استیصال تصمیمگیری در خصوص وضعیت رانندههای آنلاین/ تاکسیهای اینترنتی قربانی بلاتکلیفی دستگاههای اجرایی در نحوه اعمال قانون
به گزارش خبرنگار حوزه اجتماعی خبرگزاری آنا، روند صعودی فوتیها و مبتلایان به کرونا در کشور منجر به این شد که ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کند از ابتدای آذرماه پروتکلها را با جدیت بیشتری اعمال میکند و در نتیجه محدودیتهای کرونایی تشدید میشود.
فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا نیز در توضیح نحوه اجرای محدودیتها گفت که براساس رنگبندی زرد، نارنجی و قرمز محدودیتها اعمال میشوند و در شهرهای قرمزرنگ از ساعت 21 تا 4 صبح طرح ممنوعیت درونشهری اعمال میشود؛ عبدالرضا رحمانی فضلی در ادامه به اقشار مستثنا از طرح ممنوعیت تردد درونشهری اشاره کرد و افزود که تاکسیها، تاکسیهای اینترنتی و آژانسها مشمول طرح منع تردد نمیشوند.
وزیر کشور با تکیه بر ضمانت اجرایی جریمه مالی خاطیان پروتکلهای کرونایی با اطمینان خاطر اظهار کرد که بیش از نیمی از مردم ممنوعیتها را رعایت میکنند و افرادی که رعایت نمیکنند کارمندان شیفت دوم دستگاههای اجرایی هستند لذا این دستگاهها باید شماره پلاک نیروهای خود را به پلیس اعلام کنند.
فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا در حالی به راهکارهای جریمه نشدن افراد اشاره میکند که این ستاد برای رفع جریمه خودروهایی که سهواً و بنا بر خطای دوربین و کاربر جریمه شدهاند، هیچ برنامه و تدبیری ندارد؛ آنچنان که دبیر کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا در آستانه اجرایی شدن طرح تشدید محدودیتها گفت به دنبال راهکاری برای رفع جریمهها هستیم و باید طراحی مناسب انجام دهیم. حسین قاسمی در ادامه از اعمال طرحهای متعدد با هدف رفع جریمهها خبر داد و گفت برای این منظور ممکن است مدلهای دیگری پیاده شود.
علاوه بر رحمانی فضلی، میلاد منشیپور، مدیرعامل یکی از شرکتهای حملونقل اینترنتی نیز بر جریمه نشدن تاکسیهای آنلاین در بازه زمانی منع تردد درون شهری تاکید کرد.
وی در گفتگو با خبرگزاری آنا از بلامانع بودن فعالیت تاکسیهای اینترنتی در بازه محدودیت تردد ۹ شب تا ۴ صبح خبر داد و خاطرنشان کرد که اطلاعات سفیران در اختیار نهادهای مربوطه قرار داده میشود و به این ترتیب، این رانندگان مشمول جریمه نخواهند شد.
در شرایطی که عبدالرضا رحمانی فضلی و میلاد منشیپور بر جریمه نشدن تاکسیهای آنلاین در بازه زمانی منع تردد تاکید میکنند، رئیس پلیس تهران بهصراحت اعلام کرد کلیه وسایل نقلیه از جمله تاکسیهای اینترنتی جریمه میشوند. حسین رحیمی عدم صدور مجوز جهت تردد تاکسیهای اینترنتی را علت جریمه شدن آنها دانست. سردار با بیان اینکه همه شامل طرح ممنوعیت تردد میشوند و مجوزی برای ورود خودروهای تاکسی اینترنتی و غیره نیست، اتمام حجت کرد.
در کشاکش صحبتهای دوگانه مسئولان اجرایی درباره جریمه یا جریمه نشدن تاکسیهای اینترنتی دریافت پیامکهای پرداخت غرامت از طرف رانندگان تاکسیهای اینترنتی مهر تأییدی بر چیرگی و اقتدار نیروی نظامی در برابر سایر نهادها زد.
یکی از رانندگان تاکسیهای اینترنتی که با دغدغه تأمین معیشت در این ایام نامناسب اقتصادی تا پاسی از شب مسافرکشی میکند در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا گفت که «به صورت مداوم پیامک جریمه دریافت میکنم.»
وی با بیان اینکه در واکنش به جریمهها با مسئولان شرکت اینترنتی گفتگو کردم، تصریح کرد: مدیران در پاسخ به اعتراضات در مورد جریمهها میگویند ما هر روز لیست پلاکها را به پلیس ارسال میکنیم. در حقیقت بهتر است مسئولان پاسخ این سؤال را بدهند که از این 60 هزار خودرویی جریمه شدند، چند پلاک متعلق به رانندههای تاکسی اینترنتی است؟
آنچه از سناریوی مسئولان در خصوص جریمهها بر میآید این است که همچنان مردم و در این قضیه رانندگان تاکسیهای اینترنتی هزینه بلاتکلیفی مسئولان در نحوه اعمال سیاستها را میدهند!
انتهای پیام/4076/پ
انتهای پیام/