رئیسجمهوری، عزاداری اربعین حسینی را با کارگران شیشهسازی مینا اقامه کرد
به گزارش گروه سیاسی آنا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی ریاست جمهوری، حجتالاسلام حسن روحانی روز چهارشنبه در بازدید از بخشهای مختلف خط تولید کارخانه شیشه مینا، با توضیح مسئولان و متخصصان در جریان روند امور و چگونگی تولیدات این مجموعه تولیدی و صنعتی قرار گرفت.
رئیسجمهوری سپس در جمع عزاداران اربعین حسینی در مسجد و حسینیه این کارخانه حضور یافت و همراه با آنان برای سرور و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین(ع) و خاندان عصمت و طهارت به عزاداری پرداخت.
رئیسجمهوری: کسب روزی حلال و رساندن کشور به قلل پیشرفت، اولویت ایران اسلامی است
پس از این بازدید و عزاداری، رئیسجمهوری در گفتوگویی با خبرنگاران اظهار کرد: کسب روزی حلال، تلاش برای رفع نیازمندیهای جامعه و مردم و کار و کوشش برای توسعه و آبادانی و رساندن کشور به قلههای علم و پیشرفت، از اولویتهای ایران اسلامی است.
حجتالاسلام حسن روحانی، کار و تولید را مهمترین اولویت و نیاز امروز کشور دانست و تأکید کرد: رونق اقتصادی و رفاه اجتماعی بدون قرار گرفتن در مسیر تولید محقق نخواهد شد و رسیدن به این هدف تنها با اراده کارگران و تولیدکنندگان حاصل می شود.
رئیس جمهوری تأکید کرد: امروز مبارزه با استکبار و دشمنان با کار، جهاد اقتصادی و تلاش و نه با شعار ممکن است و هرچه در مسیر پیشرفت، توسعه و آبادانی ایران اسلامی بیشتر تلاش کنیم دشمنان مایوس تر خواهند شد.
روحانی با تسلیت ایام اربعین حسینی، راهپیمایی میلیونی عاشقان اهل بیت(ع) در اربعین حسینی را با تأسی از حضرت زینب کبری(س) و اهل بیت(ع) دانست و اظهارداشت: عاشورا روز شور بزرگ حسینی و اربعین روز سوز حسینی است.
رئیس جمهوری حضور در جمع کارگران و تلاشگران در مسیر آبادانی و پیشرفت کشور و عزاداری با آنان در اربعین حسینی را نشاندهنده جایگاه ویژه کار و تولید برشمرد و گفت: این عزاداران هم نشانهای از تلاش برای پیشرفت کشور هستند و هم عزاداریشان نشان از آمیختگی زندگی آنان به عشق اهل بیت(ع) دارد.
رئیسجمهوری را در این بازدید، علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همراهی میکرد.
کارخانه شیشهسازی مینا در سال 1347 با هدف تأمین بطرهای مصرفی در یک شرکت نوشابه سازی احداث گردید و تکمیل بستهبندی محصول را از چاپ روی بطری تا ساخت تشتک و جعبه پلاستیکی حمل نوشابه اجرا کرد.
این شرکت در ابتدا با یک کوره به ظرفیت 35 تن در روز و دو خط تولید شروع به کار کرد و در دو مرحله توسعه ظرفیت اسمی آن به 160 تن در روز و تعداد خطوط تولید آن به پنج خط ارتقا یافته است.
انتهای پیام/