ماموران در اعمال جریمه شرایط اقتصادی را در نظر بگیرند +فیلم
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا سردار سرتیپ هادیانفر امروز در پنجمین رزمایش اقتدار پلیس راهور ناجا ضمن گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر با بیان این که شرایط اقتصادی کشور، تورم و بیماری کرونا مشکلاتی برای مردم ایجاد کرده است، افزود: ماموران در هنگام جریمه به صورت هوشمندانه عمل کنند و اگر رانندهای تخلف خود را پذیرفت فقط به او تذکر دهند و از اعمال قانون بپرهیزند.
وی گفت: البته سرعت و سبقت غیر مجاز، حرکت بهصورت مارپیچ، ورود ممنوع و دنده عقب در بزرگراهها از خطوط قرمز پلیس است و نبایستی از آن گذشت.
رئیس پلیس راهور ناجا افزود: اگر ماموری در اطراف بیمارستان تخلفی را مشاهده میکند تذکر دهند، زیرا ممکن است آن راننده مریض داشته و گرفتار باشد، بنابراین حال او را درک کنند و با راهنمایی کردن نسبت به اجرای نظم و انضباط ترافیکی اقدام کنند.
وی گفت: تمرکز همکاران بر تخلفات حادثه ساز باشد.
سردار هادیانفر افزود: در آستانه انتخابات هستیم و پلیس راهنمایی و رانندگی همانند دیگر همکاران ما در نیروی انتظامی آماده هستند تا بهترین و ایمنترین خدمات را ارائه دهند.
وی گفت: ما همیشه خادم مردم بوده و خواهیم بود و از مردم انتظار داریم در اجرای انضباط ترافیکی تمام تلاش خود را بهکار گیرند و پلیس مسئول نظارت بر این موضوع است.
رئیس پلیس راهور ناجا افزود: امروز ۶۰ درصد فوتی تصادفات در موتور سواران به دلیل ضربه مغزی و استفاده نکردن از کلاه ایمنی است.
وی گفت: سرعت غیر مجاز، سبقت غیر مجاز، توجه نکردن به جلو، رانندگی در حالت خستگی و خواب آلودگی و استفاده نکردن از کمربند و کلاه ایمنی از عوامل افزایش تصادفات رانندگی منجر به فوت و جراحت است.
ورود خودروهای جدید به ناوگان پلیس راهور
سردار سرتیپ هادیانفر با بیان اینکه در تلاش هستیم عمر خودروهای استفاده شده در راهور را کاهش دهیم، وی افزود: ۲۴۵ دستگاه خودرو تحویل پلیس راه، استانها و شهرستانها شد که در مجموع در سالهای ۹۸ و ۹۹ دو هزار و ۲۰۰ دستگاه به ناوگان راهور اضافه کردیم.
سردار هادیانفر گفت: با اقدامات انجام شده موفق به کاهش عمر خودروهایمان شدیم و بعضا آن را از ۱۵ سال به پنج سال کاهش دادیم.
رئیس پلیس راهور ناجا افزود: پلیس راهنمایی و رانندگی در ۲۳۶ هزار کیلومتر از راههای کشور و هزار و ۱۴۷ شهر حضور دارد و تمام تلاش خود را در مدیریت ترافیک و توسعه نظم ترافیکی به کار گرفته است.
سردار هادیانفر افزود: در اصل پلیس راهور مدیریت ترافیک ۸۴ میلیون نفر را بر عهده دارد هم بر راننده، هم سرنشین و هم عابرپیاده؛ بنابراین در این مدیریت باید از دانش روز استفاده کند، ما در کنار حضور فیزیکی باید از فناوریهای جدید دنیا نیز استفاده کنیم.
وی گفت: از ۲۸ هزار نفر کشته و ۵۰۰ هزار مجروح تصادفات در سال ۸۵ با تلاشهای انجام گرفته به ۱۰ هزار کشته و ۳۶۵ هزار نفر مجروح در تصادفات رسیدیم، اما باید تلاش کنیم تا این روند کاهشی ادامه پیدا کند.
رئیس پلیس راهور ناجا افزود: تقریبا ۳۰ سازمان در تصادفات و پیشگیری از تصادفات نقش دارد، اما مردم ما را مسئول ترافیک و راهها میدانند در صورتی که اگر بخواهیم محاسبه کنیم نقش پلیس در تصادفات کمتر از ۱۹ درصد است.
سردار هادیانفر گفت: در سال ۹۹ یک کاهش بسیار چشمگیر در تصادفات و فوتیها داشتیم به طوری که بیش از ۳ هزار جان باخته و ۸۱ هزار نفر مجروح کمتر داشتیم و براساس آمار مرکز پزشکی قانونی ۱۶ درصد تصادفات منجر به فوت کاهش داشته است.
وی افزود: براساس آماری که گرفتیم میزان تردد در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ فقط ۸ درصد کاهش داشته است به رغم اینکه شرایط کرونایی را در کشور داشتیم.
رئیس پلیس راهور ناجا با تشکر از ماموران پلیس راهور که حضور ۲۴ ساعته در جادههای کشور دارند از مردم نیز به خاطر همکاریهای خوبشان با ماموران تشکر کرد.
خاموشیهای اخیر موجب افزایش تصادفات میشود
سردار هادیانفر امروز با اشاره به تجربه خاموشی و قطعی برق در سال گذشته که افزایش تصادف وسایل نقلیه با عابران پیاده را در تهران به دنبال داشت افزود: به طور مثال ۶ هزار تقاطع چراغ قرمز در شهر تهران داریم اگر به طور میانگین در هر تقاطع دو پلیس حاضر باشد باید ۱۲ هزار پلیس را در تقاطعها به کار بگیر یم و این برای ما امکانپذیر نیست.
وی گفت: در وزارت نیرو باید به گونهای عمل شود جاهایی که وابسته به برق هستند و قطعی آن مشکلاتی را ایجاد میکند حتما از برنامه خاموشی دیگر جاها تفکیک شود و برق اینگونه جاها باید پایدار باشد.
سردار هادیانفر درخصوص سامانه راهور ۱۲۰ که مشکلاتی را در چند ماه گذشته برای کاربران ایجاد کرد، افزود: این مشکل، مشکل فنی است، زیرا برای تامین امنیت و حفاظت آن سیستمی وصل شده که مشکلاتی را ایجاد کرده است و ما در پی رفع آن هستیم که یا اپلیکیشنی را در این خصوص طراحی کنیم یا سیستم را ارتقا دهیم.
وی درخصوص تعطیلات پیش رو ۱۴، ۱۵ و ۱۶ خردادماه گفت: هرگونه تصمیمی درخصوص تردد باید از سوی ستاد ملی کرونا ابلاغ شود.
رئیس پلیس راهور ناجا درخصوص شماره گذاری اینترنتی افزود: شماره گذاری اینترنتی در شماره گذاری خاوران و میثم درحال انجام است و تقریبا ۹۰ درصد به صورت غیرحضوری است و ۱۰ درصد کاربران به صورت حضوری برای تعویض پلاک بایستی مراجعه کنند.
سردار هادیانفر درخصوص تخلفات راهنمایی و رانندگی و جریمههایی که صادرشده است، گفت: جرایمی که تا پایان سال ۹۹ صادر شده است به اصل خود برگشته و کسانی که جریمه دارند تا دی ماه ۱۴۰۰ فرصت دارند تا نسبت به پرداخت اصل جریمه اقدام کنند.
انتهای پیام/۴۱۲۷
انتهای پیام/