جلسه هماندیشی آییننامه بورس و حمایت از دانشجویان فناور دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، جلسه بررسی و هماندیشی آییننامه بورس و حمایت از دانشجویان فناور و نوآور دانشگاه آزاد اسلامی در معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوی دانشگاه با حضور وحید ضرغامی، قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی و مدیرکل سیاستگذاری و ارزیابی راهبردی، محمدرضا شفاعتی، مدیر رصد بازار و تحلیل فناوری و تعدادی از دانشجویان فعال در حوزه فناوری برگزار شد.
ضرغامی در ابتدای این نشست با اشاره به اقدامات صورت گرفته در معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری در راستای ایجاد بستر ایجاد دانشگاه کارآفرین گفت: در نزدیک به دو سالی که از عمر معاونت گذشته، مطالعات گستردهای برای شناسایی گلوگاههای اصلی برای فعالسازی ظرفیتهای دانشگاه آزاد به سمت تبدیل شدن به دانشگاه حل مسئله و دانشگاه کارآفرین صورت گرفته و خوشبختانه اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته است.
وی افزود: معاونت تحقیقات دانشگاه بهعنوان رکن اصلی فناوری و نوآوری در دانشگاه آزاد، آییننامههایی برای حمایت از تمامی فعالیتهای فناورانه در سطح واحدها و استانها ارائه کرده است. این معاونت، از جمله معاونتهای چابک دانشگاه آزاد با کادری جوان و پویاست. یکی از گامهای حمایتی، ابلاغ آییننامه حمایت از فعالیتهای فناورانه هیئت علمی دانشگاه آزاد بود که تحرک مناسبی در میان اعضای هیئت علمی برای پیشبرد برنامههای پژوهشی و علمی در جهت حل مشکلات و معضلات جامعه و کشور ایجاد کرده است.
قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه چنین حمایتهایی برای دانشجویان نیز در نظر گرفته شده است، گفت: برای دانشجویان دانشگاه آزاد طرح مشابهی برای حمایت از فعالیتهای فناورانه آنها در حال برنامهریزی و تدوین است و این جلسه نیز دقیقاً برای گرفتن مشورت از دانشجویان فعال در مراکز رشد و تحقیقاتی برگزار شده است. دانشجویان دانشگاه آزاد باید برای تدوین آییننامه به ما کمک کنند. در این طرح میتوان، مشوقهای بسیاری در نظر گرفت و آنها را برای ارتقا در سیستم علمی و آموزشی دانشگاه حمایت کرد.
شفاعتی با اشاره به جوان بودن معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: نیاز به فناوری و پویشهای فناورانه در کشور وجود دارد و دانشگاهها باید به این سمت و سو بهصورت جدی حرکت کنند. دانشگاه فناور در کشورهای توسعهیافته شکل گرفته و توانسته شرکتها و غولهای بزرگ فناوری را شکل دهند. معاونت قصد دارد چترهای حمایتی برای فعالیتهای فناورانه دانشجویان را ایجاد کند و در اولین گام دانشجویان باید با قوانین و مقررات این حوزه بیشتر از گذشته آشنا شوند.
در این نشست هماندیشی، دانشجویان فعال در حوزه فناوری به بیان دغدغهها و مشکلات خود برای فعالیتهای تخصصی حوزه خود پرداختند و پیشنهادهایی نیز برای بهبود وضعیت کسب و کارهای فناورانه در دانشگاه آزاد ارائه کردند.
انتهای پیام/4118/
انتهای پیام/