دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 آذر 1399 - 14:59
آنا گزارش می‌دهد؛

آخرین جزئیات امدادرسانی به سیل‌زدگان جنوب کشور

با توجه به وقوع سیل در جنوب کشور نیروهای امدادی همچنان در حال خدمت‌رسانی به مردم هستند.
کد خبر : 546527
630132_986.jpg

به گزارش خبرنگار حوادث گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، با توجه به شدت گرفتن  بارندگی‌ها، وقوع سیل در نقاط جنوبی کشور نیز رخ داده و تیم‌های امدادی در حال خدمت‌رسانی به مردم هستند؛ مهدی ولی‌پور در گفتگویی که با خبرنگار حوادث گروه اجتماعی خبرگزاری آنا داشت، در مورد عملکرد نیروهای امدادی در 24 ساعت گذشته گفت: ٦ استان اصفهان، بوشهر، تهران، فارس، هرمزگان و یزد متأثر از سیل و آبگرفتگی‌اند که 318 امدادگر و نجاتگر در قالب 76 تیم عملیاتی در 41 شهر، روستا و مناطق عشایرنشین به هموطنان امدادرسانی کردند.


به گفته وی، با تلاش نیروهای امدادی هلال احمر، 1202 نفر امدادرسانی شدند که از این تعداد به 42 نفر به صورت اضطراری اسکان داده و 74 واحد مسکونی از آب تخلیه شد. به علاوه 7 نفر در بوشهر و هرمزگان جان باختند.


رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر درباره توزیع اقلام امدادی و غذایی میان متاثران از سیل و آبگرفتگی، گفت: 10 دستگاه چادر، 236 تخته پتو،  84 تخته موکت، 1295 کیلوگرم نایلون پوششی و سایر مواد غذایی بین متاثران از سیل توزیع شد.


رئیس سازمان امداد و نجات گفت: در پی افزایش بارندگی در ۵ استان اصفهان، بوشهر، فارس، هرمزگان و یزد ۲۵۹ امدادگر در قالب ۵۹ تیم به ۹۵۰ نفر در ۲۶ شهر، روستا و مناطق عشایر نشین امدادرسانی کردند.


جان باختن دو تن


مجتبی خالدی هم با ارائه گزارش تجمیعی از خدمات‌رسانی نیرو‌های اورژانس ۱۱۵ در سیل و آبگرفتگی ۲۴ ساعت گذشته گفت: خوشبختانه بر اساس داده‌های ثبت شده دانشگاه‌های علوم پزشکی تاکنون هیچ گونه خساراتی به زیرساخت‌های حوزه سلامت وارد نشده است.


وی توضیح داد: طبق آخرین اطلاعات ارزیابی‌شده دریافتی سیل و آبگرفتگی در استان‌های کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان ۲ نفر مصدوم اعزامی (یک نفر بوشهر و یک نفر هرمزگان) داشته است و متأسفانه هفت نفر هم در استان‌های (پنج نفر هرمزگان و ۲ نفر بوشهر) بر جای گذاشته است.


سخنگوی سازمان اورژانس کشور اضافه کرد: در ۲۴ ساعت گذشته تیم‌های حوزه سلامت در حال ارزیابی و ارائه خدمات به آسیب دیدگان است.


امداد رسانی در ۱۴ شهرستان ادامه دارد


حسین درویشی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان فارس هم با بیان این که امدادگران بی وفقه در حال امدادرسانی به شهرستان‌های متاثر از بارندگی‌ها و سیل هستند افزود: ۱۱۰ نیروی نجاتگر، امدادگر، کادر و داوطلب مشغول امداد رسانی در مناطق سیل زده هستند.


وی  با اشاره به وسایل و تجهیزات به‌کارگرفته شده در امدادرسانی به حادثه دیدگان گفت: نجاتگران و نیروهای داوطلب با استفاده از ۵۸ دستگاه موتور آب کش و به‌کارگیری ۷۵ خودروی عملیاتی در حال امدادرسانی هستند.


درویشی با اشاره به تیم های عملیاتی اعزام شده به مناطق متاثر از سیل گفت : اکنون ۲۷ تیم عملیاتی در استان به امدادرسانی ادامه می دهند و تاکنون توانسته‌اند ۷۵ خودروی گرفتار در سیل را رهاسازی کنند.


وی همچنین با بیان این که نجاتگران جمعیت هلال احمر استان فارس به ۱۸۵ خانوار سیل زده امداد رسانی کرده‌اند، افزود: ۵ نفر از آسیب دیدگان اسکان اضطراری یافتند.


درویشی به توزیع اقلام امدادی میان خانوارهای متاثر از سیل اشاره کرد و افزود:  تا این لحظه علاوه بر یک دستگاه چادر امدادی برای اسکان موقت ۵ نفر، ۴۳ تخته پتو، ۶۷۴ کیلو نایلون، ۶ تخته موکت، ۹ شعله والور، یک شعله فانوس، ۲۴۴ قوطی کنسرو و... میان متاثران از سیل  در شهرستان های رستم، ممسنی و خرامه توزیع شده است.


کشته شدن سرنشینان دو خودرو در سیل هرمزگان


مرتضی محمدی، معاون عملیات سازمان امدادونجات هلال احمر هم گفت: حوالی ساعت ۱۹ امروز گزارش سیل در یکی از رودخانه های محلی حدفاصل لامرد و پارسیان اعلام شد.


 وی ادامه داد: در این حادثه دو خودروی وانت پراید و پژو پارس با مجموعا ۵ سرنشین حین عبور از یک جاده فرعی در سیل گرفتار شدند که متاسفانه همه سرنشینان جان خود را از دست داده‌اند.


معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال احمر تصریح کرد: امدادگران هلال‌احمر از استان هرمزگان اعزام شده و پیکر همه سرنشینان را انتقال دادند.


۴۰ درصد طرح جامع فاضلاب استان خوزستان اجرا شده است


همچنین قوه قضائیه نیز برای کمک به سیل‌زدگان جنوب کشور وارد عمل شده است؛‌ حجت‌الاسلام والمسلمین حسن درویشیان در جریان سفر به استان خوزستان به منظور بررسی مشکلات ناشی از سیل و آبگرفتگی گفت: جلسه‌ای را با همه مسئولین ذی‌ربط داشتیم. یکی از مهمترین مشکلات بحث آب‌های سطحی است که سال‌هاست اقدامات جدی نشده است. ۴۰ درصد طرح جامع فاضلاب استان خوزستان اجرا شده و ۶۰ درصد آن اجرا نشده است. ما دنبال این هستیم تا مشکل را پیگیری کنیم تا اساسی حل شود.


رئیس سازمان بازرسی کل کشور خاطرنشان کرد: بخشی که مربوط به استان خوزستان است، با پیگیری‌هایی که در این چند روز انجام می‌دهیم و جلسه‌ای که مجدداً با مسئولان در نهایت برگزار خواهیم کرد، مطرح می‌کنیم و درخواست می‌کنیم تا اقداماتی که مربوط به استان خوزستان است و می‌توانند انجام دهند را تسریع کنند.


وی ادامه داد: آنچه که مربوط به مرکز و وزارت نیرو و دستگاه‌های دولتی است را از همین امروز همکاران ما پیگیری می‌کنند تا مشکلات مربوط به مرکز که عمدتا به تخصیص اعتبار ارتباط دارد، زودتر انجام شود.


درویشیان خاطرنشان کرد: معتقدیم که باید کار اساسی صورت گیرد چرا که این اقداماتی که صورت می‌گیرد قابل تقدیر است، اما صرفا مُسکن است در حالی که مشکل باید ریشه‌ای حل شود و این حق مردم نیست که هر روز شاهد خسارت و مشکل باشند.


رئیس سازمان بازرسی کل کشور در ادامه تصریح کرد: بعد از جلسه قرار برگزار کردیم که از چند نقطه از شهر و یکی دو مورد از شهر‌هایی را که آبگرفتگی داشته بازدید کنیم و با اهالی آن مناطق و کسانی که برای آن‌ها مشکل پیش آمده است گفتگو داشته باشیم و جمع بندی این بررسی‌ها و بازدید‌ها را طی گزارشی ارائه و دنبال کنیم و حتما پیشنهاد گزارش اجرایی شود.


انتهای پیام/4148/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب