طراحی و ساخت روبات مینیاب و زیردریایی امدادگر/ 11 انجمن علمی مجوز فعالیت گرفتند
ساسان رضادوست در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا با تشریح دستاوردها، فعالیتها و برنامههای پیش روی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی اظهار کرد: این باشگاه یکسال پس از راهاندازی هسته اولیه در سازمان مرکزی در سال 1378 تشکیل و آغاز به کار کرد.
بیشتر بخوانید:
18 طرح پژوهشی توسط پژوهشگران جوان و نخبگان نهایی شد
ضرورت حمایت مالی از پژوهشگران جوان و نخبگان برای جلوگیری از فرار مغزها
از چاپ 50 عنوان کتاب تا انجام 20 طرح پژوهشی در کارنامه جوانان نخبه
وی اضافه کرد: 21 سال پیش بهعنوان نخستین رئیس باشگاه انتخاب شده و موظف به راهاندازی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی شدم و سال نخست با جذب 24 دانشآموز و 31 دانشجو بهعنوان عضو کار را رسماً آغاز کردم.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی عنوان کرد: این باشگاه پس از تغییر 6 رئیس اکنون دارای 440 عضو است که بنده بعد از 21 سال مجدداً در این حوزه عهدهدار مسئولیت باشگاه هستم.
تشریح فعالیتهای پژوهشی راهبردی باشگاه
رضادوست با تشریح رسالت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی بیان کرد: این باشگاه در دوره فعالیت خود با پشتوانه استادان و دانشجویان در رأس امور تحقیقاتی و پژوهشی استان آذربایجان غربی و شهرستان خوی بوده است.
وی یادآور شد: از فعالیتهای برجسته و قابل ذکر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی طراحی و ساخت روبات مینیاب و زیردریایی امدادگر بوده است. علاوه بر این، باشگاه اجرای دهها طرح پژوهشی راهبردی، چاپ و انتشار کتاب و مقالات علمی ملی و فراملی را در کارنامه دارد.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی با بیان اینکه اکنون تمرکز اصلی باشگاه بر فعالیتهای مجازی است، یادآور شد: در این راستا، برگزاری سخنرانی و کارگاههای آنلاین در اولویت کاری است.
رضادوست یادآور شد: با پیگیری مسئولان باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی، تفاهمنامههای مهم و کاربردی با حوزههای مختلف منعقد شده که در راستای توانمندسازی دانشجویان است.
وی متذکر شد: یکی از برنامههای اصلی باشگاه هدایت دانشجویان به سمت تجاریسازی علم بوده که در آینده شغلی و جایگاه دانشجویان قطعاً مفید خواهد بود.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی در بخش دیگری از گفتگوی خود با آنا توضیح داد: با توجه به تراکم فارغالتحصیلان بیکار در جامعه که عموماً مجبور به پذیرفتن فعالیتهای غیرتخصصی میشوند، ایجاد زمینههای اشتغال از طریق شرکتهای دانشبنیان قابل ذکر است.
رضادوست تقویت روحیه پژوهش و حل مسئله در ردههای دانشآموزی را لازمه داشتن دانشجوی پرسشگر و محقق دانست.
انجمنهای پرستاری و گروههای فنی و مهندسی فعال هستند
وی درباره فعالیت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی در زمینه مبارزه با ویروس کرونا نیز گفت: تعدادی از دانشجویان برق و مکانیک دستگاه ضدعفونیکننده هوا با کارکرد حذف ویروسها و باکتریهای معلق در هوا ارائه کردند که بهدلیل نداشتن حمایتگر مالی و بودجه به ثمر نرسید.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی ادامه داد: اما چند وبینار در حوزههای پاندمی کرونا، جهش تولید و استارتآپ طراحی و برای اخذ مجوز برگزاری به دفتر مرکزی باشگاه ارسال شده است. افزون بر این برگزاری مسابقات مجازی در دستور کار فعالیتهای این باشگاه قرار دارد.
رضادوست با بیان اینکه 11 انجمن علمی و دانشجویی مجوز رسمی فعالیت در دانشگاه آزاد اسلامی خوی را دارند، متذکر شد: برخی از انجمنهای تخصصی مانند زبان و ادبیات فارسی یا کشاورزی شاخههای علوم دامی و آب اصولاً فاقد دانشجو هستند؛ بنابراین غیرفعال شدهاند.
وی یادآور شد: انجمنهای پرستاری و گروههای فنی و مهندسی فعال و پویا هستند و در این راستا نشستهای دورهای برگزار شده و برای انتشار الکترونیکی نشریات تخصصی اقدام لازم انجام شده است.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی تأکید کرد: برنامههای آینده موردنظر برای انجمنها افزایش تعداد اعضا، تشویق و هدایت آنها به سوی فعالیتهای مبتکرانه و جدید بهصورت خودجوش بوده که برای قشر دانشجویی بسیار جذاب است.
رضادوست با بیان اینکه با شیوع ویروس کرونا فعالیتهای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی کاهش یافته است، عنوان کرد: دلیل اصلی، موضوع کاهش ارتباط حضوری بین دانشگاه با دانشجویان و حتی استادان است.
انتهای پیام/4078/4062/پ
انتهای پیام/