امکان جمعآوری لولههای انتقال سوخت در تهران وجود ندارد
به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، پیروز حناچی در آیین رونمایی از سامانه هشدار سریع زلزله و بهرهبرداری از فاز دوم سامانه پیشبینی و هشدار سیل و یخبندان که صبح امروز بهصورت مجازی برگزار شد، اظهار کرد: موضوع تابآوری شهری از موضوعات مهمی است که همه شهرهای دنیا تلاش میکنند شهرهایشان را برای شرایط بحرانی آماده کنند.
وی تصریح کرد: اولین گام در افزایش تابآوری شهر شناسایی بحرانهای محتمل است که این اقدام در شهرداری تهران در حال انجام است.
شهردار تهران در ارتباط با مهمترین بحرانهایی که شهر تهران را تهدید میکند، گفت: زلزله، سیل و یخبندان از مواردی است که نظام مدیریت شهری باید نسبت به شناسایی آنها توجه کرده و آمادگی در این خصوص را افزایش دهد.
حناچی در ارتباط با پیشینه مواجهه با بحران سیل عنوان کرد: این اقدامات از دهه 40 آغاز شده است و تلاش شده تا آبهای حاصل از آن به قسمتهای شرقی، غربی و میانی منتقل شود و در حال حاضر نیز اقدامات ویژهای برای مواجهه با آبگرفتگی و سیل در پایتخت در دست اقدام است.
وی با اشاره به اینکه در زمان زلزله دو نوع موج P و S اتفاق میافتد، گفت: موج P تخریب کمتری دارد و با فاصله نسبت به موج S ایجاد میشود و این امکان را میدهد تا در بازه زمانی این دو موج آمادگیهایی انجام شود.
شهردار تهران بستن شیرهای اصلی گاز، قطع برق، اطلاعرسانی به مردم و قطع خطوط نفت از مهمترین اقدامات پیش از بروز بحرانها و همان موج S است.
حناچی در ارتباط با اینکه بخشی از انتقال سوخت در تهران با لوله صورت میگیرد، عنوان کرد: برخی میگویند این لولهها جمعآوری شود ولی ما نمیتوانیم این لولهها را جمع کرده و به نفتکشها و تانکرها اجازه تردد در شهر را بدهند.
وی با اشاره به این مطلب که بروزرسانی سامانههای هشدار سریع اقدام مهمی است که پیوسته باید انجام پذیرد، گفت: باید زمینهای فراهم شود تا با تغییرات مدیریتی این اقدامات تداوم یابد.
انتهای پیام/4105
انتهای پیام/