۱۰ دروغ شاخدار در ۱۰ سالگی منوتو؛ از تشویق به تحریم و احتکار تا حمله به فرزندآوری
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، تلویزیون فارسی زبان «من و تو» در روزهای گذشته دهمین سال فعالیتش را جشن گرفت؛ شبکهای که در طول این سالها حاشیههایش بر متن غلبه کرده است.
همین چند وقت اخیر بود که خبر کتک زدن مهمانان این شبکه، منوتو را بر سر زبانها انداخت و همه جا صحبت از این اقدام غیرحرفهای و حتی غیر انسانی این شبکه ماهوارهای فارسی زبان انداخت.
عوامل این شبکه مدعی هستند که در دهه اول فعالیتشان حرفهای عمل کرده و همواره در صدر بودهاند. در ادامه این ادعا را بررسی میکنیم تا ببینیم چقدر عوامل این شبکه درباره ایران (که جامعه هدفشان است) و اتفاقات آن اطلاعات و دانش دارند.
۱. ورد سپاه به ایذه از راه دریا!
در روزهای اغتشاشات ۹۶ که آشوبگران برخی شهرهای مختلف ایران را ناآرام کرده بودند، شبکه منوتو مدعی شد که کنترل شهر ایذه به دست مردم افتاده، ولی سپاه از راه دریا وارد شهر شده و مدیریت را برعهده گرفته است، این درحالی بود که اصلاً شهر ایذه هیچ راهی به دریا ندارد و پیرامون آن همه کوه است!
۲. تحریف سخنان امام درباره دانشگاه
شبکه «من وتو» چند سال پیش برای تحریف سخنان بنیانگذار انقلاب، ویدئویی از یک سخنرانی امام خمینی (ره) را به گونهای تقطیع کرد تا وانمود کند که رهبر کبیر انقلاب با «دانشگاه» مخالف هستند و هردانشگاهی را منشاء فساد میدانند.
اما مراجعه به اصل سخنان امام راحل (ره) بیانگر شیطنت این رسانه بهایی بود.
۳. توصیه کرونایی آیتالله بهجت ۱۰ سال پس از فوت!
این شبکه همچنین برای خراب کردن وجهه مراجع دینی در ادعای عجیب مدعی شد که آیتالله بهجت برای دفع کرونا یک توصیه دینی دارد! این ادعا درحالی است که کمترین فرد مطلعی از اوضاع ایران میداند که آیتالله بهجت بیش از ۱۰ سال است که فوت کرده است.
۴. دست به دامن شدن فتوشاپ شدن
چند ماه پیش نیز منوتو برای مردمی نشان دادن حمایتها از نوید افکاری (که به جرم قتل یک کارمند قصاص شد) تصاویری از دیوارنوشتههایی در مخالفت با قصاص وی را در فضای مجازی منتشر کرد.
اما بررسیها نشان داد که تصاویر منتشر شده در منوتو، جعلی بوده و آنها برای داغ کردن این موضوع تصاویری که چند سال پیش در فضای مجازی منتشر شده بوده را با استفاده از فتوشاپ ساخته بود!
۵. اعتصاب مردم یا صحنه فیلمبرداری؟!
چند سال پیش نیز منوتو، فیلمی را از ترافیک اتوبان حکیم منتشر کرده و مدعی شد که این ترافیک به دلیل اعتصاب مردم به بازار ارز شکل گرفته است. درحالی که این صحنه و ترافیک به دلیل فیلمبرداری فیلم متری شش و نیم بود و اعتصابی در کار نبود.
۶. چالههای کاشت درخت یا محل دفن اموات کرونایی!
همچنین این شبکه در روزهای نخست شیوع کرونا برای بحرانی نشان دادن وضعیت مناطق مختلف ایران، فیلمی از کوههای آبیدر کردستان را منتشر کرد و مدعی شد که چالههای متعددی برای دفن اموات کنده شده است! درحالی که با حضور خبرنگاران در محل ادعایی منوتو مشخص شد این چالهها برای کاشت نهال در این منطقه بوده است.
۷. تضعیف روحانیت با انتشار فیلم قدیمی
من و تو همچنین برای فاصله انداختن بین جامعه روحانیت با مردم عادی با انتشار تصویری مدعی شد که امامجمعه قم از ترس ابتلا به کرونا در محفظهای شیشهای با مردم صحبت میکند.
اما یک جستجو نشان داد که تصویر منتشر شده مربوط به شیخ الیعقوبی در عراق است که در زمان جنگ داعش برای جلوگیری از ترور احتمالی در یک فضای مخصوص سخنرانی میکرد.. انتشار فیلم دیماه ۹۶ به جای اردیبهشت ۹۸
منوتو همچنین برای داغ کردن شایعات و ناآرامیهای کشور، فیلمهای منتشر شده و آرشیوی را به جای اتفاقات روز منتشر میکند. به طور مثال در اردیبهشت سال ۹۸، فیلم اغتشاشات دی سال ۹۶ را منتشر کرد.
۸. انتشار فیلم دیماه ۹۶ به جای اردیبهشت ۹۸
منوتو همچنین برای داغ کردن شایعات و ناآرامیهای کشور، فیلمهای منتشر شده و آرشیوی را به جای اتفاقات روز منتشر میکند. به طور مثال در اردیبهشت سال ۹۸، فیلم اغتشاشات دی سال ۹۶ را منتشر کرد.
۹. دروغ شاخدار علیه کمیته امداد
در زمان ماه مبارک رمضان و چند روز مانده به روز قدس، منوتو مدعی شد که کمیته امداد امام خمینی (ره) با پول مردم ایران به مردم غزه افطاری و به زنان بیسرپرست عراقی هم کمک مالی میکند، اما پس از مدتی مشخص شد که ریالی از کمکهای مردمی داخل ایران برای خارج از کشور مصرف نمیشود و فقط صندوقهایی که روی آنها نوشته شده باشد کمک برای خارج از کشور در آن کشور خرج میشود.
۱۰. دروغهایی کرونایی
از زمان شیوع کرونا، شبکه ماهوارهای فارسی زبان منوتو شروع به پخش شایعات زیادی علیه ایران کرد. درحالی که سازمان بهداشت جهانی حتی با نامگذاری این ویروس به نام covid۱۹ سعی کرد تا حتی این ویروس را به چین منتسب نکند، اما این رسانهها سعی کرد تا هر مورد از ابتلای کرونا به کشورهای دیگر را به پای ایران بزند.
همچنین میتوان به این فعالیتهای حرفهای منوتو، گافهای دیگری، چون معرفی کردن مسعود دهنمکی کارگردان کشورمان به عنوان وزیر بهداشت! و دهها مورد دیگر را اضافه کرد.
البته طومار خیانتهای این شبکه آن قدر طولانی است که در چند گزارش نمیگنجد، اما به اختصار به چند نمونه از تحرکات این شبکه فارسی زبان اشاره میشود؛ از فشار برای تحریم و تشویق احتکار گرفته تا حمله به سبک زندگی مردم، شخصیتهای مورد احترام ایرانیان.
* تشویق به تحریم و احتکار
در روزهایی که کشور ما به دلیل شدیدترین تحریمها روزهای پرتلاطمی را تجربه میکند و حتی قیمت برخی کالاها روز به روز بالا میرود، کارشناس شبکه من و تو در پیشنهادی عجیب از شهروندان ایرانی میخواهد کالایی که مورد تقاضاست را خریداری و نگهداری کرده و پس افزایش قیمت به بهای بالاتری بفروش برسانند. البته این اولین باری نبود که در شبکه من و تو چنین مواردی پخش میشد.
* تغییر سبک زندگی
با راهاندازی شبکه من و تو، ماموریت «تغییر سبک زندگی ایرانیان» بیشتر از سایر شبکههای ماهوارهای فارسی زبان به این شبکه محول شد. اگرچه این شبکه در طول این سالها با ساخت برنامههایی، چون «شام ایرانی» سعی در ترویج اختلاط دختر و پسر، روابط بدون مرز، قبح شکنی در مهمانیهای شبانه و مصرف مشروبات الکلی و گوشت خوک کرد، اما در چند سال اخیر این پروژه را با پخش سریالهای مبتذل و غیرخانوادگی ادامه داد.
* قداستزدایی از نقش خانواده
شبکه لندنی "من و تو" در ادامه سیاست خود برای تخریب خانواده، سراغ یکی از ارکان اصلی خانواده، یعنی «مادر» رفت و با انتقاد از لزوم احترام و قدردانی از مادر، خواهان تقدس زدایی از مادران شد!
این درحالی است که برخلاف تلاش این شبکه بهایی، در مکاتب دینی «مادر» از جایگاهی فرازمینی برخوردار است و در فرهنگ ما نیز این عقیده وجود دارد که «بهشت زیر پای مادران است».
* حمله به فرزندآوری
جمعیت ایران با شیب تندی به سوی پیری درحال حرکت است، رسانههای ماهوارهای فارسی زبان با علم به این موضوع، فرزندآوری را به انحای مختلف میکوبند و بهجای آن نگهداری از حیوانات را تشویق میکنند. در این رقابت تلخ، شبکه منوتو از سایر شبکهها جلوتر است.
* تمسخر و هجو شخصیتهای معروف
این شبکه در بخش دیگری از برنامههای خود بیمحابا به شخصیتهای مورد احترام مردم توهین میکند؛ فرقی نمیکند که طرف مقابلشان سعدی باشد، شجریان و یا هر شخصیت محترم دیگر.
در زمان شهادت حاج قاسم سلیمانی، دشمن درجه یک داعش که مردم ایران با تشییع بینظیرش عمق محبوبیت این شخصیت نظامی را نشان دادند، عوامل این شبکه نتوانستند خوشحالی خود را پنهان کنند، موضوعی که با واکنش شدید کاربران ایرانی مواجه شد.
البته عوامل این شبکه از توهین و پخش این توهینها به مردم ایران هم ابایی ندارند.
* کرونا؛ اوج فرصتطلبی منوتو
سیاهنمایی و بزرگنمایی مشکلات مردم ایران هم از دیگر اهداف این رسانه ضدانقلاب است، این تحرکات در دوران کرونا به اوج خودش رسید. زمانی که با ایران هراسی، کشورمان را کانون انتشار کرونا معرفی کردند.
البته میتوان دلیل اصلی این هجمهها و حملات را در این ویدئو خلاصه کرد؛ آن جا که کارشناسان این برنامه صریحاً سنگ بهاییان را به سینه میزنند و خواهان اختلاط زن و مرد و بیبندوباری هستند.
منبع: فارس
انتهای پیام/
انتهای پیام/