سوابق علمی در مصاحبه دوره دکتری شامل چه مواردی میشود؟
به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و کنکور گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، بسیاری از داوطلبان آزمون دوره دکتری در حال آماده شدن برای مصاحبه در دانشگاهها هستند.
هر یک از داوطلبان لازم است که در زمان مصاحبه سوابق علمی و پژوهشی ارائه دهند. بسیاری از متقاضیان دوره دکتری میپرسند که این سوابق علمی و پژوهشی شامل چه مواردی میشود؟
برای پاسخ به این سؤال میتوان گفت که بخشی از سوابق علمی و پژوهشی، مقالات چاپ شده است که میتوان مقالات داخلی و خارجی (علمی پژوهشی و علمی ترویجی) مرتبط با حوزه تخصصی و پایاننامه، مقالات دارای پذیرش چاپ (حداکثر دو مقاله) مقالات چاپشده در مجلات معتبر و مورد تائید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مقاله چاپشده در مجموعه مقالات همایشهای علمی ملی و بینالمللی مرتبط با تخصص را در این دسته گنجاند.
تألیف و ترجمه کتابهای تخصصی مرتبط با رشته تحصیلی نیز میتواند از دیگر سوابق علمی داوطلبان باشد.
اکتشاف، اختراع و برگزیده شدن در المپیادهای علمی با تائید مراجع ذیصلاح و تشویقنامههای علمی در سطح ملی و بینالمللی نیز جزء سوابق علمی و پژوهشی داوطلبان محسوب میشود.
دانشگاهها برای هر یک از این سوابق امتیازی را در نظر میگیرند و در مجموع عنوان میشود که امتیاز سوابق علمی و پژوهشی داوطلبان به چه میزان است.
نمره سوابق علمی و پژوهشی با نمره بخشهای دیگر مصاحبه جمع میشود و مجموع آن بهعنوان ارزیابی علمی به سازمان سنجش آموزش کشور اعلام میشود.
ناگفته نماند از مجموع ۱۳۶ هزار داوطلب مجاز به انتخاب رشته در آزمون دوره دکتری ۳۸ هزار نفر برای مصاحبه به دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی زیرمجموعه وزارت علوم و ۳۱ هزار نفر به دانشگاه آزاد اسلامی معرفی شدهاند.
انتهای پیام/۴۰۴۰/
انتهای پیام/