دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
عضو کمیسیون آموزش مجلس در گفت‌وگو با آنا:

بهزیستی نمی‌توانست به خوبی مهدهای کودک را مدیریت کند

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی معتقد است که سازمان بهزیستی به دلیل وسعت ماموریت‌ها نمی‌توانست به خوبی امور مربوط مهدهای کودک را مدیریت کند.
کد خبر : 583596
مهد کودک

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه جامعه خبرگزاری آنا، از زمان شکل‌گیری و رشد مهدهای کودک، سازمان بهزیستی کشور طبق ماده ۲ و تبصره ۲ قانون تاسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی مدعی بود تعیین شاخص‌های آموزشی و پرورشی و تدوین محتوا و نظارت بر مهدهای کودک از حیث آموزشی و پرورشی بر عهده وزرات آموزش و پرورش و صدور مجوز و ارائه برنامه بر عهده سازمان بهزیستی کل کشور است.


اما اخیراً خبری مبنی بر واگذاری مسئولیت مهدهای کودک به آموزش و پرو رش منتشر شد و در توضیح این خبر آمد از این پس صدور و تمدید مجوز مهدهای کودک هم از طریق وزارت آموزش و پرورش صورت خواهد گرفت.در واکنش به این خبر عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی ضمن اینکه آن را اقدامی مناسب قلمداد می‌کند، می‌گوید  به تاخیر در واگذاری مهدهای کودک به آموزش و پرورش اشاره می‌کند.


در همین رابطه احمد نادری در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش گروه جامعه خبرگزاری آنا گفت:واگذاری مهدهای کودک به آموزش و پرورش اقدام بسیار مناسبی است اما این اقدام دیر آغاز شد.  در حقیقت با تاکیدات راهگشای مقام معظم رهبری، در سال گذشته این پروژه آغاز شد و طرحی مبنی بر واگذاری مهدهای کودک به آموزش و پرورش در کمیسیون آموزش مطرح شد البته شورای عالی انقلاب فرهنگی هم در این زمینه بسیار همراهی کرد. آخرین بحث به این ترتیب بود که کمیته‌ای مشترک برای انجام این اقدام صورت بگیرد.


عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی افزود: در حقیقت واگذاری مهدهای کودک به آموزش و پرورش اقدام مناسبی است چراکه سازمان بهزیستی با توجه به وسعت ماموریت‌‎ها و اقشاری که در بر می‌گیرد، نمی‎توانست بحث مهدهای کودک را به خوبی مدیریت و نظارت کند. در حقیقت به دلیل اینکه جنس کار مهدکودک‌ها از جنس کار آموزش و پرورش است و بیشتر پرورشی است تا آموزشی، لذا براساس ماموریتی در حوزه کاری آموزش و پرورش قرار می‌گیرد.


نادری با اشاره به اقدامات کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی برای واگذاری مهدهای کودک به وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: البته اعضای کمیسیون آموزش مجلس شوری اسلامی با جدیت معتقد هستند که این کار هر چه زودتر انجام شود چراکه از نظر محتوایی مهدکودک‌ها باید ذیل آموزش و پرورش تعریف شوند.


وی در واکنش به اینکه با قرار گرفتن مهدهای کودک در زیرمجموعه آموزش و پرورش، مربی‌های مهدکودک‌ها می‌توانند به استخدام شدن امیدوار باشند؟ خاطرنشان کرد: بحث استخدامی مربی‌های مهدهای کودک را باید در کمیته مشترک مورد بحث و بررسی قرار بگیرد چرا که این موضوع در دسته بحث‌های ثانویه قرار دارد.


نادری در پایان یادآور شد: بنابراین در ابتدا باید بحث کلی قرار دادن مهدهای کودک در ذیل آموزش و پرورش کمک کنیم، و سپس در مورد استخدامی مربیان در آموزش و پرورش را مورد بحث و بررسی قرار دهیم. لذا هنوز در این مورد تصمیمی گرفته نشده و باید به موکول شود.


انتهای پیام/۴۱۵۸/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب