دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
گزارش سفر معاونان دانشگاه به واحدهای استان تهران؛

برنامه منسجم دانشگاه آزاد اسلامی برای توسعه علمی کشور/ دانشگاه آزاد دارای سازمان یکپارچه داده‌ها و اطلاعات است

معاونان دانشگاه آزاد اسلامی در هفته جاری از بخش‌های مختلف واحدهای استان تهران بازدید کردند.
کد خبر : 566987
637497716740654383.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، معاونان و مدیران کل سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در روزهای دوشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه 4، 5 و 6 اسفندماه در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران حضور یافتند.


معاونان و مدیران کل سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن بازدید از بخش‌های مختلف واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در استان تهران، با رؤسای واحدها، مدیران، اعضای هیئت علمی و کارکنان این واحدها دیدار کردند و با برگزاری جلساتی در جریان نقطه‌نظرات، پیشنهاد و مطالبه آن‌ها قرار گرفتند.


جواد علمایی، معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی، بهروز طهماسب کاظمی، رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی، سیدمحمد بطحایی، معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان سما، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، احمد حیدری، معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، حسین جوادی، قائم مقام معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی، مسعود همتی، رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی، ایمان عطارزاده، مدیرکل توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی، عزیز نجف‌پور آقابیگلو، مشاور ریاست دانشگاه و دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات و شبکه علمی (فضای مجازی) طی روزهای دوشنبه (4 اسفند)، سه شنبه (5 اسفند) و چهارشنبه (6 اسفند) از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران بازدید کردند.



طهماسب کاظمی: ایجاد شبکه یکپارچه اطلاعات آموزشی، پژوهشی، مالی در سازمان مدیریت سنتی و بروکرات دانشگاه آزاد اسلامی به یک ضرورت استراتژیک و آنی تبدیل شده بود


بهروز طهماسب کاظمی، مشاور برنامه‌ریزی راهبردی ریاست و رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا و قرچک بازدید کرد.


وی در جلسه هم‌اندیشی با اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا و قرچک که به بررسی مسائل جاری عمده واحدها و مسائل خاص واحد پرداخت، ضمن تبریک میلاد مبارک حضرت جوادالائمه و امیرالمؤمنین (علیهماالسلام) و گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل (ره) و شهدای گرانقدر انقلاب گفت: دانشگاه آزاد اسلامی مولود پربرکت انقلاب و یکی از افتخارات کم نظیر نظام جمهوری اسلامی ایران است که با داشتن بیش از یک میلیون دانشجو و هزاران عضو هیئت علمی و تربیت بیش از هفت میلیون متخصص برای کشور، ظرفیت‌های بی‌بدیلی را برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایجاد کرده است.


رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: این دانشگاه اکنون نیز روند رشد و بالندگی خود را با رویکرد جهادی و با تمام توان ادامه می‌دهد و امروز مفتخریم تمام تلاش خود را مصروف این می‌کنیم تا مطالبات رهبر معظم انقلاب از دانشگاه آزاد اسلامی که ارتقای علمی، گسترش فضای انقلابی و حفظ کیان دانشگاه است را پیگیری کرده و به‌صورت مستمر گزارش اقدامات راهبردی مدیریت دانشگاه جهت استحضار و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب ارسال می‌شود و مورد توجه ایشان قرار می‌گیرد.


طهماسب کاظمی خاطرنشان کرد: پرهزینه بودن، لختی، انعطاف‌ناپذیری و تمرکز بیش از حد را از ویژگی‌های سازمان مدیریت گذشته دانشگاه بود که زیر سایه سنگین نظم حاصل از بروکراسی آهنین بین واحدها و سازمان مرکزی پنهان شده بود. اضافه کردن مأموریت‌ها و فعالیت‌های سیستم هر روز به پیچیدگی و سنگینی سازمان در تصمیم‌گیری می‌افزود و کوچک‌سازی ساختار در واحدها و سازمان مرکزی و سبک کردن بار نیروی انسانی در این سیستم بدون داشتن یک نظام هوشمند اطلاعاتی، نتیجه‌ای جز قفل شدن سیستم، به تأخیر افتادن امور، از دست رفتن فرصت‌ها و ایجاد چالش های بزرگ‌تر در پی نداشت.


وی افزود: تنها علاج راهبردی این چالش‌ها که در اثر ساختار تصمیم‌گیری غیر یکپارچه اما متمرکز مدیریت دانشگاه به وجود آمده بود، ایجاد هر چه سریع‌تر سامانه‌های یکپارچه داده‌ها و اطلاعات دانشگاه و متناسب‌سازی و هماهنگ کردن سازمان مدیریت دانشگاه با این سامانه‌هاست.


مشاور برنامه‌ریزی راهبردی رئیس دانشگاه با اشاره به بعضی اشکالات موجود در سامانه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه گفت: مدیران و در رأس همه ریاست دانشگاه بر همه اشکلات وارده در گزارش‌های واصله از واحدها و دانشجویان عزیز واقف بوده و با هماهنگی با متخصصان این سامانه‌ها در حال عیب‌یابی و جاگذاری سیستم در نظام مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی است.


وی با طبقه‌بندی این اشکالات در چهار دسته اشکالات ناشی از داد‌ه‌های ناهمگن و نامنظم موجود در سیستم‌های غیرمتمرکز واحدهای دانشگاهی، زمان‌بر بودن بومی‌سازی سامانه با سازمان علمی آموزشی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و عدم آشنایی همکاران واحدها با سامانه جدید و از همه مهم‌تر اثرات ناشی از جابه‌جایی تقویم آموزش عالی کشور ناشی از شیوع ویروس کرونا تصریح کرد: بسیاری از همکاران هنوز توقع دارند مدیریت اقدامات در دو بخش درون واحدی توسط سامانه‌های غیریکپارچه و مکاتبات رسمی بین واحدها و سازمان مرکزی انجام شود. این در حالی است که با رفع اشکالات موجود بسیاری از فعالیت‌ها و اشتباهات فعلی موجود در مدیریت علمی و پژوهشی دانشگاه برای همیشه به صفر خواهد رسید و فعالیت‌های جدیدی متناظر با سازمان جدید مدیریتی بدون هرگونه خطا به وجود خواهد آمد.


طهماسب کاظمی خاطرنشان کرد: همکاران به منظور رفع مشکلات موجود، مواردی را که در سیستم با آن روبه‌رو می‌شوند با دلسوزی به مدیران مربوطه منتقل کنند تا شاهد تولد دوباره دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یک سازمان یکپارچه داده‌ها و اطلاعات و شبکه هوشمند علمی-آموزشی باشیم.


وی ابراز امیدواری کرد با پیگیری همکاران ذی‌ربط سامانه، اشکالات جزئی مورد اشاره هر چه سریع‌تر مرتفع شود.


رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی با تبیین مزیت‌های اصلی تبدیل شدن دانشگاه به شبکه واقعی از طریق سامانه‌های جدید کرد: ساماندهی، نظارت و رصد دقیق وضعیت دانشگاه و برنامه‌ریزی مطلوب و متناسب با واقعیات در تمامی حوزه‌ها از نتایج به‌کارگیری این سامانه‌هاست و با تکمیل زنجیره این سامانه‌ها چرخه میرایی سازمان که در اثر نظام بروکراتیک و سنتی اداره دانشگاه به وجود آمده بود، رفع شده و دانشگاه وارد فاز جدیدی از رشد و بالندگی خود خواهد شد.


طهماسب کاظمی به رصد مستمر و روزانه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی از وضعیت موجود تمامی واحدهای دانشگاهی اشاره کرد و گفت: پیگیری مسائل دانشجویان، اساتید و کارکنان یکی از دغدغه‌های مهم رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی است و برگزاری این جلسات نیز به همین منظور و با هدف تبادل نظرات، احصای مسائل و پیگیری در جلسات هیئت رئیسه در واحدهای مختلف در سطح کشور تشکیل می‌شود.


در ادامه این جلسه، مدیران گروه‌های آموزشی به نمایندگی از استادان و جمعی از کارکنان دانشگاه مسائل، مشکلات، مطالبات و پیشنهادهای خود را جهت پیگیری از سوی هیئت رئیسه دانشگاه مطرح کردند و طی گفت‌وگوهای چندساعته مسائل و مشکلات جاری و صنفی همکاران و راهکارهای پیشنهادی آن‌ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.


همچنین طهماسب کاظمی به همراه حامد زارعی، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک از مجتمع مدارس سما و حوزه‌های ستادی و خدمات آموزشی واحد بازدید کرده و از نزدیک با دانشجویان، کارکنان و اساتید گفت وگو کرد.



محسن نفر از دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران بازدید کرد


محسن نفر، معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، فرهاد ادهمی‌مقدم، مدیرکل توسعه آموزش و امور دانشجویان علوم پزشکی و همایون رستگارزاده، سرپرست معاونت توسعه منابع سلامت از دانشکده‌های دندانپزشکی، داروسازی و علوم دارویی، ساختمان گروه روانشناسی و دانشکده پزشکی بازدید کردند.


علیرضا خوشدل، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران گزارشی در خصوص نحوه برگزاری دوره‌های تئوری و بالینی دانشجویان، راه‌اندازی مدیریت یکپارچه سیستم آزمایشگاهی و داروخانه‌ها به منظور هم‌افزایی بیشتر ارائه کرد.


وی با قدردانی از حمایت‌های نفر در پیشبرد اهداف دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، آینده و چشم‌انداز پیش روی دانشگاه را بسیار امیدوارکننده عنوان کرد.


تسهیل فرآیند جذب اساتید در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، استقلال اداری، مالی و انبار در دانشکده دندانپزشکی، افزایش ظرفیت دانشکده‌ها و تسهیل امور آموزشی و پژوهشی دانشجویان و ارتقای اساتید از جمله مواردی بود که در این جلسه مطرح شد.



عطارزاده از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب بازدید کرد


ایمان عطارزاده، مدیرکل توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب از آزمایشگاه‌ها، کارگاه‌ها، فضاهای آموزشی، سرای نوآوری و... این واحد دانشگاهی بازدید و با مدیران، اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان دیدار و گفت‌وگو کرد.


در جلسه هم‌اندیشی و تبادل نظر که با حضور عطارزاده، پروین داداندیش، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، معاونان، رؤسای دانشکده‌ها و مدیران این واحد دانشگاهی برگزار شد، در خصوص مسائل، مشکلات و راه‌های برون‌رفت از آن‌ها بحث و تبادل نظر شد.


عطارزاده در این جلسه از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب به خاطر چابک بودن، فناور بودن و همدلی و همکاری خوبی که در جهت جذب دانشجو بین تمامی حوزه‌ها وجود دارد، قدردانی کرد.


ارائه گزارش معاونت‌های مختلف واحد، ارائه گزارش حوزه ریاست در خصوص نحوه جذب دانشجو و دلایل افزایش جذب دانشجو، تفویض اختیار برخی از امور آموزشی و پژوهشی از سازمان به استان، افزایش فضاهای آموزشی مورد نیاز برای زمان بعد از کرونا، نحوه افزایش پذیرش دانشجو در رشته‌های کم دانشجو، نحوه توزیع رشته‌ها در واحدها خصوصاً واحدهای چابک و حضور اساتید دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در جلسات پیش‌دفاع پایان‌نامه‌های دکتری از جمله موارد طرح شده در جلسه هم‌اندیشی و تبادل نظر بود.


همچنین در ادامه این جلسه مواردی از جمله سامانه آموزشیار، مشکلات بیمه کارکنان و اساتید، تفویض اختیار پرداخت تشویق مقالات به استان، تفویض اختیار تأسیس مراکز تحقیقاتی به استان، طراحی مدل مطلوب و ایده‌آل جذب دانشجو، اصلاح چارت سازمانی با توجه به شرایط واحد، بودجه، درآمدهای غیرشهریه‌ای، سهم تاب‌آوری کشوری و استانی و برگزاری دوره کهاد در سامانه آموزشیار به منظور درآمدزایی واحدها مطرح شد.



علمایی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب بازدید کرد


جلسه هم‌اندیشی و تبادل نظر با حضور جواد علمایی، معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی، شعبانعلی صفری‌ثابت، مدیرکل برنامه‌ریزی آموزشی و درسی، اسدالله متاجی، مدیرکل امور آموزشی، محمدرضا اردکانی، مدیرکل امور امور پژوهشی و پروژه‌های تحصیلات تکمیلی، جعفر اسدپور، معاون همکاری‌های صنعتی و امور آزمایشگاهی، حجت‌الاسلام نیکزاد، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب امروز در این واحد دانشگاهی برگزار شد.


علمایی در این جلسه سیاست‌های کلان دانشگاه و راهکارهای برون‌رفت از مشکلات و محدودیت‌های موجود را تبیین و بر درآمدزایی غیرشهریه‌ای از طریق طرح‌های پژوهشی و شرکت‌های دانش‌بنیان تأکید کرد.



بطحایی: دانشگاه آزاد اسلامی منشأ تحولات در تولید دانش و آموزش عالی کشور باشد


سیدمحمد بطحایی، معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان سما از کارگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها و سایر بخش‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد رباط کریم بازدید کرد.


بطحایی در این بازدید با تبریک ولادت امام جواد (ع)، با بیان اینکه امروزه مختصات مؤلفه‌های آموزش تغییر کرده است، گفت: در حال حاضر با سامانه‌هایی در عرصه بین‌المللی روبه‌رو هستیم که آموزش را با چالش بسیار جدی مواجه خواهد کرد و دیر یا زود نظام آموزش سنتی جمع خواهد شد.


وی با بیان اینکه باید به دنبال راهکارهایی باشیم که با استفاده از امکانات و ظرفیت‌های موجود درآمدزایی کنیم، اظهار کرد: امیدوارم دانشگاه آزاد اسلامی با سرعت بیشتر بتواند منشأ تحولات عمیق در حوزه تولید دانش و آموزش عالی کشور باشد.


در ادامه سید عبدالیه میرغیاثی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رباط کریم با ارائه گزارشی از عملکرد این واحد دانشگاهی در حوزه‌های مختلف گفت: آزمایشگاه‌های این واحد دانشگاهی با دارا بودن بهترین تجهیزات آزمایشگاهی موفق به کسب مجوز همکار استاندارد در زمینه قیر و آسفالت نیز شده‌اند.



بازدید نجف‌پور از بخش‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند


عزیز نجف‌پور آقابیگلو، مشاور ریاست دانشگاه و دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات و شبکه علمی (فضای مجازی) از بخش‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند بازدید کرد و با امکانات و دستاوردهای این واحد دانشگاهی آشنا شد.


وی همچنین در نشست هم‌اندیشی و تبادل‌نظر با هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند حضور یافت.



علمایی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس بازدید کرد


جلسه هم‌اندیشی و تبادل نظر با حضور جواد علمایی، معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی، شعبانعلی صفری‌ثابت، مدیرکل برنامه‌ریزی آموزشی و درسی، اسدالله متاجی، مدیرکل امور آموزشی، محمدرضا اردکانی، مدیرکل امور امور پژوهشی و پروژه‌های تحصیلات تکمیلی، جعفر اسدپور، معاون همکاری‌های صنعتی و امور آزمایشگاهی و هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس امروز در این واحد دانشگاهی برگزار شد.


علمایی در این جلسه سیاست‌های کلان دانشگاه و راهکارهای برون‌رفت از مشکلات و محدودیت‌های موجود را تبیین کرد.


وی همچنین از تلاش دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس قدردانی کرد.


حسین عباسپور، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس نیز در این جلسه گزارشی از عملکرد حوزه­‌های مختلف واحد پردیس ارائه کرد.


در ادامه علمایی و هیئت همراه از بخش‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس بازدید و با مدیران، اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان این واحد دانشگاهی گفت وگو کردند.



بازدید رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی از واحد فیروزکوه


مسعود همتی، رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی از بخش‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه بازدید کرد.


وی همچنین با حضور در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه در جریان مسائل و مشکلات حوزه فناوری اطلاعات و نرم افزارهای کاربردی قرار گرفت.


مسعود همتی بر برگزاری دوره‌های با کیفیت آموزشی و مورد نیاز جامعه تأکید کرد و از پاسخگویی و رفتارمناسب دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه با دانشجویان و مراجعه‌کنندگان تقدیر کرد.



علمایی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر بازدید کرد


جواد علمایی، معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی از واحد اسلامشهر بازدید و با کارکنان و اعضای هیئت علمی این واحد دانشگاهی دیدار و گفت‌وگو کرد.


جمعی از کارکنان و اعضای هیئت علمی واحد اسلامشهر در این نشست صمیمی به بیان مشکلات و دغدغه‌های موجود در حوزه‌های مختلف پرداختند.


معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی پس از استماع دغدغه‌های موجود، با تشریح سیاست‌های کلان و نگاه رو به رشدِ دانشگاه آزاد اسلامی، به بررسی راهکارهای مطلوب در حل مسائل موجود و هم‌اندیشی در زمینه چگونگی حرکت در مسیر توسعه‌ای این واحد دانشگاهی پرداخت و به سؤالات حاضران پاسخ داد.


یادآور می‌شود اقدامات توسعه‌ای و کیفی، درآمدزایی غیرشهریه‌ای و توجه بیش از پیش به پروژه‌های نوین و فناور و رفع دغدغه‌های معیشتی دانشگاهیان از مهم‌ترین محورهای مطرح شده و مورد تأکید در این نشست بود.



بازدید خسروپناه از دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری


نشست هم‌اندیشی و تبادل‌نظر با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی و هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در این واحد دانشگاهی برگزار شد.


خسروپناه در این نشست گفت: هدف از برگزاری نشست هم‌اندیشی و تبادل‌نظر در واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری و سایر واحدهای دانشگاهی استان تهران آگاهی از مشکلات و دغدغه‌های موجود در واحدها و انتقال آن به هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی در راستای مرتفع ساختن مشکلات است، چرا که رعایت حق‌الناس برای استادان، کارکنان و دانشجویان از واجبات است.


وی با اشاره به برگزاری همایش ملی علوم انسانی و حکمت اسلامی توسط دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: ایده اصلی این همایش توسط معاونت علوم انسانی و هنر تدوین شده است، اما اجرای آن با استان‌ها و واحدهاست. با توجه به نوع ارائه مقالات که از نوع ICS است، امتیاز خوبی برای دانشجویان دکتری و اعضای هیئت علمی محسوب می‌شود.


معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر برگزاری جلسات هفتگی با اعضای هیئت علمی خاطرنشان کرد: انتظار ما از رؤسای دانشکده‌ها برگزاری جلسات با مدیران گروه و مدیران گروه با اعضای هیئت علمی حداقل هفته‌ای یک‌بار است تا اگر کم‌کاری از سوی استادی صورت می‌گیرد، نظارت و کنترل شود.


خسروپناه تسریع روند تبدیل وضعیت اعضای هیئت علمی، راه‌اندازی مجلات جدید، احیای مجلات تعطیل شده و ساماندهی وضعیت پایان‌نامه‌ها با استفاده از سیستم پژوهشیار را از جمله اقدامات مؤثر در معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد.


یادآور می‌شود در پایان این جلسه معاونان و رؤسای دانشکده‌ها به ارائه نقطه نظرات و پیشنهادهای خود پرداختند.



دهقانی فیروزآبادی تأکید کرد: ایجاد اکوسیستم فناوری با هدف بهره‌مندی اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی/ لزوم ایجاد زیرساخت‌های جدید در دانشگاه


روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه هم‌اندیشی و تبادل نظر که با حضور هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در این واحد دانشگاهی برگزار شد، گفت: معتقدم دانشگاه کارخانه، هلدینگ و یا خط تولید نیست، بلکه کارخانه انسان‌سازی است. دانشگاه‌ها در گذشته برای دولت، صنعت و شرکت‌های بزرگ انسان تربیت می‌کردند، در حال حاضر دیگر این کارکرد پاسخگو نیست. زمانی مردم برای حضور فرزندانشان در دانشگاه‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند که آن‌ها مهارتی یاد بگیرند.


دهقانی فیروزآبادی ادامه داد: اگر مردم احساس کنند که فرزندانشان در دانشگاه آزاد اسلامی کارآفرین تربیت می‌شود، حاضر به پرداخت شهریه هستند.


وی افزود: باید دانشگاه آزاد اسلامی را به دانشگاه کارآفرین و حل مسئله تبدیل کنیم تا مردم این دانشگاه را برای تحصیلات تکمیلی فرزندانشان انتخاب کنند.


معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی بر ایجاد اکوسیستم فناوری با هدف بهره‌مندی اساتید و دانشجویان تأکید کرد و افزود: به همین منظور باید زیرساخت‌های موجود را تا حد امکان اصلاح و زیرساخت‌های جدید ایجاد کنیم. بر این اساس چهار ریل سرای نوآوری، آزمایشگاه مرکزی، ارتباط با صنعت و حمایت از فعالیت‌های فناورانه اعضای هیئت علمی را در معاونت تحقیقات، فناوری و نواوری دانشگاه آزاد اسلامی تعبیه کرده‌ایم.


در ادامه این جلسه حمیدرضا خالدی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال نیز به ارائه گزارشی از اقدامات و ظرفیت‌های این واحد دانشگاهی پرداخت.


یادآور می‌شود در این جلسه وحید ضرغامی، قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه، عبدالله محمدی، مدیرکل آزمایشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی،محمدجواد صدری‌مهر، مدیرکل تجاری‌سازی و پارک علم و فناوری، شفاعتی مدیر رصد و تحلیل فناوری حضور داشتند.



بازدید قائم مقام معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی از واحد شهر قدس


حسین جوادی، قائم مقام معاونت متوسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی، امینی خوسانی، مدیرکل برنامه و بودجه و محمد نقیب‌زاده، معاون مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی امور استان‌ها از اداره امتحانات، هیئت علمی، کارگزینی و سایر بخش‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس بازدید و از نزدیک با جمعی از کارکنان و اعضای هیئت علمی این واحد دانشگاهی دیدار و گفت‌وگو کردند.


جوادی در این بازدید گفت: با توجه به اهمیت معیشت و رفاه همکاران تلاش می‌کنیم نسبت به تبدیل وضعیت و ایجاد امنیت شغلی دانشگاهیان واحد قدس از سوی سازمان مرکزی دانشگاه اقدام لازم عملیاتی انجام دهیم.


وی افزود: با توجه به عملکرد مثبت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس و حرکت این دانشگاه به سمت مأموریت‌گرایی و حل مسئله به جد پیگیر ایجاد امنیت شغلی کارکنان و استادان این واحد دانشگاهی خواهیم بود.


یادآور می‌شود جوادی و هیئت همراه از بخش‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملارد و نهالستان این واحد نیز بازدید کردند.


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب