شهر زيرزمينی ميزبان آثار هنرمندان در عرصههای مختلف میشود
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، فرنوش نوبخت در مراسم آئين رونمايی از تابلو نقاشی ظهرعاشورا، اثر احمد خليلي فر كه با حضور رئیس دانشگاه سوره و خالق اثر هنری در ايستگاه متروی شادمان برگزار شد، گفت: اين كار برای اولين بار با همكاری دانشگاه سوره در متروی تهران اجرا شد.
وی با اشاره به اينكه در حال حاضر شركت بهره برداری متروی تهران و حومه روزانه نزديک به يک ميليون مسافر دارد، افزود: با ايجاد فضا برای ارائه آثار هنری هنرمندان به دنبال اين هستيم تا فرصتی ايجاد شود كه آثار هنری هنرمندان در منظر ديد عمومی قرار گيرد.
مديرعامل شركت بهره برداری متروی تهران و حومه تصريح كرد: اين كار با هدف آشنايی هرچه بيشتر شهروندان و مسافران با هنر و فرهنگ، تاريخی و تمدن كشور اجرا شده است و اميدواريم اين كار ادامه پيدا كند و آثار هنرمندان در بخش های مختلف در ايستگاههای مترو به نمايش گذاشته شود.
در ادامه محمدحسین ساعی، رئیس دانشگاه سوره سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به اينكه نگاه به هنر دو جنبه دارد، گفت: یک بخش هنر برای افراد خاص و كلكسيونداران است كه هزينههای زيادی برای آن صرف میشود و بخش ديگر هنر مردمی است عمده اساتيد و دانشجويان دانشگاه سوره با اين نگاه كار میكنند.
وی تصريح كرد: شهر تهران بايد يک شهر هنری باشد و مردم از آثار هنری در آن استفاده كنند.
ساعی با تشكر از استاد خليلیفر كه بيش از 30 سال در كار نقاشی فعاليت میكند امروز اين اثر هنری را به مسافران شهر زير زمينی هديه میكند.
احمد خليلیفر با بيان اينكه فكر اصلی اين طرح از طرف رياست دانشگاه سوره و معاونت فرهنگی مطرح شد، گفت: اين اثر هنری از روز عاشورا برای آشنايی بيشتر دانشجويان با مضامين و مفاهيم اثر هنری به تصویر کشیده شد.
وی تصريح كرد: توجه به مفاهيم متعالی و انسانی در هنر يكی از شاخصهای مهم اين دانشگاه است كه در هنر معاصر كمتر به آن توجه میشود.
در پايان تقوینژاد معاون فرهنگی اجتماعی شركت بهرهبرداری متروی تهران و حومه نيز از فراخوان این شركت برای به نمايش گذاشتن آثار هنری هنرمندان در عرصههای مختلف خبر داد و گفت: این آمادگی را داریم که متروی تهران را با مشارکت هنرمندان به بزرگترین موزه عمومی و در دسترس برای همه شهروندان تبدیل کنیم.
انتهای پیام/4076/
انتهای پیام/