دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 اسفند 1393 - 15:08
حجت الاسلام مصدق مطرح کرد

برنامه‌های سازمان قضایی نیروهای مسلح برای آموزش و نظارت بر ضابطان

معاون قضایی و حقوقی سازمان قضایی نیروهای مسلح با اشاره به تکلیف قانون جدید آیین دادرسی کیفری برای آموزش ضابطان گفت: این آموزش‌ها توسط دادستان‌های نظامی با نظارت رئیس سازمان در هر استان آغاز شده است.
کد خبر : 5531

به گزارش گروه اجتماعی آنا به نقل از روابط عمومی سازمان قضایی نیروهای مسلح،‌ حجت الاسلام والمسلمین محمد مصدق در همایش کارشناسان آموزش و پیشگیری از وقوع جرم سازمان قضایی نیروهای مسلح سراسر کشور با اشاره به تکلیف قانون جدید آیین دادرسی کیفری برای آموزش ضابطان گفت: تکالیفی در این ارتباط بر دوش سازمان قضایی نیروهای مسلح نهاده شده است و این آموزش‌ها توسط دادستان‌های نظامی با نظارت رئیس سازمان در هر استان آغاز شده و در سال آتی به طور جدی ادامه خواهد یافت.


معاون قضایی و حقوقی سازمان قضایی نیروهای مسلح ادامه داد: بر اساس این قانون، دادستان مکلف است که به منظور حسن اجرای وظایف ضابطان، واحدهای مربوط در نیروهای مسلح را هر دو ماه یکبار بازرسی کند.
وی با بیان اینکه سازمان قضایی، پیشگیری از وقوع جرم و آموزش نیروهای مسلح را به عنوان اولویت‌های اصلی در برنامه‌های خود قرار داده است، افزود: یکی از موارد مورد توجه فرمانده معظم کل قوا در گزارش رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح خدمت ایشان، مجموعه اقدامات سازمان در این دو حوزه بوده است.


مصدق با تأکید بر اهمیت نظام‌مند شدن آموزش در نیروهای مسلح گفت: با توجه به وجود رشته‌های مختلف در نیروها و نیازهای متنوع آموزشی باید تقویم مناسبی برای آموزش نیروهای مسلح از سرباز تا فرمانده در سازمان‌های قضایی سراسر کشور تهیه شود.


معاون سازمان قضایی نیروهای مسلح بر برنامه‌ریزی برای برگزاری منظم شوراهای استانی پیشگیری از وقوع جرم تأکید کرد و گفت: عدم تشکیل این جلسات، یک نمره منفی در کارنامه کارشناسان محسوب می‌شود.


وی بر لزوم استفاده از خلاقیت و ابتکار در برگزاری همایش‌های استانی پیشگیری از وقوع جرم نیروهای مسلح تأکید کرد و افزود: نزدیک به 600 همایش تاکنون برگزار شده و می‌توان با استفاده از تجربیاتی که به دست آمده پیشنهادهایی برای تغییر شکلی و ماهوی این مجامع ارائه داد تا بتوان به کیفیت آنها افزود و از کار تکراری پرهیز کرد.


معاون قضایی و حقوقی سازمان قضایی نیروهای مسلح با بیان اینکه رأی کیفری باید جنبه بازدارندگی و پیشگیرانه داشته باشد، تصریح کرد: اطلاع رسانی مناسب و برنامه ریزی کارشناسان برای دعوت از قضات برای حضور و همفکری با مسئولان و فرماندهان نیروهای مسلح در زمینه پیشگیری از وقوع جرم می‌تواند در بعد پیشگیری کیفری منجر به صدور آرایی بازدارنده شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته