کشورهای مستقل دارای مرز از سوی جاسوسهای بدون مرز تهدید میشوند/ جنایت علیه مسلمانان «به وقت اسرائیل»
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا، «صبحی غندور»، رئیس مرکز گفتگوهای عربی واشنگتن در یادداشتی که روزنامه فرامنطقهای رأیالیوم منتشر کرد، نوشت: آلمان شرقی در دوران جنگ سرد در میان گروهها و سازمانهای کمونیستی بینالمللی که برای پشتیبانی، آموزش و راهنمایی به مسکو سفر میکردند، نقش امنیتی بزرگی ایفا میکرد. مسکو نیز این گروهها را برای هماهنگی روابط اطلاعاتی، آموزش و هدایت کادرها به برلین میفرستاد.
پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و رژیم کمونیستی آلمان شرقی مشخص شد «مارکوس ولف»، رئیس دستگاه اطلاعات وقت، جاسوس دوجانبه با اسرائیل بود و بر آموزش و هدایت کادرهای تشکیلات کمونیستی عربی نظارت داشت. برخی از عناصر این کادرها در عملیات ربایش هواپیماهای غیرنظامی و بمبگذاری در چند شهر اروپا نقش داشتند.
مارکوس ولف، جاسوس رژیم صهیونیستی
این کارشناس برجسته عربزبان مینویسد: در مقایسه با آنچه در جنگ سرد رخ داد، زمانی «تهدیدات کمونیستی» دشمن غرب به شمار میرفت. همچنین آنچه مانع از این میشد که دستگاه اطلاعات اسرائیل در اوایل قرن جاری گروهی از جاسوسهای دوجانبه (مانند پرونده مارکوس ولف) را از چچن به نیجریه اعزام کند، وجود گروههای افراطی در کشورهای عربی بود که باعث میشد تنشی مصنوعی بعد از جنگ سرد میان غرب و «خطر افراطگرایان» به وجود آید.
تاریخچه اقدامات اسرائیل در 70 سال گذشته نشان میدهد مأموران اسرائیلی در دهه 1950 در بمبگذاری نهادهای آمریكایی و بریتانیایی نقش داشتند که با هدف تنش در روابط حکومت مصر در دوره عبدالناصر با این دو کشور انجام شد. همچنین مگر میشود جاسوسی کوهن از وبسایتهای رسمی سوریه در اوایل دهه 1960 را فراموش کرد یا لبنانیها و فلسطینیان میتوانند نقشآفرینی علنی هزاران جاسوس و مأمور اطلاعاتی اسرائیلی را از کشورهایشان در سال 1982 فراموش کنند؟ مصریها نیز با اینکه روابطی طبیعی با اسرائیل داشتند، از کشف شبکه جاسوسی گسترده در قاهره خبر دادند که برخی از عناصر آنها بازداشت شدند.
«غندور» با بیان اینکه جاسوسی صهیونیستها و شبکه اطلاعاتی موساد به کشورهای عربی محدود نماند، نوشت: دستگاه امنیتی اسرائیل به مهمترین پایگاههای سیاسی و امنیتی کشورهای بزرگ، ازجمله متحد بزرگ خود آمریکا نفوذ پیدا کردند. با وجود روابط خاص میان آمریکا و اسرائیل، واشنگتن از آزادی «جیمز پولارد» یهودی-آمریکایی که از سال 1985 به مدت 30 سال برای اسرائیل جاسوسی میکرد و دستگیر شد، خودداری کرد. این پایان ماجرا نبود و دولت آمریکا جاسوسهای اسرائیلی دیگری را که در نهادهای امنیتی این کشور نفوذ کرده بودند و روابطی با تشکیلات «آیپک»، لابی معروف صهیونیستی در واشنگتن داشتند، بازداشت کردند.
رئیس مرکز گفتگوهای عربی واشنگتن مینویسد: توطئه اسرائیلیها علیه اعراب و مسلمانان با عناوین مختلف و با ادعای دموکراسی جریان دارد. آنها توطئههای خود را در منطقه با پوشش طایفهگری و مذهبی ادامه میدهند و هدف اصلیشان از بین بردن وحدت میان ملتها و به خاک و خون کشیدن امت واحده اسلامی و عربی است. اسرائیلیها در لبنان جنگ داخلی به راه انداختند و آن را به سودان کشیدند که باعث شد سودان جنوبی و شمالی تشکیل شود. اکنون قصد دارند این توطئه را در دیگر کشورهای عربی پیادهسازی کنند.
اپیدمی صهیونیستی تجزیهگرا مرز نمیشناسد، همچنانکه صهیونیستها رژیم خود را بدون مرز میدانند و فعالیتهای خود را در کل جهان ادامه میدهند.
غندور در بخش دیگری از این گزارش مینویسد: آنچه درباره توطئههای صهیونیستی بیان شد، به این معنی نیست که ما (جهان عرب) آنچه صهیونیستها میخواهند عملی کنیم یا اینکه ابزار دست و کارگزار اسرائیلیها باشیم! درواقع ما برخلاف نقشههای جامع دشمن صهیونیستی و غربیها قربانی نداشتن برنامهریزی جامع هستیم. اما سؤال مهمی که مطرح میشود، این است؛ آیا جایز است ملتهای عربی در پازل توطئههای صهیونیستی بازی کنند؟
این تحلیلگر عربزبان نوشت: توطئه دشمن صهیونیستی از دهه ۱۹۹۰ ادامه داشته و تلاش میکنند تا کشورهای عربی را از وحدت داخلی بازدارند و طرح تجزیه را که مورد حمایت آمریکاییهاست، دنبال کنند. متأسفانه کشورهای عربی با طایفهگری به تسریع اجرای این توطئه دامن میزنند. اینکه غربیها همزمان اعراب و مسلمانان را در کل جهان و نهتنها در اروپا تروریست معرفی میکنند، تصادفی نیست. همه این موارد در غیاب مفاهیم صحیح دینی و برداشتهای متفاوت فقهی در اسلام رخ میدهد، زیرا استفاده ابزاری از دین برای توجیه خشونت مسلحانه علیه مردم بیگناه و غیرنظامیان و نیز ایجاد اختلافات فرقهای همان چیزی است که دشمن صهیونیستی سالها بهدنبال اجرای آن بوده است.
در ادامه این یادداشت وی با بیان اینکه ابهامات زیادی درباره منشأ پیدایش گروه تروریستی داعش و احتمال صهیونیستی بودن آن وجود دارد، آمده است: داعش و «جبهةالنصره» در دوره کنونی و القاعده و بسیاری از گروههای دیگر مرتبط در گذشته بهدلیل ناکارآمدی تفکر سالم توانستند نسل جوان را در چندین کشور عربی، اسلامی و غربی جذب کنند و جنایتهای شنیع و فجیع انسانی را که تاکنون سابقه نداشت، با شستشوی مغزی جوانان انجام دادند.
صبحی غندور در یادداشت خود نوشت: اکنون بسیاری از درگیریهای اسرائیل با پرچم آمریکا انجام میشود، اما منافع آمریکا کمترین آسیب را میبیند! کنایه تأسفباری است که بگوییم در قرن گذشته و در دوران جنگ سرد، اسرائیل «نوک پیکان حملات آمریکا» در خاورمیانه بود اکنون در دوران دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا به خنجری برای واشنگتن تبدیل شده است.
وی مینویسد: واقعیت این است ما «به وقت اسرائیل» در بسیاری از تحولات عربی و بینالمللی زندگی میکنیم. دورانی که باید درباره جنایت علیه میلیونها فلسطینی که دهههاست در سراسر جهان آواره شدهاند صحبت کنیم، نه درباره میزان مشروعیت شهرک نشینان صهیونیست که بدون مجوز داخلی یا خارجی زمینها، مزارع و خانهها را اشغال و غصب میکنند.
«به وقت اسرائیل» حتی داخل کشورهای عربی شاهد درگیریها و اختلافات فرقهای هستیم که در خدمت توطئههای غربی و صهیونیستی است.
غندور با بیان اینکه مقابله با توطئههای رژیم صهیونیستی به وحدت میان کشورهای عربی بستگی دارد، نوشت: اسرائیل در حالی درباره «هویت یهودی» رژیم خود صحبت میکند و بهدنبال تحمیل آن است، که همچنان مرزهای رسمی خود را اعلام نکرده است. این درحالی است که «هویت اعراب» مستقل، دارای وطن مشخص و دارای پیشینهای چند قرنی است. متأسفانه ملتهای عرب دارای مرز این سالها بهوسیله رژیم بدون مرز بارها به تجزیه تهدید شدهاند!
انتهای پیام/4033/پ
انتهای پیام/