بیمارستانی در مرکز تهران آتش گرفت/ حادثه تلفات جانی نداشت
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، جلال ملکی درباره آتش سوزی شبانه بیمارستانی در مرکز تهران گفت: ساعت ۲۳ و ۴۸ دقیقه شب گذشته و دقایقی مانده به بامداد امروز (جمعه ۱۴ خرداد) یک مورد آتش سوزی واقع در بیمارستانی در خیابان بیست و سوم یوسف آباد اعلام شد.
وی ادامه داد: با توجه به حساسیت آتش سوزی در اینگونه مراکز و بیمارستانها ، چهار ایستگاه آتش نشانی به همراه خودروهای پشتیبان از جمله خودرو حامل تجهیزات تنفسی و نردبان هیدرولیکی به محل اعزام شدند.
سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران با اشاره به اینکه این بیمارستان دارای هفت طبقه و ظاهرا سه طبقه زیر زمین بوده است، افزود: در شرایطی که بیماران و کادر درمانی زیادی در اتاقهای مختلف آن بیمارستان حضور داشتند، در طبقهی منهای یک و در قسمت رادیولوژی به وسعت حدودا ۲۰ متر حادثه آتش سوزی اتفاق افتاده بود.
ملکی افزود: حادثه به گونهای بود که سیمهای برق و سقف کاذب و بخشی از وسایل و تجهیزات دچار آتش سوزی شده و دود خیلی زیادی طبقات بالایی را فراگرفته بود و تعداد زیادی از بیماران در وضعیت ناایمن قرار داشتند.
به گفته وی، آتش نشانان همزمان با خاموش کردن آتش و عملیات تخلیه دود توسط دستگاههای فنی که در اختیار داشتند؛ با کمک تعدادی از کادر درمان مشغول جابجایی بیماران نیز شدند. دهها نفر از بیماران و چند نفر با تخت و ویلچر توسط آتش نشانان به محیط امن و فضای باز انتقال داده شدند.
ملکی با اشاره به مرکز درمانی مجاور این بیمارستان گفت: چند نفر از بیماران که نیاز مبرم به ادامه روند درمانی داشتند به ساختمان مجاور که مرکز درمانی بود منتقل شدند تا سریعا ادامه روند درمانی آنها پیگیری شود.
به گفته وی، سریعا آتش خاموش و تخلیه دود انجام شد و علیرغم اینکه این حادثه میتوانست حادثهای نگران کننده باشد، تلفات جانی نداشت. عوامل اورژانس و کادر درمانی کمک کردند و سریعا بیمارستان فعالیت خود را آغاز کرد
سخنگوی آتش نشانی تصریح کرد: آتش نشانان حاضر در محل کسانی بودند که در دو روز گذشته در آتش سوزی گسترده پالایشگاه نفت تهران حضور داشتند ولی با همان وضعیت خسته، بلافاصله به محل حادثه بیمارستان اعزام شدند تا خدمت رسانی و امداد رسانی لازم را انجام دهند.
وی افزود: ساعت ۲ و ۳۴ دقیقه بامداد عملیات به پایان رسید. از تعداد زیادی ساختمانهای ناایمن که توسط سازمان آتش نشانی بازدید شده است بیش از ۴۰۰ مرکز با کاربری درمانی شامل بیمارستان، درمانگاه و... همانند بسیاری از مراکز دیگر در سالهای گذشته خیلی اهمیتی به مساله ایمنی و دستورالعملهای آتش نشانی نمیدادند، اما از سال گذشته و پس از حادثه تلخ کلنیک سینا اطهر و با پیگیری و تاکید وزارت بهداشت، ملزم به امر شدند.
انتها پیام/۴۱۵۸/
انتهای پیام/