دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 ارديبهشت 1400 - 12:49
با حضور معاونان رئیس جمهور؛

فن‌بازار تخصصی شهر هوشمند راه‌اندازی شد

با امضای یک تفاهم‌نامه میان سازمان فاوای شهرداری تهران و فن‌بازار ملی ایران، راه‌اندازی نخستین فن‌بازار تخصصی شهر هوشمند کلید خورد.
کد خبر : 582467
فن‌بازار هوشمند

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا،  در مراسم راه اندازی فن‌بازار تخصصی شهرهوشمند که در حاشیه مراسم افتتاحیه دهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (INOTEX ۲۰۲۱) در پارک فناوری پردیس برگزار شد، علی‌اکبر صالحی، معاون رئیس جمهور و سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمد فرجود، مدیرعامل سازمان فاوا و اکبر قنبرپور، معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس حضور داشتند. 


این تفاهم در سه فاز «ایجاد و ترویج»، «استقرار و تثبیت»، «بلوغ و توسعه» در آینده عملیاتی خواهد شد.


در ابتدای این رویداد، تفاهم‌نامه‌ای با عنوان اعطای مجوز راه‌اندازی و بهره‌برداری از «فن‌بازار تخصصی شهر هوشمند» به امضای دو طرف رسید و محمد فرجود در سخنرانی کوتاهی درباره اهمیت نوآوری در برنامه تهران هوشمند و راه‌اندازی فن بازار تخصصی شهر هوشمند گفت: ما در برنامه «تهران هوشمند» توجه ویژه‌ای به نوآوری داشته‌ایم. مدیریت شهری در اثربخشی، قانونگذاری و حمایت از زیست‌بوم نوآوری شهری بسیار تاثیرگذار است. فکر می‌کنم حالا و پس از گذشت سال‌های اخیر و با فعالیت‌هایی که در این حوزه انجام شده، بدنه شهرداری تهران کاملا به اهمیت نوآوری، کسب و کارهای فناور و میزان اثربخشی آن‌ها در رفع چالش‌های شهری واقف هستند.


وی سپس با اشاره به خدمات شهرداری در حمایت از این کسب و کارها گفت: ما در طول این مدت بیش از ۷۰ API را در اختیار استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان قرار داده‌ایم. همچنین بیشتر از ۱۵۰۰ دسته داده شهری در زمینه‌های مختلف را باز کرده و با راه‌اندازی مراکز نوآوری در چند منطقه به نیازهای نوآورانه در نقاط مختلف و پراکندگی فناوری در پایتخت توجه کرده‌ایم.


مدیرعامل سازمان فاوای شهرداری تهران در پایان، مدیریت شهری را در گسترش نواحی نوآوری بسیار موثر توصیف کرد و افزود: خدمات حوزه فناوری و نوآوری، بازار گسترده‌ای دارد، اما در این مسیر چالش‌های زیادی هم وجود دارد. شهرداری تهران تلاش کرده نیازهای فناورانه خود را با زیست بوم نوآوری به اشتراک بگذارد که تا کنون در سامانه «باهم» بیش از ۴۰۰ نیاز فناورانه ثبت شده و این تفاهمنامه، بیش از این‌که تفاهم باشد، جنبه عملیاتی و اجرایی دارد.


اکبر قنبرپور، معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس نیز در این رویداد از تفاهم‌نامه اصلی با سازمان فاوای شهرداری تهران که حدود ۱۸ ماه پیش منعقد شده بود، یاد کرد و گفت: از آن زمان تا کنون با هم‌افزایی و هم‌رسانی به نقاط مشترک بیشتری رسیدیم. حالا و با همکاری سازمان فاوا، بازار بزرگ فناوری شهرداری تهران در اختیار فن بازار، شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌هاست و باید این اتفاق را به فال نیک گرفت.  


انتهای پیام/۴۱۶۱

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب