حضور قدرتمند دانشگاه آزاد اسلامی در استارتآپهای حملونقل/ دانشجویان باید با فضای کسبوکارهای نوپا آشنا شوند
علی شهابی، مجری برنامه علمی شبکههای ارتباطی و حملونقل دانشگاه آزاد اسلامی در گفتوگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره سیوچهارمین استارتآپویکند شبکههای ارتباطی و حملونقل (دومین مسابقه نوآفرینی ریلیشو) اظهار کرد: این رویداد با محوریت تخصصی حمل و نقل ریلی با حضور بیش از 200 شرکتکننده از دانشگاهها و مدارس تیزهوشان استان تهران و علاقهمندان به حوزه کسبوکار و کارآفرینی بهصورت مجازی و حضوری از 13 تا 16 اسفندماه 99 در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران، غرفه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری و با مشارکت و حمایت مالی راهآهن جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
وی افزود: در رویداد شبکههای ارتباطی و حملونقل حدود 50 نفر بهصورت حضوری و مابقی بهصورت مجازی شرکت کردند. همچنین در چهار روز رویداد، داوران، مربیان، سخنرانان و اساتید حوزه کسبوکار، کارآفرینی، نوآفرینی و متخصصان حملونقل ریلی در کنار شرکتکنندگان، ایدهپردازان، ایدهسازان و ایدهپروران قرار گرفتند و ایدههای نوآفرینی و نوآوری آنها را حمایت، همراهی و مربیگری کردند تا ایدهها کمی پختهتر، جامعتر و در راستای حل واقعی مشکلات و چالشهای کشور قرار بگیرد و بتوانند از آن فضا در پاسخ به چالشهای صنعت حملونقل ریلی استفاده کنند.
مجری برنامه علمی شبکههای ارتباطی و حملونقل دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: در این رویداد بیش از 20 نفر از مربیان و داوران حوزه کسبوکار، مدیران صنعت راهآهن و مدیران و معاونان شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران حضور فعال داشتند که قیومی، مدیرکل مرکز توسعه، آموزش و فناوری راه آهن، مسئولیت هماهنگی و ارتباط دانشگاه آزاد اسلامی و راهآهن را برعهده داشتند. در این رویداد رسولی، معاون وزارت راه و شهرسازی و مدیرعامل راهآهن جمهوری اسلامی ایران نیز حضور داشت.
شهابی ادامه داد: مدیرعامل راهآهن برای ایدهپردازان و تیمهای کسبوکار سخنرانی داشت و درباره شیوهها و نگاه جدیدی که در راهآهن وجود دارد و همچنین جذب نوآوران و بهرهمندی از توانمندی خاص این تیمهای استارتآپی مطالبی را بیان کرد. وی از آنها خواست که در مرکز جهادی پیشرفت راهآهن جمهوری اسلامی ایران نیز حضور فعال داشته باشند و بتوانند در این مرکز و فضایی که برای آنها فراهم شده، اسکان پیدا کرده، ایدههایشان را تقویت کنند و به ثمر برسانند. همچنین به برگزیدگان این رویداد از طرف راهآهن جمهوری اسلامی ایران لوح و هدایای ارزشمندی بهصورت نقدی و غیرنقدی تقدیم شد.
وی خاطرنشان کرد: دبیرخانه برنامه علمی شبکههای ارتباطی و حملونقل دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری بهعنوان برگزارکننده، راهبر و هدایتگر اصلی 34 رویداد شبکههای ارتباطی و حملونقل در دانشگاه آزاد اسلامی مدتهاست در حال فعالیت بوده و بهعنوان رکورددار برگزاری رویدادهای استارتآپی در بین دانشگاههای آزاد اسلامی و همچنین دانشگاههای وابسته به وزارت علوم و وزارت بهداشت شناخته میشود؛ نکته بسیار مهم این است که هیچ هزینه و بودجهای از دانشگاه آزاد اسلامی برای برگزاری چنین رویدادهایی گرفته نشده و تمامی هزینهها و منابع مورد نیاز برای اجرای رویدادها از حامیان مالی و در این رویداد اخیر از راهآهن جمهوری اسلامی ایران تأمین شده است.
لزوم آشنا کردن دانشجویان با فضای کسبوکارهای نوپا
مدیر گروه مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری گفت: در رویداد ریلیشو که چند روز پیش برگزار شد، رعایت پروتکلهای بهداشتی برای شرکتکنندگانی که بهصورت حضوری شرکت کرده بودند، مورد توجه قرار گرفت. همچنین طبق تعاملی که با راهآهن جمهوری اسلامی ایران انجام شد، شرکتکنندگان در این رویداد شرایط لازم را برای حضور در مرکز جهادی پیشرفت راهآهن خواهند داشت و از برگزیدگان در سال 1400 تقدیر و تشکر خواهد شد.
شهابی خاطرنشان کرد: از مهمترین اهداف برگزاری چنین رویدادهایی میتوان به آشنا کردن دانشجویان با فضای کسبوکارهای نوپا، فعالیتهای دبیرخانه برنامه علمی شبکههای ارتباطی و حمل و نقل دانشگاه آزاد اسلامی، ایجاد امید، انگیزه و افزایش روحیه مطالبهگری در بین جوانها برای رسیدن به خواستههایشان، تقویت نگاه و ایدههایشان به فضای کسبوکارها، رشد مهارتها و توسعه دانش دانشگاهی آنها و نزدیک کردن آنان به فضای صنعت و تعامل با شرکتها، ارگانها و سازمانهای مرتبط با رویدادهای حملونقلی اشاره کرد.
حضور قدرتمند دانشگاه آزاد اسلامی در تمامی نمایشگاههای حملونقلی کشور
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی در تمامی نمایشگاههای حملونقلی در کشور با قدرت و حداکثر توانی که در اختیار دارد، حضور پیدا میکند. همچنین دبیرخانه برنامه علمی شبکههای ارتباطی و حملونقل دانشگاه آزاد اسلامی، سازمانهای مختلف را با برنامه علمی و اهداف پایش (پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکهای) آشنا کرده و چالشهای آنها را دریافت میکند. در همین راستا برای به پاسخ دادن به چالشها تلاش کرده و راهبردهای مناسبی را شناسایی میکند و آنها را در اختیار دانشجویان تحصیلات تکمیلی قرار میدهد. همچنین ایدهپردازان و ایدهپروران را شناسایی میکند و برای اجرایی کردن مدلهای خاص کسبوکاری و پاسخ چابک به چالشهای موجود حملونقلی اقدام میکند.
مجری برنامه علمی شبکههای ارتباطی و حملونقل دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: واحد یادگار امام خمینی (ره) تمام تلاش خودش را میکند تا بتواند در سرای نوآوری شبکههای ارتباطی و حملونقل، دانشجویان و ایدهپردازان را که در قالب تیمهای چند نفره حضور پیدا کردهاند، با نگاه شتابدهی و مربیگری، اسکان لازم را در سرای نوآوری داشته باشند.
انتهای پیام/4118/
انتهای پیام/