کارکنان را داشته باشند و باقی باید به صورت دورکار باشند تا شرایط به حالت عادی بازگردد.
رئیسی در جلسه ستاد ملی با کرونا گفت: در جلسه امروز بر کنترل مرزها و بهویژه مرزهای شرقی تأکید شد، تاکنون اقدامات خوبی صورت گرفته است. با وجود که مراقبتهای مرزی نسبت به گذشته ۱۱۷ درصد رشد داشته است اما باز به کنترل بیشتر نیاز داریم.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درخصوص واکسیناسیون و روند آن در کشور گفت: سرعت واکسیناسیون در هفته گذشته بیشتر شد و طی دو هفته آینده این روند قابل قبول خواهد بود و واکسیناسیون با سرعت بهتری انجام میشود، لازم به تذکر است که افراد نگران دُز دوم واکسیناسیون خود نباشند.
تا پایان سال همه گروههای هدف واکسینه میشوند
معاون بهداشت وزارت بهداشت تاکید کرد: خوشبختانه قریب به ۳۰۰ هزار دُز واکسن داخلی برکت به دستمان رسیده که توزیع شده است و تاکنون حدود ۷ میلیون دُز واکسن توزیع کردیم. ۲ میلیون نفر هر دو دُز و حدود ۴ میلیون نفر هم دُز اول را دریافت کردند که در زمان نوبت دُز دوم را هم دریافت خواهند کرد. از شهریور ماهیانه ۱۰ میلیون دُز واکسن داخلی به دستمان خواهد رسید و تا پایان سال همه گروه هدف کشور را واکسینه میکنیم.
وی افزود: حدود ۸۷۰ مرکز تجمعی داریم که ۷۵ مرکز در تهران است و از این جهت با توجه به موجودی واکسن روزانه توانایی واکسیناسیون روزانه ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار دُز را داریم و این توانمندی به ۵۰۰ هزار دُز واکسن در روز هم خواهد رسید. از مردم میخواهم پروتکلها را جدی بگیرند. در صورت عدم توجه به پروتکلها خیز و پیک بعدی اتفاق میافتد و این میتواند نگران کننده باشد و اگر این پروتکلها رعایت شود با توجه به سرعت واکسیناسیون میتوانیم با وضعیت بهتر از این دوره گذر کنیم.
انتهای پیام/۴۱۶۱/پ
انتهای پیام/