دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 خرداد 1400 - 12:04
با برگزیدگان هشتمین جشنواره فرهیختگان/۳۹

کتاب برتر؛ سهم اینترنت اشیاء از جشنواره فرهیختگان

جبرائیلی‌جمالی: مسئولان از پژوهشگران حمایت ویژه‌ داشته باشندعضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شبستر گفت: رزومه پژوهشی و کم‌بودن مؤلف در سطح ناشران بین‌المللی معروف، باعث انتخاب کتاب «به سوی اینترنت اشیاء» به‌عنوان کتاب برتر در جشنواره فرهیختگان شد.
کد خبر : 584750
محمدعلی جبرائیلی‌جمالی

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ هشتمین جشنواره علمی، پژوهشی و فناوری فرهیختگان و مراسم تجلیل از برگزیدگان این جشنواره با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، اعضای هیئت رئیسه و مدیران دانشگاه عصر هفتم اردیبهشت ۱۴۰۰ به صورت مجازی در سالن شهید مطهری سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد و با معرفی برگزیدگان برتر به کار خود پایان داد.


جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۴۰۰ در حالی از ایستگاه هشتم خود گذشت که ۲۲ استان و ۳۹ واحد دانشگاهی (استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی با بیشترین برگزیده) حضور پیدا کردند و پراکندگی خوبی بین برگزیدگان صورت گرفت و ۷۲۰ اثر به جشنواره ارسال شد؛ البته با حوزه‌های بررسی‌شده توسط سازمان مرکزی مانند مراکز تحقیقاتی، مراکز رشد، سراهای نوآوری، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، مدارس سما و... مجموع آثار و زیرساخت‌ها به حدود هزار و ۹۰۰ رسید و از هفت پژوهشگر برتر و یک فناور برتر دعوت شد تا به نمایندگی از طرف دیگر برگزیدگان در مراسم اختتامیه و تجلیل حضور پیدا کنند.




بیشتر بخوانید:


دولت برای کاهش قیمت کتاب و مجلات علمی هزینه کند


پژوهشگران نیازمند حمایت‌های بیشتری هستند


جلوگیری از مهاجرت پژوهشگران نخبه با افزایش ارتباط صنعت و دانشگاه




محمدعلی جبرائیلی‌جمالی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر به همراه بهاره بهرامی، آرش حیدری، پریسا الله‌وریزاده و فرهاد نوروزی با انتشار کتابی با عنوان «Towards the internet to things» (به سوی اینترنت اشیاء؛ معماری، امنیت و کاربردها) در بخش کتاب و گروه فنی و مهندسی (کتاب منتشره توسط ناشر بین‌المللی) موفق به کسب عنوان برتر در هشتمین جشنواره فرهیختگان شدند.


محمدعلی جبرائیلی‌جمالی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا در تشریح دلایل انتخاب کتاب «Towards the internet to things» به‌عنوان کتاب برتر در بخش بین‌المللی هشتمین جشنواره فرهیختگان اظهار کرد: با توجه به رزومه پژوهشی و کم‌بودن مؤلف در سطح ناشران بین‌المللی معروف از دلایل انتخاب این کتاب بوده است.


وی جزئیاتی از محورها، فصل‌ها، مشخصات و محتوای کتاب «به سوی اینترنت اشیاء؛ معماری، امنیت و کاربردها» را تشریح کرد و افزود: کتاب در حوزه اینترنت اشیاء بوده و در زمینه‌های معماری، امنیت و کاربردها بحث می‌کند. اینترنت اشیاء به‌عنوان پارادایم محاسباتی برای اتصال دنیای فیزیکی و مجازی با قدرت پردازش اشیاء شناخته می‌شود. از این‌رو شکل جدیدی از ارتباط بین انسان و اشیاء و اشیاء با اشیاء را ممکن می‌کند؛ بنابراین، اینترنت اشیاء فرصتی برای ایجاد دنیایی بوده که در آن همه اشیای پیرامون ما به اینترنت متصل شده و با همدیگر ارتباط برقرار می‌کنند.


کتاب برتر؛ سهم اینترنت اشیاء از جشنواره فرهیختگان


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر در ادامه نبود حمایت مالی از پژوهشگران و کاهش انگیزه ناشی از آن، پرداخت نکردن تشویقی، حق‌الزحمه پایان‌نامه، رساله و حق‌التدریس و به‌موقع پرداخت نکردن حقوق ماهانه را از موانع پیش روی پژوهشگران و در مجموع فعالیت پژوهشی در کشور عنوان کرد.


جبرائیلی‌جمالی  گفت: اکنون جایگاه کتاب در کشور مناسب نیست و با وضع اقتصادی موجود، پژوهشگران انگیزه‌ای برای نوشتن کتاب در سطوح ملی و بین‌المللی ندارند. پژوهشگران ایرانی در دنیای امروز می‌توانند خوب بدرخشند به شرطی که حمایت شوند.


وی در پاسخ به این پرسش که چه توصیه‌ای به جوانان و پژوهشگران دارید؟ تأکید کرد: بیشتر از اینکه به جوانان، دانشجویان و پژوهشگران توصیه‌ای داشته باشم به مسئولان رده بالای دانشگاه توصیه‌ دارم که از پژوهشگران به‌ویژه پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی که مورد کم‌لطفی قرار گرفته‌اند حمایت ویژه‌ای داشته باشند تا ایران اسلامی در دنیا بدرخشد.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب