تزریق واکسن در برابر کرونای آفریقایی بیاثر است
آمیتیس رمضانی در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان گروه جامعه خبرگزاری آنا، در خصوص عوارض واکسن آکسفورد گفت: واکسن آکسفورد در ایران عوارض زیادی داشته است و برای تزریق دوز دوم واکسن نگرانیهایی وجود دارد البته همیشه بروز عوارض در دوز دوم واکسن بیشتر است و این امر این دلیلی بر عدم دریافت دوز دوم واکسن نمیشود.
وی در خصوص ناقل بودن فردی که واکسن گرفته است افزود: به هیچ عنوان فردی که واکسن گرفته است حتی با بروز علائم ناقل نیست.
دبیر انجمن بیماریهای عفونی کشور با تأکید بر اینکه هیچ کدام از واکسنهایی که در کشور تزریق میشود، حاوی ویروس فعال نیست و فقط دارای بخشی خاصی از ژنوم ویروس است افزود: در این شرایط ویروسی وارد بدن فرد دریافت کننده واکسن نمیشود که منجر به انتقال ویروس شود.
رمضانی اظهار کرد: افرادی که واکسن دریافت میکنند میتوانند حتی با بروز علائم هم به فعالیت روزانه خود ادامه دهند.
وی با بیان اینکه تزریق واکسن ایمنی صد درصدی در بدن ایجاد نمیکند تصریح کرد: دریافتکنندگان واکسن موظف به رعایت پروتکلهای بهداشتی هستند و در صورتی که مبتلا به ویروس کرونا شوند بسیار خفیف خواهد بود.
دبیر انجمن بیماریهای عفونی کشور در مورد سویه هندی و آفریقای جنوبی ویروس کرونا گفت: در حال حاضر تعداد افرادی که به این سویهها مبتلا هستند بسیار کم است و در این شرایط با قطعیت راجع به علائم این نوع از ویروس کرونا نمیتوان اطلاعات دقیقی داد.
رمضانی تصریح کرد: آماری که از کشورهای دیگر در خصوص سویههای مختلف ویروس کرونا منتشر شده حاکی آن است که در ویروس آفریقای جنوبی احتمال فرار از واکسن وجود دارد.
وی در مورد فرار از واکسن گفت: نوع ویروس آفریقای جنوبی به گونهای است که بدن فردی که واکسن دریافت کرده هیچ مقاومتی نسبت به کرونای آفریقایی ندارد.
انتهای پیام/۴۱۶۱/پ
انتهای پیام/