اضطراب احیای خاطرات را مختل میکند
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از سای پست، نتایج مطالعات گروه تحقیقاتی دانشگاه دوک نشان میدهد ایجاد شبیهسازی ذهنی دقیق برای افرادی دارای اضطراب بیشتر، دشوارتر از دیگران است. براساس یافتههای جدید، ظرفیت انسان برای تصور وقایع احتمالی به توانایی فرد در یادآوری گذشته شخصیاش بستگی دارد.
برخی از قسمتهای یک رویداد تصورشده، درواقع نسخههای احتمالی از وقایع یک رویداد قدیمی است، راههای متفاوتی که یک رویداد میتوانسته اتفاق بیفتد اما نیفتاده است. این افکار که افکار خلاف واقع اپیزودیک نام دارند، بسیار رایج بوده و معمولاً مفید هستند چراکه امکان تمرین در سناریوهای احتمالی را به فرد میدهند و این امر میتواند عملکرد شخص در آینده را بهبود ببخشد.
با این حال افکار خلاف واقع در افرادی که اضطراب بالایی دارند، ناتوانکننده است و میتواند منجر به نگرانی و نشخوار فکری ناتوانکننده شود. تفاوتهای شخصیتی نقشی کلیدی در واکنش فرد به افکار خلاف واقع اپیزودیک دارد. به عبارت دیگر، سطح اضطراب فرد مشخص میکند که چرا افکار خلاف واقع برای برخی افراد مفید و برای برخی دیگر آزاردهنده است.
در این مطالعه محققان از داوطلبان خواستند رویداد تأسفآوری را شرح دهند که طی پنج سال گذشته رخ داده و سپس نسخهای بهتر یا بدتر از افکار خلاف واقع این رویدادها را بنویسند. داوطلبانی که اضطراب بیشتری داشتند از کلمات منفی بسیاری در شرح خاطره تأسفآور استفاده کردند. همچنین نسخه افکار خلاف واقع آنها نیز جزئیات ملموس کمتری داشت. این امر نشان میدهد که خاطرات افراد دارای اضطراب بالا در مقایسه با افرادی که سطح اضطراب معمولی دارند، با جزئیات کمتری بازیابی میشود.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/