دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 اسفند 1399 - 00:15
آنا از چشم‌انداز مشارکت حداکثری در انتخابات گزارش می‌دهد؛

مشارکت خط‌شکن

انتخابات پیش رو از بسیاری از جهات مختلفی از اهمیت وافری برخوردار بوده به گونه‌ای که اگر با حضور حداکثری و انتخاب اصلح همراه شود، قطعاً می‌تواند برون‌رفت از بسیاری از معضلات را رقم بزند.
کد خبر : 565593
1.jpg

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، هفته گذشته در ٢٩ بهمن ماه، رهبر معظم انقلاب در ارتباط تصویری با شماری از مردم تبریز به مناسبت قیام تاریخی و فراموش‌نشدنی 29 بهمن 1356 باز هم برای چندمین بار بر ضرورت برگزاری انتخابات باشکوه تأکید داشته و فرمودند انتخابات فرصتی بسیار بزرگی برای کشور بوده البته که مخالفان جمهوری اسلامی نمی‌خواهند نظام از این فرصت و ظرفیت مهم برای پیشرفت کشور استفاده کند اما مشارکت پُرشور و انقلابی مردم در انتخابات، موجب امنیت کشور و پس زدن دشمنان و کاهش طمع آنها می‌شود بنابراین نباید این فرصت را از دست داد.


حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ادامه افزودند: انتخابات هر چه پُرشورتر و با اقبال عمومی بیشتری همراه باشد، آثار و منافع بیشتری برای کشور خواهد داشت.


ایشان هدف دشمن از بیان ادعاهای تکراری درباره انتخابات را دلسرد کردن مردم دانستند و گفتند: به رغم این ادعاها، انتخابات برای کشور یک امکان و ذخیره مهم است که باید با مشارکت پرشور مردم همراه باشد البته اگر مشارکت پرُشور با یک انتخاب درست یعنی انتخاب یک نیروی کارآمد، با ایمان، با انگیزه، علاقه‌مند و پرُکار همراه شود، نورٌ عَلی نور و تضمین‌کننده آینده کشور است.


رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: علاج دردهای مُزمن کشور در پرشور بودن انتخابات و حضور عمومی مردم، و بعد، انتخاب اصلح و شخصیت مناسب در انتخابات ریاست جمهوری است.



باید دلگرمی برای حضور مردم پای صندوق رای ایجاد شود


با وجود اینکه در مورد انتخابات و ضرورت حضور حداکثری در این آزمون سرنوشت‌ساز حجت بر همه ما تمام شده اما وظایفی نیز دولت و مجلس در این باره بر عهده داشته تا به این ترتیب مردم به آینده حضور در صحنه امیدوار بوده و بر اثرگذاری آراء خود مطمئن باشند در این رابطه جلال رشیدی‌ کوچی در گفت‌وگو با آنا، بر ضرورت برگزاری انتخاباتی پرشور تاکید کرد و می‌گوید: دولت و مجلس باید با تعامل بتوانند در این مدت باقی‌مانده به گونه‌ای اقدام کنند که این دلگرمی به حضور مردم پای صندوق رأی منجر شود.


وی ادامه می‌دهد: افزایش مشارکت در عالم سیاست به منزله تأیید و پشتیبانی از نظام حاکم است، همیشه مردم ما ثابت کرده‌اند علی رغم مشکلات زیادی که در حوزه‌های مختلف از جمله اقتصادی داشته‌اند در این حوزه حضور پررنگی داشته‌اند.



قهر کردن با انتخابات، تنها انصراف از حق خود برای انتخاب است


هر چند که حضور مردم پای صندوق‌های رأی پیام‌هایم تعددی را به جهان مخابره خواهد کرد اما باید بدانیم مهم‌تر از این حضور انتخاب اصلح و درست خواهد بود زیرا این انتخاب آینده کشور را مشخص خواهد کرد همانطور که رهبری بارها در خصوص این موضوع هشدار داده و مردم را به انتخاب اصلح تشویق کرده‌اند. در این باره، محمدصالح جوکار، رئیس کمیسیون شوراهای مجلس می‌گوید: بهبود وضعیت معیشتی در گرو حضور پرشور در انتخابات و همچنین انتخاب صحیح است و قهر کردن با انتخابات، تنها انصراف از حق خود برای انتخاب است.


وی ادامه می‌دهد: انتخاب صحیح در ریاست جمهوری می‌تواند تأثیرات مثبتی در حوزه‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و... داشته باشد و ما می‌توانیم با انتخاب درست خود شرایط بهتری را برای کشور رقم بزنیم.


مشارکت حداکثری در انتخابات ١۴٠٠ می‌تواند کشور را از ورطه مشکلات عدیده خارج و بار دیگر پای نظام بودن مردم را به جهانیان ثابت کند از این رو مهم‌ترین اقدام مسئولان در مدت پیش رو باید توجه به مردم و رفع مشکلات آن‌ها باشد تا آن‌ها دلگرم شده و با حضور خود برگ زرین دیگری را در ورق انقلاب به نمایش بگذارند.


انتهای پیام/۴١۵١/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب