بیست و دومین همایش ملی بیمه و توسعه آغاز به کار کرد
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی آنا، رییس پژوهشکده بیمه و رئیس بیست و دومین همایش ملی و هشتمین همایش بیمه و توسعه به تشریح محورهای این همایش پرداخت و گفت: در این همایش بازنگری آییننامه 69 و آییننامه توانگری مالی مورد بررسی قرار میگیرد.
امیر صفری با تاکید بر اینکه افزایش توانمندیهای مدیریتی از دیگر محورهای اساسی این همایش است، افزود: توانگری مالی و توانمندی مدیریتی دو مقوله جدا از هم نیستند بلکه هر دو یکدیگر را کامل می کنند.
وی تصریح کرد: در این راستا طی این همایش ارزیابی آییننامه 90 و ارایه پیشنهادهایی برای بهبود این آییننامه در دستور کار قرار میگیرد.
صفری اظهار کرد: تمامی پیشنهادات ارایه شده در ارتباط با اصلاح آییننامه احراز صلاحیت حرفهای کارکنان صنعت بیمه به اختیار شورای عالی بیمه ارسال میشود.
امین: مصوبه افزایش سرمایه لغو شود
همچنین رییس کل بیمه مرکزی نیز در این نشست با درخواست لغو مصوبه افزایش سرمایه شرکتهای بیمه از سوی دولت گفت: دولت باید به صنعت بیمه اجازه دهد تا شرکتها بر اساس معیار حاشیه توانگری شکل گیرند.
محمدابراهیم امین تصریح افزود: مهمترین عامل در توانگری شرکتهای بیمه سرمایه آنها است و در شرایط فعلی شرکتهای بیمه به دلیل بازده پایین قادر به تحقق سرمایه کافی نیستند.
وی با بیان اینکه شرکتهای بیمه در دنیا میتوانند به اندازه 9برابر سرمایه صدور و به اندازه 3 برابر نگهداری داشته باشند، تصریح کرد: یکی از مصوبات دولت تعیین حداقل سرمایه لازم برای تاسیس شرکت بیمه است و این موضوع به دلیل عدم مشارکت سهامداران و سرمایهگذاران در افزایش سرمایه به یک چالش مقرراتی تبدیل شده است. از طرفی به علت بازده پایین توجیه اقتصادی برای افزایش سرمایه وجود ندارد.
امین اظهار کرد: اکنون حاشیه توانگری مالی به عنوان یک معیار مناسب برای شرکتهای بیمه جا افتاده است و یقینا بازبینی این آییننامه معیار دقیقی برای ارزیابی ایفای تعهدات محسوب می شود بنابراین میتوان حاشیه توانگری را معیار قرار داد.
انتهای پیام/