دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 ارديبهشت 1400 - 14:28
دعوای واکسن‌خواری در وسط صحن شورا؛

اعضای شورای شهر: نامحرمیم!/ حناچی: تنها یک‌درصد تخلف کردند!

موضوع واکسن‌خواری در شهرداری علاوه بر آنکه باعث نارضایتی عمومی شهروندان از سوءاستفاده مدیریت شهری در خصوص واکسینه کردن پرسنل خدماتی شده است، به یکی از مباحث مورد اختلاف بین اعضای مدیریت شهری تبدیل شده که در جلسه امروز شورای شهر این اختلاف بالا گرفت.
کد خبر : 578692
شورای شهر

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری آنا، موضوع واکسن‌خواری در شهرداری تهران علاوه بر آنکه باعث نارضایتی عمومی شهروندان از سوءاستفاده مدیریت شهری در خصوص واکسینه کردن پرسنل خدماتی شده است، به یکی از مباحث مورد اختلاف بین اعضای شورای شهر و شهردار تهران تبدیل شده که در جلسه امروز شورای شهر این اختلاف بالا گرفت.


در جلسه علنی امروز شورای شهر تعدادی از اعضا نسبت به تخلفاتی که در مناطق شهرداری‌ در خصوص توزیع واکسن صورت گرفته است اعتراض کردند.


حجت نظری در صحن امروز شورا در تذکری به شهردار درباره نحوه اعلام اسامی دریافت‌کنندگان واکسن کرونا در سامانه شفافیت اظهار کرد: اینکه صرفاً کد ملی و منطقه محل خدمت حدود ۱۶۰۰ نفر از ۲۷۰۰ نفری که واکسن کرونا به آنها تزریق شده اعلام شود چه نسبتی با شفافیت دارد و کجای این اقدام شفافیت است؟


این اعتراض در شرایطی صورت گرفت که طبق آنچه که در سامانه شفافیت عنوان شده همچنان امکان تشخیص اینکه دریافت‌کننده واکسن جزء اولویت‌ها بوده یا خیر وجود ندارد و لازم است حداقل عنوان شغلی دریافت‌کنندگان واکسن به طور کامل اعلام شود.


این عضو شورای شهر تهران گفت: اگر واکسیناسیون بر اساس عناوین شغلی صورت گرفته است دیگر نباید میان پاکبان ایرانی و غیرایرانی تفاوتی وجود داشته باشد طبق آنچه که پیگیری کردم ظاهراً اتباع افغانستانی به دلیل نداشتن کد ملی امکان استفاده از واکسن را ندارند که لازم است دولت هر چه سریع‌تر تدابیری را اتخاذ کند.


اعتراض نظری خارج از ذهن نبود؛ زیرا در تذکرات قبلی خواستار اعلام اسامی دریافت‌کنندگان واکسن کرونا در مجموعه مدیریت شهری شده بود و شهردار تهران موظف بود پیش از وقوع این اتفاقات به فکر پیشگیری از آن باشد.


نظری در ادامه به موضوع به‌کارگیری نیروی انسانی از تبعه افغان در شهرداری با عنوان شغلی پاکبان اشاره کرد و گفت: نداشتن کد ملی مانع از دریافت واکسن می‌شود اما مانع از انجام کارهای سخت نمی‌شود.


این عضو شورا در ادامه جلسه امروز با بیان این‌که عدم رسیدگی شهردار به تذکرات اعضای شورای شهر موجب سلب اعتماد عمومی می‌شود، گفت: زمانی سلب اعتماد عمومی اتفاق می‌افتد که اول دیگران نسبت به تخلفات واکنش نشان دهند و بعد ما بپذیریم.


این موضوع در حالی مطرح شد که بارها شاهد کار پاکبانان تبعه افغانی در مناطق مختلف شهرداری بودیم که بعید به نظر می‌رسد کارت اقامت داشته باشند.


همچنین در ادامه اعتراض شورائیان به شهردار تهران،  علی اعطاء، سخنگوی شورای شهر هم با بیان اینکه هر چقدر به پایان دوره مدیریت شهری نزدیک می‌شویم اعضای شورا نامحرم‌تر می‌شوند، گفت: کدامیک از اعضای شورای شهر لیست اسامی دریافت‌کنندگان واکسن را دریافت کرده‌اند؟


این درحالی است که هیئت رئیسه شورا نسبت به نماینده مردم از حقوق آنها دفاع نکرده است و در مقابل نامحرم دانستنش واکنشی نداشته است.


صحبت‌های نظری در حالی مطرح می‌شود که اگر شهرداری از همان ابتدای شروع تخلفات پیگیری می‌کرد بحث افشاگری واکسن‌خواری در مناطق مختلف شهرداری رسانه‌ای نمی‌شد.


تمامی این صحبت‌ها و اعتراض‌ها در شرایطی مطرح شد که حناچی به یک جمله اکتفا کرد و گفت: موضوع واکسن‌خواری را بررسی و با خاطیان برخورد خواهد کرد.


درحالی‌که تخلفات واکسن‌خواری در شهرداری بسیار گسترده‌تر از تخلف در منطقه ۶ است، حناچی عنوان کرد: تحقیقات با محوریت حراست کل شهرداری انجام شد و  نتیجه آن بدین صورت بود که عمده مشکل در منطقه ۶ بوده است.


حناچی در پایان با اشاره به این‌که در سامانه ثبت شفافیت با مشکل عدم دریافت واکسن و نقص مدارک دریافت‌کنندگان مواجه‌ بودیم این مشکل را بهانه‌ای برای عدم شفافیت شهرداری آورد.


انتهای پیام/۴۱۶۱/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب