ستاد ملی مقابله با کرونا نامههای تاکسیرانی را بیپاسخ میگذارد
به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری آنا، بر اساس سند ملی واکسیناسیون کووید ۱۹ مصوب ستاد ملی مقابله با کرونا، چهار فاز برای تزریق واکسن کرونا در نظر گرفته شده که هر کدام از این مراحل شامل گروههای مختلف میشود.
فاز اول واکسیناسیون کرونا شامل کارکنان خط اول ارائه خدمت به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ است که در معرض خطر بالای ابتلا و انتقال عفونت به سایر اعضای جامعه قرار دارند .
اما رانندگان وسایل حمل و نقل عمومی از جمله افرادی هستند که به دلیل ارتباط با بخش گستردهای از جامعه و ترددهای روزانه میتوانند در صورت ناقل بودن و یا ابتلا به بیماری گروه زیادی را درگیر ویروس کرونا کنند.
با توجه به آماری که از سازمان بهشت زهرا به دست آمده است حدود ۲۰۰ نفر از رانندگان تاکسی به دلیل ابتلا به بیماری کرونا جان خود را از دست دادند از این رو جهت حفظ سلامت تاکسیرانان و جلوگیری از انتشار این ویروس در حمل و نقل عمومی نسبت به اولویت واکسیناسیون رانندگان تاکسی و تسریع در انجام واکسیناسیون باید اقدامات لازم انجام گیرد.
سید امیر حسین هنجن معاون نظارت و امور مناطق تاکسیرانی شهر تهران در گفتوگو با خبرنگار شهری خبرگزاری آنا گفت: یکی از حوزههایی که از ابتدای شروع بیماری کرونا بسیار آسیب جدی دیده همین حوزه حمل و نقل و بهویژه رانندگان تاکسی است. این افراد هم در حوزه درآمدی آسیب دیدند و هم در مسائل مربوط به حفظ سلامتی و هم امنیت جانیشان در خطر هستند.
وی افزود: سعی کردیم با رعایت کلیه دستورالعملهای ابلاغی ستاد ملی مبارزه با کرونا،اقداماتی نظیر فاصلهگذاری اجتماعی در تاکسی، استفاده اجباری از ماسک توسط مسافرین و تاکسیرانان، توزیع اقلام بهداشتی رایگان مابین تاکسیرانها و مواردی مثل گندزدایی و شستوشوی مستمر محیط و تاکسیها و همچنین ارائه مباحث آموزشی و اطلاعرسانی و بسیاری موارد دیگر انجام دهیم تا بتوانیم در خصوص قطع چرخه و زنجیره انتقال بیماری در سفر با تاکسی اقدام کرده باشیم.
معاون نظارت و امور مناطق تاکسیرانی شهر تهران با بیان اینکه ۲۳ درصد از سهم جابهجایی و حمل و نقل در کلانشهر تهران روزانه توسط تاکسیها انجام میشود، گفت: تعداد زیادی از هموطنان مسافر تاکسی هستند و در طول روز با تاکسی سفر میکنند و اگر یک راننده تاکسی ناقل باشد، میتواند این بیماری را به تعداد زیادی از مسافران منتقل کرده یا برعکس از مسافران ناقل، این بیماری را بگیرد.
هنجن تصریح کرد: بنابراین درخواست ما با توجه به اهمیت موضوع از همه مسئولان مربوطه از جمله مسئولان وزارت بهداشت و ستاد ملی مبارزه با کرونا این است که واکسیناسیون این قشر که تا الان حدود ۲۰۰ نفر از آنان به دلیل این بیماری جان خودشان را از دست دادهاند، در اولویت قرار بگیرد و در این مهم تسریع شود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه تا حالا نامهنگاریها و پیگیریهای خیلی زیادی کردهایم، افزود: این نامهنگاریها با امضای شهردار تهران، معاون حمل و نقل ترافیک برای دو وزارتخانه و خیلی از بخشهای مربوطه بوده است و آنچه که تا الان اعلام شده اما پاسخی به ما داده نشده و واکسیناسیون رانندگان تاکسی در گروه سوم در نظر گرفته شده است.
وی با تاکید بر اینکه برای حفظ سلامت شهروندان و تاکسیرانها نیاز است خاطر نشان کرد: صلاح این است که اولویت بندی تزریق واکسن اصلاح شود و حتی به اولویت اول یعنی همین الان که دارند اولین سریهای واکسن را میزنند تغییر کند و ما امیدواریم که مسئولان مربوطه در این حوزه این اتفاق را رقم بزنند و واقعاً شاهد مسائل ناخوشایند گسترش بیماری در این فضا نباشیم.
انتهای پیام/۴۱۶۱
انتهای پیام/