ایجاد رشتههای جدید علوم پزشکی و پیراپزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی علوم پزشکی قم/ استفاده از امکانات دانشگاه آزاد اسلامی برای خدمت رسانی به مردم
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، احمد حیدری، معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم دارای اعضای هیئت علمی توانمند و فعال است که باید از این پتانسیل عظیم استفاده کرد.
وی افزود: با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر خیری بهعنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم باید شاهد تحولات چشمگیری در این واحد دانشگاهی که در شهر بین المللی و ام القرای کشورهای اسلامی واقع شده است، باشیم.
حیدری با بیان اینکه دغدغه دانشگاه آزاد اسلامی توسعه ساخت و سازها و گسترش فضاهای ساختمانی نیست، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی تمام تلاش خود را بر توسعه سراهای نوآوری، تبدیل شدن به دانشگاه نسل سوم و ... متمرکز کرده است تا بتواند به یک دانشگاه حل مسئله در کشور تبدیل شود.
معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: اقدامات خوبی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم در حال انجام است. استقلال دانشگاه آزاد اسلامی علوم پزشکی قم ارزشمند است، دانشگاهیان این دانشگاه می توانند از این ظرفیت استفاده کنند. لازم است حداقل 25 رشته علوم پزشکی و پیراپزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی علوم پزشکی قم راه اندازی و ایجاد شود.
وی به ظرفیتهای استان قم اشاره و تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم می تواند از ظرفیتهای استانهای همجوار قم به منظور گسترش رشته های پزشکی و پیراپزشکی استفاده کند.
حیدری درباره راه اندازی مدارس سما در استان قم اظهار کرد: باید تفاوتی بین مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی و مدارس غیرانتفاعی وجود داشته باشد، بنابراین دانش آموزان مدارس سما باید از ظرفیت اساتید هیأت علمی و امکانات ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی استفاده کنند. همچنین باید در مدارس سما از ظرفیتهای نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استفاده شود.
معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: ظرفیتی که در بخشهای کارگاهی و آزمایشگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد، باید در اختیار دانش آموزان سما قرار گیرد تا دانش آموزان سما از این امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی استفاده کنند. باید در مدارس سما به دانش آموزان زبان خارجی، قرآن و یک رشته ورزشی بیاموزند.
وی تأکید کرد: باید از امکاناتی که در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد، برای خدمات رسانی به مردم جامعه استفاده شود.
وی با اشاره به تفاهم نامه منعقد شده بین دانشگاه آزاد اسلامی قم و سازمان نظام مهندسی استان قم گفت: سازمان نظام مهندسی یک نهاد مردمی است که می تواند از جهت فنی به این واحد دانشگاهی کمک کند، زیرا سازمان نظام مهندسی به قوانین ساختارهای اجرایی کشور تسلط کافی دارد، بنابراین بهراحتی میتواند به این واحد دانشگاهی در همه زمینه ها کمک کند.
حیدری ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی قم باید دورههای کوتاه مدت را در استان با رویکرد علمی و فناورانه برگزار کند تا بتواند علوم را از سنتی به علمی و فناوری شدن تبدیل کند، لذا باید با این دیدگاه دورههایی را برگزار کنیم که پس از فراغت از دوره در سطح استان بتوانند به یک صنف حرکت بخشند.
وی درخصوص راه اندازی دانشگاه علوم انسانی اسلامی قم گفت: باید در این دانشگاه بسترهایی را فراهم کرد که طلاب حوزه علمیه قم در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه علوم انسانی اسلامی تحصیل کنند.
معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: زیرساختهای دانشگاه علوم انسانی اسلامی باید طوری طراحی شود که الکترونیک محور باشد تا متقاضیان بتوانند بهصورت مجازی نیز با این دانشگاه در ارتباط باشند و تحصیل کنند. باید بستری در دانشگاه علوم انسانی اسلامی قم فراهم شود که دانشجویان به دو صورت حضوری و غیر حضوری بتوانند در این دانشگاه تحصیل کنند.
حیدری تأکید کرد: دانشگاه علوم انسانی اسلامی قم با محوریت دانشگاه آزاد اسلامی میتواند تولید محتوای کتب علوم انسانی را بر عهده بگیرد تا بتواند تغییراتی را در سطح کشور ایجاد کند.
وی تصریح کرد: در کنار اعضای هیئت علمی آموزشی باید اعضای هیئت علمی پژوهشی با محوریت تولید محتوا در دانشگاه علوم انسانی اسلامی قم ایجاد شود.
انتهای پیام/4127
انتهای پیام/