دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 فروردين 1400 - 00:19
شهرهای موشکی سپاه آماده دفاع از امنیت ایران هستند؛

کابوس صهیون!

شهرهای موشکی، همواره یکی از نمادهای اقتدار موشکی و توانایی رزم نیروهای مسلح کشورمان در شرایط مختلف هستند.
کد خبر : 571321
شهر موشکی

گروه سیاسی خبرگزاری آنا-امید فعال؛ «خرید سیم‌خاردار ماجرای جالبی دارد، ما از یوگسلاوی سابق سه کامیون سیم‌خاردار خریدیم و پس از گذراندن از مرز اتحاد جماهیر شوروی به پشت مرز با جمهوری آذربایجان رساندیم اما به دستور کاخ کرملین سیم‌خاردارها توقیف شد. البته ما متوقف نشدیم و تسلیحات خود را از کشورهای کره شمالی، بلغارستان، لهستان، مجارستان، آلمان شرقی، سوئیس، آرژانتین چین کمونیست و به‌صورت قاچاق از انگلیس تهیه می‌کردیم.»


متن فوق، روایت محسن رفیق‌دوست «وزیر سپاه در دوران دفاع مقدس» ‌ پیرامون ماجرای معروف خرید سیم‌خاردار است. با آغاز جنگ تحمیلی، نیازهای جدی در صنایع نظامی کشور پدید آمد و اهمیت بازسازی ادوات نظامی و تجهیز توان دفاعی بیش‌ازپیش موردتوجه فرماندهان نظامی قرار گرفت.


۶ سال پیش، نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای نخستین بار تصاویری از تونل‌های زیرزمینی سپاه که موشک‌های بالستیک دوربرد در آن نگهداری می‌شدند، رونمایی کرد؛ بنا بر اظهار فرماندهان هوافضای سپاه، این تونل در عمق ۵۰۰ متری زمین قرار دارد و ارتفاع آن حدود ۱۰ متر است.


کابوس صهیون!


سردار سرتیپ «امیرعلی حاجی‌زاده» فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم رونمایی از شهر موشکی گفت: «موشک‌ها در بردهای مختلف در همه پایگاه‌ها بر روی پرتابگر (لانچر) سوار، آماده پرتاب و دست‌ها بر روی ماشه است و فقط منتظر دستور فرمانده معظم کل قوا هستیم. وی گفت: در مقابل جدیدترین و پیشرفته‌ترین نسل ماهواره‌ها و تجهیزات جاسوسی و تهاجمی دشمنان انقلاب اسلامی، کوچک‌ترین نگرانی نداریم.»


آمریکا و متحدان اروپایی‌ها خود، از افزایش توان دفاعی ایران وحشت دارند و منافع استعماری خود در کشورهای آسیا غربی را در خطر می‌بینند. غرب با تکیه‌بر پروپاگاندای رسانه‌ای خود، ایران هراسی را در دنیا ترویج می‌دهد و همواره با جمله معروف «همه گزینه‌ها رو میز است»، خط‌ونشان نظامی برای ایران می‌کشد.


اشتون کارتر، وزیر اسبق دفاع آمریکا در واکنش به رونمایی از شهر موشکی سپاه در سال ۹۴ گفته بود: «آمریکا یک بمب سنگر شکن آماده کرده است که می‌تواند تأسیسات هسته‌ای زیرزمینی ایران را نابود کند و این‌ یک گزینه نظامی است که هر وقت آمریکا تصمیم بگیرد که ایران را از ساخت سلاح هسته‌ای بازدارد از آن استفاده خواهد کرد.»


ادعای تخریب زیرساخت‌های موشکی ایران توسط بمب‌های آمریکایی در حالی مطرح می‌شود که سران رژیم صهیونیستی، دولتمردان آمریکایی و دستگاه‌های جاسوسی دنیا مدعی هستند هر اتفاق در ایران می‌افتند، آن‌ها مطلع هستند و می‌گویند می‌دانند که در کجای ایران موشک تولید می‌شود و تعداد آن‌ها چند عدد است اما رونمایی از شهرهای متعدد موشکی و سیلوهای انباشته از تسلیحات نظامی بازدارنده، محاسبات کارشناسان نظامی غرب را برهم زد.


فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیرامون شهرهای موشکی معتقد هستند که این شهرهای موشکی در مکان‌های بسیار امنی در مقابل هجمه‌های دشمن قرار گرفته‌اند و قابل‌شناسایی نیستند.


کابوس صهیون!


ساختار شهرهای موشکی ایران به این صورت است تونل‌هایی در دل کوه با مهندسی خاص حفاری می‌شوند و این سیلوهای زیرزمینی، امکان دپوی انبوهی از موشک‌های بالستیک در بردهای مختلف و شلیک سریع آن‌ها را فراهم می‌آورد.


سردار سرتیپ «امیرعلی حاجی‌زاده» فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیرامون ایده شهر موشکی می‌گوید: «ایده اولیه شهرهای موشکی به سال ۱۳۶۳ برمی‌گردد، قبل از ورود اولین امکانات موشکی، حفاری تونل را شروع کردیم و تا به امروز به‌صورت شبانه‌روزی ادامه داشته است.»


یک وبگاه صهیونیستی نیز درباره شهر موشکی ایران می‌نویسد: «ایران به‌طورمعمول پایگاه‌های موشکی که دارای درهای ورودی و خروجی بسیاری است را در مناطق ناهموار کوهستانی قرار داده و سکوهای پرتاب نیز اغلب زیر سازه‌های مسقف و مستتر قرارگرفته‌اند. تمام این اقدام‌ها برای از بین بردن عملیات اطلاعاتی دشمن و یا استفاده از ماهواره و پهپاد برای رصد موشک‌های ایران است.»


بارها مقامات نظامی اسرائیلی در سخنرانی‌های خود اعتراف کرده‌اند که ایرانی‌ها هم‌اکنون یک شبکه بزرگ و پیچیده از پایگاه‌های نظامی در جای‌جای اراضی این کشور دارند که می‌توان آن‌ها را شهرهای موشکی ایران توصیف کرد.


ایران، چین، روسیه و کشورهای معدودی از تونل‌های زیرزمینی برخوردار هستند؛ بنا بر اظهارات آژانس‌های اطلاعاتی غربی، چینی‌ها چیزی در حدود ۵۰۰۰ کیلومتر تونل زیرزمینی نیز در کشور خود حفر کردند که بخش زیادی از تأسیسات موشکی این کشور را در خود جای‌داده است.


شهر موشکی ایران نیز به نیروی هوافضای سپاه پاسداران منوط نمی‌شود و در اظهارات تازه‌ای، سردار دریادار علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه در گفتگویی درباره شهرک‌های موشکی سپاه پاسداران معتقد است: «ما شهرهای زیرزمینی شناوری و موشکی ساحل به دریا داریم. دشمن ما می‌داند که در کل ساحل خلیج‌فارس و مکران شهرهای زیرزمینی در مجموعه ارتش و سپاه وجود دارد.»


کابوس صهیون!


در این تونل‌ها تمام امور مربوط به برنامه‌های موشکی از ساخت، انبار و نگهداری تا پرتاب این موشک‌ها وجود دارد. امری که یافتن و هدف قرار دادن این تأسیسات را به‌نوعی غیرممکن کرده و بقاء پذیری واحدهای موشکی را شدیداً افزایش داده است. شهرهای موشکی، همواره یکی از نمادهای اقتدار موشکی و توانایی رزم نیروهای مسلح کشورمان در شرایط مختلف بوده‌اند. کارشناسان نظامی بر این باورند که در اختیار داشتن سیستم موشکی در چارچوب نیروی بازدارندگی ایران ارزیابی می‌شود و این موشک‌ها، اهدافی را در پایگاه‌ها و ناوگان‌های آمریکا در منطقه و همچنین سرزمین‌های اشغالی هدف گرفته‌اند.


نکته اساسی اینجاست که نیروی نظامی ایران برای تأمین امنیت مرزهای خود اقدام به افزایش قدرت بازدارندگی نظامی می‌کند و در سده اخیر شروع‌کننده هیچ جنگی نبوده است اما حضور هزاران سرباز و تریلیون‌ها دلار تسلیحات نظامی آمریکایی در مجاورت مرزهای ایران، چه پیامدهایی دارد؟


انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب