کارآفرینی خلق ارزش است/ درک فرصتهای بازار برای کارآفرینی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از دولتآباد، مسعود نصری در نشست دانشجویی با موضوع نقشآفرینی دانشجو و کارآفرینی که بهصورت برخط از سامانه جلسات مجازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولتآباد برگزار شد، گفت: کارآفرینی خلق ارزش است و باید نوآوری و عامل تغییربودن را دنبال کرده و با کشف فرصت، تدبیر و کیاست اقداماتی را انجام داده و فعالیتهایی را دنبال کنیم.
کارآفرینی با درک فرصتهای بازار
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولتآباد بیان کرد: برای کارآفرینی باید فرصتهای بازار را درک کرده و برای استفاده از آن، سرمایهها و داراییهای لازم را فراهم و با ترتیب دادن یک مؤسسه اقتصادی که مستلزم ابتکار و ریسک است، آن را سازماندهی و اداره کنیم.
این مسئول در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولتآباد اضافه کرد: عناصر مرتبط با کسبوکار منجر به ایجاد درآمدزایی برای یک گروه و یک تیم میشود که در آن افراد با تخصصهای مختلف در کنار هم مشغول به کار میشوند و هر فرد با مهارتهای خود بهگونهای به حرکت کسبوکار کمک میکند.
زبان کسبوکار مهارت است
نصری مطرح کرد: زبان کسبوکار امروزه یکی از اساسیترین مهارتها در ایجاد یک کسبوکار گروهی و ارتباط رشتههای مختلف با یکدیگر و همکاری و تعامل آنها برای پیشبرد یک کسب و کار موفق است.
وی ادامه داد: ردهبندیهای کسب و کار که امروزه باید مورد توجه ویژه ما در دانشگاه قرار بگیرد، اعم از کسبوکارهای مجازی، اینترنتی، کسبوکارهای کوچک و ... در حقیقت مواردی هستند که ما در مرکز رشد شکل میدهیم، وقتی که از زمینههای مختلف تولیدی، خدماتی و حتی فناوریهای جدید دنبال کسب درآمد و تولید ثروت از دانش باشیم به مفهوم یک جایگاه جدید میرسیم که آن را در اصطلاح کارآفرینی میگوییم.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولتآباد افزود: از نکات مهم و مورد توجه در تعریف کارآفرینی، ایده و فکر جدید و برابر است با خلاقیت که با تلاقی آن با مراحل ایجاد کار و اجرای آن یک محصول یا خدمت به بازار عرضه شده و مترادف با نوآوری در بازار است.
نصری بیان کرد: در این راستا ما کارآفرین را فردی میدانیم که با تشخیص فرصتها و تبدیل آنها به یک ایده و فکر جدید کسبوکاری را راهاندازی میکند.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولتآباد گفت: میتوانیم کارآفرین را در سطوح مختلف وارد کنیم که فرآیند توسعه صنعتی از طریق کارآفرینی در بخشهای آزاد، سازمانی و ... حاصل ارتباط با بستر مناسب محیطی و سازمانی است.
نصری اظهار کرد: در محیط دانشگاه این بستر فراهم و زیرساختها آماده شده است و میتوانیم سازمانهای کوچک و متوسط را در حوزههای کشاورزی، صنایع و خدمات تعریف کرده و با همکاری و همسازی این سازمانهای کوچک و متوسط به توسعه صنعتی برسیم.
وی ادامه داد: پس از پایان جنگ تحمیلی در ایران، کشور به تفکری رسید که دیگر نباید به غرب متکی باشد و با کارآفرینی و ایجاد اشتغال و توسعه دانشگاهها روزبهروز رشد کرده و به مراتب بالایی رسید.
وظیفه دانشگاه کارآفرین آموزش کارآفرینی است
معاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولتآباد گفت: دانشگاه کارآفرین دانشگاهی است که مانند یک سازمان کارآفرین فعالیت کرده و مدیریت شود و وظیفه آن آموزش درباره کارآفرینی در همه رشتهها و شکلدادن مراکز رشد برای عمل کردن به آن آموزههاست.
نصری مطرح کرد: دانشگاه کارآفرین آغازگر فناوری است که در آن ساختارهای حمایتی برای اعضای هیئتعلمی و دانشجویان فراهم میشود تا بتوانند شرکتهای هوشمندانه، تجاری و مشترک جدید را ایجاد کنند.
انتهای پیام/۴۱۱۷/
انتهای پیام/