دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 آذر 1394 - 17:23
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه:

مدعیان حقوق بشر به تروریست‌ها کمک می‌کنند/ایران نقش تعیین کننده‌ای در مبارزه با مواد مخدر و سایر جرایم سازمان یافته دارد

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه با تأکید بر نقش تعیین کننده‌ ایران در مبارزه با مواد مخدر و سایر جرایم سازمان یافته، گفت: مدعیان حقوق بشر به تروریست‌ها کمک می‌کنند.
کد خبر : 52153

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، محمد جواد لاریجانی دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان امروز در دیدارِ قائم مقام وزیر خارجه سوئیس اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران نقش تعیین کننده‌ای در مبارزه با مواد مخدر و سایر جرایم سازمان یافته دارد و همواره در همه ادوار تاریخی پذیرای تعامل و گفتگو بوده است.


وی با اشاره به اینکه آنچه درباره وضعیت حقوق بشر ایران در جهان منعکس می‌شود برگرفته از نگاه‌های مغرضانه سیاسی است، افزود: نظام قضایی ما بسیار شفاف و مبتنی بر مکانیزم‌های مختلف نظارتی و پایش است و ما همواره برای پیشبرد بهتر امور و اجرای عدالت در سطح جهانی آماده همکاری‌های متقابل و استفاده از تجربیات دو طرف هستیم.


ما قویا معتقدیم که در منطقه ما دموکراسی و حقوق بشر و مبارزه با تروریسم باید بعنوان یک بسته دیده شود و به صورت همزمان از این بسته حمایت شود

لاریجانی تصریح کرد: ما معتقد هستیم دشمنان و ناقضان اصلی حقوق بشر آنهایی هستند که تروریسم و تروریست‌ها را حمایت می‌کنند و در عین حال از کمترین حقوق دموکراتیک برخی ملت‌ها حتی در حد اقامه شعار «یک نفر یک رأی» حمایت نمی‌کنند.


دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به اینکه ایران به عنوان بزرگترین دموکراسی منطقه که تقریبا هر سال یک انتخابات بزرگ برگزار می‌کند سزاوار این هجمه تبلیغاتی نیست، عنوان کرد: تهمت‌ها و انگ‌های گوناگون حقوق بشری نسبت به ما در حالی است که کشورهایی در کنار ما هستند که ملت خود را از ابتدایی‌ترین حق خود یعنی حق تعیین سرنوشت سیاسی محروم کرده‌اند و مصون از هرگونه فشار بین‌المللی از سوی طرفداران و مدافعان حقوق بشر هستند.


لاریجانی با اشاره به دو انتخابات مهم پیش رو در ایران گفت: شما به زودی شاهد خواهید بود که در کشورما چه شور و نشاط انتخاباتی به پا خواهد شد و ما شاهد یک رقابت معنی دار و خوب میان رقبای مختلف خواهیم بود که حکایت از عمق مردمسالاری در کشور ما دارد.


دبیر ستاد حقوق بشر تاکید کرد: ما قویا معتقدیم که در منطقه ما دموکراسی و حقوق بشر و مبارزه با تروریسم باید بعنوان یک بسته دیده شود و به صورت همزمان از این بسته حمایت شود. نمی‌توان در جایی که دموکراسی وجود ندارد دم از حقوق بشر زد و در جایی که دموکراسی در اوج خود قرار دارد همه گونه اتهام بی اساس وارد کرد و همان‌هایی که ادعای حقوق بشر می‌کنند هم زمان به تروریست‌ها کمک‌های مالی و نظامی بعمل آورند.


جواد لاریجانی در پایان ضمن استقبال از گسترش همکاری‌های دو جانبه در موضوعات مختلف خصوصا مبارزه با تروریسم و افراطی‌گری گفت: متاسفانه آمریکا و بعضی از کشورهای اروپایی و متحدان منطقه‌ای آن در ظاهر ادعای مبارزه با تروریسم دارند و در عمل با نادیده گرفتن معیارهای دموکراتیک و حمایت از تروریست‌ها ناقضین اصلی حقوق بشر هستند.


ایو رُسیه قائم مقام وزیر خارجه سوئیس نیز در این دیدار با اشاره به اهمیت و نقش ایران در برقراری ثبات و امنیت در منطقه و جهان گفت: ما خواهان توسعه همه جانبه روابط دو کشور در همه زمینه ها و خصوصا افزایش تعاملات و همکاریهای حقوق بشری و قضایی هستیم.


رُسیه با اظهار تاسف نسبت به گسترش تروریسم در منطقه و جهان گفت: ما هرگونه خشونت از ناحیه هرشخص، گروه و سازمانی را محکوم می‌کنیم. ما قایل به جنگ تمدن‌ها نیستیم و این موضوع را برای بشریت بسیار خطرناک می‌دانیم و برای پرهیز از فرو افتادن در این چالش جدی به کمک ایران نیاز داریم و باید در این خصوص تعاملات و مذکرات دو کشور بیشتر شود.


متاسفانه آمریکا و بعضی از کشورهای اروپایی و متحدان منطقه‌ای آن در ظاهر ادعای مبارزه با تروریسم دارند و در عمل با نادیده گرفتن معیارهای دموکراتیک و حمایت از تروریست‌ها ناقضین اصلی حقوق بشر هستند

وی با اشاره به اینکه تصویر ارائه شده از ایران در جهان و خصوصا کشورهای غربی درست نیست گفت: ایران سزاوار این چهره نیست و ما مایلیم برای ارائه تصویر واقعی ایران به جهان همکاری و تعامل بیشتری داشته باشیم.


ایو رُسیه در پایان تاکید کرد: ما خواهان یک ایران قدرتمند در منطقه هستیم که برای صلح و امنیت منطقه و جهان مهم است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب