۱۰۰ محصول در زمینه انرژی آماده تحویل به عشایر است
به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، خطوط تولید باتری های فوق سنگین نیروگاهی و کششی در سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع با حضور رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، مدیر عامل سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع و جمعی از مسئولان ارشد نیروهای مسلح افتتاح و راه اندازی شد.
مجید هدایت مدیرعامل سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع در این مراسم با تشریح افتتاح و رونماییهای صورت گرفته گفت: محصولات این خطوط تولید در حوزه باتریهای سرب اسیدی شناور با تکنولوژی صفحات تیوبلار، تأمینکننده ذخیره سازهای انرژی سامانههای کشور، نیروگاههای برق حرارتی و برقآبی و سیستمهای مخابراتی، صنایع فولاد و معادن و سایر صنایع حساس و کلیدی کشور کاربرد خواهد داشت.
مجید هدایت با بیان اینکه امروز ۵ افتتاح و یک رونمایی و همچنین افتتاح نمایشگاه دستاوردهای ۱۰ ساله سازمان توان را شاهد بودیم گفت: به لطف خداوند متعال امروز ۳ رونمایی و افتتاح سنگین در حوزه سامانههای مربوط به زیر سطحیها و همچنین سامانههای مربوط به سطوح پروازی و مخابرات و بسیمهای شهری صورت گرفت.
مدیرعامل سازمان توسعه منابع انرژی وزارت تشریح کرد: برخی از دستاوردهای رونمایی شده در این سازمان حاصل تلاش ۱۰ ساله متخصصان صنعت دفاعی در مجموعه توان بوده است.
وی افزود: این باتریها در حوزه حملونقل، انرژیهای تجدید پذیر و خورشیدی و صنایع نظامی با جهش قابلتوجه از ۱۸ میلیون آمپر به ۵۰ میلیون آمپر ساعت در سال ارتقا یافتند که در این زمینه دست صنایع مختلف کشور برای استفاده از این محصولات کاملاً باز شده است.
مجید هدایت گفت: این سایت میتواند از امکانات خورشیدی استفاده نموده و موتورسیکلتهای الکتریکی را در همه نقاط و ظرف مدت کمتر از ۲ ساعت شارژ کند.
وی بیان کرد: حدود یکصد محصول در این زمینه آماده تحویل به سازمان عشایری کشور شده است.
مدیرعامل سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع، افزایش ظرفیت سالیانه تولید از ۱۸ میلیون آمپر به ۵۰ میلیون آمپر ساعت، صرفهجویی ارزی سالیانه ۴۰ میلیون دلار، توسعه سبد محصولات به ۱۵۰ محصول، کاهش ۲۰ درصدی بهای تمام شده محصولات، ارتقای کیفیت و قابلیت اطمینان محصولات، افزایش طول عمر باتری، ورود به عرصه تولید باتریهای نوین بدون نیاز به نگهداری (TMF) و افزایش سهم بازار از جمله مزایای کلی پروژه «صنعت نوین باتریهای نظامی و باتریهای فوق سنگین نیروگاهی و کششی» عنوان کرد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/