فروشگاههای زنجیرهای باید رصد ویژه شوند
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از صداوسیما، ناصر مدیحی، رئیس گشتهای مشترک تعزیرات حکومتی تهران گفت : فروشگاههای زنجیرهای این طور که پیش میروند بعدها مشکلاتی ایجاد میکنند و باید حساب و کتابی باشد، اما متاسفانه آنها به هیچ کسی پاسخگو نیستند.
وی گفت: در این شرایط متاسفانه میبینیم که بالاترین مقام نظارتی، بخشنامهای صادر میکند که بازرسان صنعت، معدن و تجارت و اصناف اجازه ورود به فروشگاههای زنجیرهای را ندارند و اگر تخلفی بود خودش رسیدگی میکند.
رئیس گشتهای مشترک تعزیرات حکومتی تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا در این مدت این مقام نظارتی گزارشی از تخلفات فروشگاههای زنجیرهای را به سازمان تعزیرات ارسال کرده است؟ افزود: نه تنها هیچ پروندهای از فروشگاههای زنجیرهای به ما داده نشده است، بلکه این فروشگاهها دوباره به روال گذشته خود برگشتند یعنی هر چه در این چند ماه از طریق رسانه ملی تخلفات برخی فروشگاههای زنجیرهای را به مردم اطلاع رسانی کردیم، اما با این بخشنامهای که صادر شد دوباره فروشگاههای زنجیرهای به روال سابق خود برگشتند.
مدیحی گفت: البته آنها نمیدانند که تعزیرات خودش مستقیم میتواند وارد فروشگاههای زنجیرهای شود چرا که سازمانهای صنعت، معدن و تجارت و سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان طبق قانون ضابط تعزیرات هستند، اما این سازمان نظارتی کارهایی میکند که ما مشکوک شده ایم.
وی افزود: از نظر ما باید دستگاهی به طور حتم فروشگاههای زنجیرهای را رصد کند تا از بابت برخی تخلفات آنها بیش از این شرمنده مردم نباشیم.
رئیس گشتهای مشترک تعزیرات حکومتی تهران همچنین در مصاحبه با رادیو گفتگو هم اختلاف فاحش بین ارز ۴۲۰۰ تومانی و ارز آزاد را یک رانت بزرگ برای رانت خواران دانست و گفت: برخی کالاهای اساسی مانند روغن مایع به صورت دلال فروشگاهی بین بنکداران مواد غذایی توزیع میشود و بنکداران هم مجبورند این کالا را از دلالان فروشگاهی خرید کنند و مدیران عامل این فروشگاهها هم در جریان این دلالان هستند.
مدیحی، توزیع روغن به فروشگاههای زنجیرهای را کار اشتباهی خواند و گفت: فروشگاههای زنجیرهای خیلی از روغنها را رد میکنند.
وی تصریح کرد: سامانه جامع تجارت سامانهای است که کالا را فقط تا زمان توزیع رصد میکند و در بخش توزیع هیچ راهکاری ندارد و در مرحله توزیع هیچ رصدی انجام نمیشود.
انتهای پیام/۴۱۲۹/
انتهای پیام/