دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 مهر 1399 - 11:34
داودی عنوان کرد؛

اهداف راه‌اندازی سامانه آموزشیار چه بود؟

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان گفت: مکانیزه‌شدن آموزش و پژوهش با یکپارچه‌‌سازی داده‌ها و توسعه شبکه علمی هوشمند از اهداف راه‌اندازی سامانه آموزشیار بوده است.
کد خبر : 517117
jalase1.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لنجان، سیدمسعود داودی در نشست با اعضای هیئت علمی و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان اظهار کرد: هدف دانشگاه آزاد اسلامی از راه‌اندازی سامانه پژوهشیار و آموزشیار، تبدیل این دانشگاه به دانشگاه کارآفرین و انتخاب اول متقاضیان ورود به دانشگاه است.


وی با بیان اینکه سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد اسلامی به منظور یکپارچه‌سازی و تسهیل امور دانشجویان و تجمیع سامانه‌های واحدهای دانشگاه آزاد راه‌اندازی شده است، اضافه کرد: دانشجویان دانشگاه آزاد برای انجام اموری مانند انتخاب واحد، مشاهده برنامه درسی، پرداخت شهریه و ... باید به سایت آموزشیار دانشگاه آزاد به نشانی edu.iau.ac.ir مراجعه کنند.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان با تشریح چرایی راه‌اندازی سامانه آموزشیار بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی یکی از بزرگ‌ترین و پرجمعیت‌ترین دانشگاه‌های کشور است که واحدهای آن در استان‌ها و شهرستان‌ها مشغول به فعالیت هستند.


ویژگی‌های سامانه آموزشیار


داودی عنوان کرد: با توجه به تعداد بالای دانشجویان و دانشگاه‌ها برای جلوگیری از اتلاف وقت و بهینه‌سازی امور دانشگاهی و دانشجویی، زیرساخت‌های الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان به منظور ارائه خدمات بهتر روزبه‌روز در حال پیشرفت است.


وی توضیح داد: یکی از ویژگی‌های سامانه آموزشیار، چابک‌سازی در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان است که در سه بخش تمامی فرآیندهای مربوط به آموزش را دربرمی‌گیرد؛ بنابراین با اجرایی‌شدن سامانه مدیریت یکپارچه امور آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی، چابک‌سازی، تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری در سطوح مدیریتی تسهیل خواهد شد.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان با بیان مشخصات سامانه آموزشیار مطرح کرد: در سامانه آموزشیار هر عملیاتی قابل ردیابی و جست‌وجو است و این ویژگی موجب شفاف‌سازی در تمام حوزه‌های این دانشگاه خواهد شد.


داودی با اشاره به برخی از ویژگی‌های سیستم اتوماسیون آموزش تشریح کرد: یکپارچگی و ارتباط داده‌ها برای کسب دانش، نظارت جامع و آمار و اطلاعات یکپارچه، مدیریت واحد در مدل شبکه‌ای دانشگاه، وجود سیستم کدینگ یکسان در تمام واحدهای دانشگاهی، کاهش ورود اطلاعات توسط کاربران و ... ازجمله ویژگی‌های سیستم اتوماسیون آموزش است.


وی تأکید کرد: امیدواریم با هدایت مدیران انقلابی و جهادی دانشگاه آزاد اسلامی و رفع مشکلات در آینده نزدیک شاهد تحول آموزشی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی باشیم.


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب