آییننامه حمایت از فعالیتهای فناورانه دانشجویان یاریدهنده مراکز رشد است/ لزوم سوق دادن دانشجویان به سوی اقدامات فناورانه
به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دومین جلسه بررسی روند تدوین آییننامه حمایت از فعالیتهای فناورانه و نوآورانه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی امروز با حضور وحید ضرغامی، قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه، شفاعتی، مدیر رصد فناوری و تحلیل بازار دانشگاه، اسلامی، مدیر فرهنگسازی و ترویج کارآفرینی دانشگاه، ارمغانی، مدیر ایجاد و توسعه آموزشهای فناوری و خلاقیت دانشگاه، راد، مدیر مراکز نوآوری دانشگاه و جامهبزرگی، رئیس پیشین دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان بهصورت ویدئوکنفرانس برگزار شد.
لزوم انطباق دقیق مفاد آییننامه حمایت از فعالیتهای فناورانه با قوانین دانشگاه آزاد اسلامی
وحید ضرغامی، قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه ضمن تأکید بر اهمیت تدوین آییننامه حمایت از فعالیتهای فناورانه و نوآورانه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، لزوم توجه کامل به قوانین دانشگاه را در مسیر تدوین آییننامه خواستار شد و گفت: باید قوانین دانشگاه به طور دقیق مورد توجه قرار گیرد تا در مسیر عملیاتی کردن این آییننامه مشکل خاصی ایجاد نشود. در واقع انطباق دقیق این آییننامه با قوانین دانشگاه آزاد اسلامی پیشنیاز تحقق اهداف مدنظر است.
شفاعتی: در مسیر تدوین آییننامه به تجربیات دانشگاههای برتر جهان توجه ویژه شد
شفاعتی، مدیر رصد فناوری و تحلیل بازار معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه ضمن تشریح مختصات این آییننامه به تشریح روند تدوین آن پرداخت و گفت: در مسیر تدوین آییننامه حمایت از فعالیتهای فناورانه و نوآورانه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تجربیات دانشگاههای برتر جهان در عرصه فناوری و امکانسنجی وضعیت موجود در دستور کار قرار گرفت.
وی همچنین برگزاری نشستهای حضوری با اساتید فعال در حوزه فناور و همچنین احصای پرسشنامههای آنلاین را یکی از شاخصههای اصلی در روند تدوین آییننامه دانست.
وی دعوت از دانشجویان نهادهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی را که بیشترین سهم آن متعلق به مراکز رشد، باشگاه پژوهشگران و هستههای علمی بسیج است را یکی دیگر از شاخصههای تدوین این آییننامه دانست و تأکید کرد: ما از دانشجویان فناور دعوت کردیم تا در مسیر رسیدن به نقطه ایدهال در تدوین آییننامه به جمعبندی کامل دست پیدا کنیم و در خصوص چهار مدل مشارکتی به بحث و تبادل نظر بپردازیم.
اسلامی: آییننامه حمایت از فعالیت فناورانه دانشجویان معیار مناسبی برای شناسایی دانشجویان فناور است
اسلامی، مدیر فرهنگسازی و ترویج کارآفرینی معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی نیز رنگ و بوی فناورانه آییننامهها را پیشنیاز تحقق شعار دانشگاه کارآفرین دانست و تأکید کرد: این آییننامه معیار مناسبی برای شناسایی دانشجویان فناور است اما نکته حائز اهمیت چگونگی سطحبندی و ارزشگذاری فناوری است. به همین دلیل ما باید معیار صحیحی از سطح فناوری دانشجو و استاد داشته باشیم.
وی شناسایی افراد فعال در حوزه فناروانه و سطحبندی آنها را امری ضروری توصیف کرد و افزود: به طور مثال یک استاد فناور باید منتورینگ بلد باشد و بتواند طرح قابل قبول کسبوکار ارائه دهد. با شناسایی مجموعه قابلیتهای اساتید و دانشجویان، دانشگاه میتواند ظرفیتهای خود را همچون سرای نوآوری و مراکز رشد را با ارزیابی و سنجش دقیق در اختیار آنان قرار دهد.
راد: آییننامه حمایت از فعالیتهای فناورانه دانشجویان یاریدهنده مراکز رشد است
راد، مدیر مرکز نوآوری معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه اداره کل کارآفرینی و مراکز رشد درحال سطحبندی و ارزیابی مراکز رشد است و در این سطحبندی قرار است میزان حمایت از مراکز رشد تغییر کند، خاطرنشان کرد: بر این اساس و با مشخص شدن جایگاه مراکز رشد، سقف واحدهای فناور شناسایی میشود و امتیازها و مشوقها نیز به طور دقیق تعیین شده است.
وی آییننامه حمایت از فعالیتهای فناورانه و نوآورانه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی را یاریدهنده مراکز رشد دانست و تأکید کرد: عملیاتی شدن این آییننامه سبب میشود تا فضا برای حمایتهای بیشتر از دانشجویان فناور مهیا شود. در واقع این آییننامه دست مرکز رشد را برای حمایت از دانشجویان فناور باز میگذارد.
جامه بزرگی تأکید کرد: لزوم سوق دادن دانشجویان به سوی اقدامات فناورانه
جامه بزرگی، رئیس پیشین دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان نیز در این نشست بر لزوم سوق دادن دانشجویان به سوی اقدامات فناورانه تأکید کرد و نقش آییننامه حمایت از فعالیتهای فناورانه و نوآورانه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی را در این مسیر مهم و اساسی توصیف کرد.
انتهای پیام/4118/
انتهای پیام/