خوب و بد عرضه اولیه از نگاه مردم/ با سود عرضههای کوچک، پول اینترنتش هم در نمیاد!
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، طی روزهای اخیر تلاش برای تزریق اعتماد مردم به بورس با دادن سیگنالهای مثبت از سوی مسئولان افزایش داشته و گویا تابلوی بورس نیز به این سیگنال ها توجه اندکی نشان داده است.
در حالی که سهامداران با خبرهای ضد و نقیضی از هر سو احاطه شدهاند و با وجود تلاشهای دولت برای رونق بخشیدن به بورس و برگرداندن اعتماد مردم، واکنش مخاطبان به سیگنالهای اشاره شده متفاوت است. عدهای یکدیگر را تشویق به نخریدن میکنند، برخی کاملا از بورس ناامیدند و عرضههای اولیه را باعث خرابی بازار میدانند و بعضی دیگر نیز معتقدند عرضه اولیه به متعادل شدن بورس کمک میکند.
در ادامه نظرات مردم را میخوانیم:
«تا سال ۱۴۰۰ هیچ عرضه اولیهای نمیخواهیم»
«بخریم که چی بشه، عرضههای اولیه قبلی چه سودی داشته، همه ضرر، بورس شده کلاهبرداری از سهامدار.»
« لطفاً در خرید عرضه اولیه شرکت نکنید، چرا ما باید عرضه اولیه بخریم وقتی که قیمت سهامهای خودمون کمتر از عرضه اولیه شده و بعضی از عرضههای اولیه حتی از قیمت اولیه که به ما فروخته شده پایینتر آمدند. بیایید به خودمون احترام بگذاریم و در خرید هیچ عرضه اولیهای شرکت نکنیم»
«دژپسند نزدیک استیضاحش آمده یه عرضه اولیه کوچک ارائه کرده تا با مشارکت بالای حقیقیها به مجلس بگه اعتماد به بورس وجود دارد عزیزان خواهشا بخاطر بهبود شرایط بورس عرضه اولیه را نخریم و قدرت حقیقیها را به رخ مسئولان و حقوقیها بکشیم.»
«مگه ضررهایی که به مردم زدید فراموش شده، که حالا عرضهی اولیه می فروشید. اول ضررهای مردم را جبران کنید، عرضهی اولیه ارزانی خودتان»
عرضه اولیه، بازار خراب کن
« عرضه اولیه داره بازار رو خراب میکنه و مردم بازار خراب کن نمیخوان»
«عرضه اولیه تاثیر منفی بر بقیه سهامها دارد و وقتی عرضه شود چه بخریم و چه نخریم بر بورس تاثیرگذار است حتی اگر هیچکس نخرد!»
«عرضه اولیههایی که تعداد سهم بسیار کمی به سهامدار تعلق میگیرد جدا از سود بسیار ناچیز و توهین به شعور سهامداران، ضربه بسیار منفی به بازار سرمایه میزنند. میلیاردها تومان از بازار سرمایه را درگیر صف خرید خودشون میکنند پولی که میتوانست در نمادهای دیگه وارد شود»
« عرضههای کوچک برای دولت نون خوبی داره، مثلا همین ۳۰ میلیون سهم سپیدار که قرار است عرضه شود کارمزد خرید در سقف قیمتش میشود حدود ۷۰۰ میلیون تومن، دولت هم طبق درصد مشخص مالیاتش رو میگیرد، به من و شما هم ۶ یا ۷ تا سهم میرسه که با سودش پول اینترنتی که مصرف کردیم هم نمیشه، به همین سادگی.»
«بورس یک فرصت طلایی برای تولید و ساخت کشور بود که شماها یکبار مصرف استفاده کردید و تمام شد رفت.یکی از پایههای اقتصاد کشور فرو ریخت»
منبع: تجارت نیوز
انتهای پیام/
انتهای پیام/