دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 ارديبهشت 1400 - 13:04
شهردار تهران:

سرنوشت شهر را به فروش تراکم‌ گره نزدیم

شهردار تهران گفت: سرنوشت شهر را به فروش تراکم‌ گره نزدیم و تمام کمبودها را از محل پروژه جبران کردیم و شهر را نفروختیم.
کد خبر : 580261
پیروز حناچی

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری آنا، پیروز حناچی صبح امروز در نشست خبری با رسانه‌ها با بیان اینکه تلاش کردیم در دوره مدیریت جدید شهری،  مسیر سی‌ساله‌ای را که به آن نقد داشتیم را در مدت سی ماه به سامان برسانیم، گفت: تلاش کردیم برنامه‌ها در راستای برنامه‌های بلندمدت تهران و رسیدن به طرح جامع چشم‌انداز تهران باشد.


وی گفت: در این سی ماه تلاش کردیم به استاندارهای جهانی نزدیک شویم و هرچند تمام استانداردهای جهانی در دست ما نیست اما ما توانستیم در این مورد پیشران باشیم.


شهردار تهران افزود: سرنوشت شهر را به فروش تراکم گره نزدیم و تمام کمبودها را از محل پروژه جبران کردیم شهر را نفروختیم.


وی با بیان اینکه افزایش سهم منابع مالی، توسعه فضای سبز با احداث پارک‌های مقیاس کوچک در مناطق مختلف،  طراحی اپلیکیشن تهران من که خدمات شهرداری را برای شهروندان فراهم می‌کند، ارائه تراز مالی به‌صورت آنی که در شفافیت شهرداری بسیار نقش دارد ازجمله اقدامات ما در این مدت ۳۰ ماهه بود، گفت: این اقدامات نشان‌دهنده تغییر ریل در مسیر شهر بوده است که نیازمند توسعهٔ ریل است.


حناچی با بیان اینکه شفافیت را در شهرداری تهران نهادینه کردیم، اظهار کرد: تراز مالی به‌روز شهرداری تهران ارائه شد درصورتی‌که در گذشته با سه سال تأخیر صورت می‌گرفت.


شهردار تهران با بیان اینکه نباید مغایر با برنامه‌های کلان تهران حرکت کنیم، گفت: در این سی ماه در حوزه فنی عمران و شهرسازی اقداماتی انجام دادیم تا به استانداردهای  جهانی نزدیک شویم.


حناچی به برخی پروژه‌های شهری اشاره کرد و گفت: پروژه‌های خیالستان در منطقه ۸، باغ‌راه حضرت فاطمه زهرا، میدان امام خمینی همگی نوع بینش جدید شهرداری را در برنامه‌ریزی نشان می‌دهد.  


شهردار تهران با بیان این‌که از معدود شهرهایی بودیم که در میدان شهر کارگاه عمرانی (بچینگ) داشتیم افزود:  مهم‌ترین عارضه آن آلودگی هوا بود، اما مردم هم نسبت به شهر حق دارند و این بچینگ جمع‌آوری شد.


وی با تأکید بر ارزش‌مند بودن خیابان ولیعصر تصریح کرد: اگر این خیابان را به‌عنوان ارزش ببینیم باید شرایطی فراهم کنیم که به شهر و ارزش‌های تاریخی دیگر بازگردند مثلاً در خیابان ولیعصر قنادی‌ای وجود دارد که یک‌صد سال از عمرش می‌گذرد در حالی اگر این قنادی در هر جای دنیا بود به یک ارزش تاریخی تبدیل می‌شد.


حناچی به پروژه‌های در دست افتتاح نیز اشاره کرد و گفت: پروژه ولیعصر در جنب پارک دانشجو، پروژه رازی در جنب پارک طغرل با ۳۰ هزار متر مربع به بهره‌برداری رسید.  


شهردار تهران با اشاره به اینکه شهرداری تلاش کرده بی‌انضباطی را کنترل و پیگیری کند، گفت: بکی از محورهای اصلی کنترل بلندمرتبه‌سازی در منطقه ۲۲ بود که تصویب و ابلاغ شد.  


حناچی گفت: شهرداری سرنوشت شهر را به فروش تراکم گره نزده و کمبودها را از محل فروش تراکم به دست نیاورده است.


وی با بیان این‌که یکی از اقدامات شهرداری توسعه فضای سبز در مقیاس ملی، منطقه‌ای و محله‌ای بود افزود: مصداق توسعه فضای سبز در منطقه احداث پارک‌هایی مانند الغدیر  و برج باغ‌ها بوده است و در مقیاس محله‌ای پارک‌های کوچک که با همکاری دستگاه‌های دولتی مانند آموزش‌وپرورش در منطقه بریانک احداث شد.


 شهردار تهران با بیان این‌که اپلیکیشن «تهران من» ۳ میلیون کاربر دارد، افزود: فضای هوشمند تهران فعال شده و اپلیکیشن تهران من از معدود اپلیکیشن‌هایی است که رکود زده است.


او درباره شفافیت در شهرداری گفت:  امروز تراز مالی شهرداری تهران که باید هر ۶ ماه یک‌بار ارائه شود به شرایطی رسیده است که می‌تواند تراز روزانه ارائه دهد.


حناچی در مورد ۱۳۷ که راه ارتباطی شهرداری  با مردم است گفت:  مردم می‌توانند با فیلم و عکس موضوعات  شهری را بیان کنند که اپلیکیشن دوچرخه و پسماند نیز در این زمینه بسیار مؤثر بوده‌اند. حناچی گفت: تمام گزارش‌ها دو هدف را دنبال می‌کند یکی تغییر ریل در این سی ماه و  دیگری اینکه این روند باید برای قابل زندگی بودن تهران و قابل افتخار بودن آن تداوم داشته باشد.


انتهای پیام/۴۱۶۱/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب