دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 شهريور 1399 - 14:00
آنا گزارش می‌دهد؛

دولت دورکار؛ مجلس میانه میدان/ چرا دیدار چهره به چهره مسئولان با مردم راهگشاست؟

نمایندگان مجلس و قالیباف در چند هفته اخیر دیدارهای زیادی با مردم در سراسر کشور و نقاط محروم داشته‌اند که این کار در صورتی انجام می‌شود که بیشتر دولتمردان حسن روحانی در زمان شیوع کرونا در دورکاری اختیاری هستند.
کد خبر : 512811
202009105014262224.jpg

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری آنا، سفرهای استانی مسئولان کشور مزایایی برای مردم دارد که از جمله آن می‌توان به تعامل بیشتر آنها با مردم اشاره کرد. سفر اخیر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی به خوزستان نشان از عزم جدی مجلس یازدهم  برای رفع مشکلات مردم خوزستان دارد.



مجلس یازدهم از زمان روی کارآمدن فعالیت‌های زیادی برای پیشبرد حل مشکلات مردم یا بازگو کردن معضلات در تمام اقصی نقاط کشور داشته است. از جمله می‌توان به سفر برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به خوزستان، سیستان و بلوچستان، غیزانیه و چابهار برای حل مشکلات مردم اشاره کرد.


در همین رابطه، حجت‌الاسلام سید عبدالنبی موسوی‌فرد، امام جمعه اهواز  اظهار کرد:  «زیبنده نیست که مردم خوزستان این همه مشکلات و مطالبات محقق‌نشده داشته باشند».


بازدیدهای میدانی رئیس مجلس و برخی دیگر از نمایندگان برای بسیاری از مردم مناطق محروم مهم است و این ذهنیت را به‌وجود می‌آورد که مسئولان ارشد کشور فقط به تهران تعلق ندارند و بر مشکلات مردم در سراسر کشور نظارت مستمر دارند.


قدردانی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشور از قالیباف


این بازدید حتی سبب شد که مسئولان دولتی هم از نمایندگان مجلس قدردانی کنند. علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشور در واکنش به سفر رئیس مجلس به خوزستان در حساب  توییتر خود نوشت: «ارتباط چهره به چهره و مستمر مسئولین با مردم هم ضروری و هم مؤثر است. به‌عنوان یک خوزستانی از رئیس مجلس شورای اسلامی برای انتخاب خوزستان به عنوان اولین مقصد سفرهای نظارتی و «پیگیری رفع مشکلات مردم» سپاسگزارم».


موج امید از سفر قالیباف به خوزستان ایجاد شده است


امیر ابراهیم رسولی، مدیرکل هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در رابطه با اهداف این سفرها در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا،  با بیان اینکه موج امید از سفر قالیباف به خوزستان ایجاد شده است، گفت: «این سفرها در راستای وظیفه نظارتی مجلس شورای اسلامی انجام می شود و اینکه مدل نظارت میدانی در مجلس یازدهم کلید خورد و ادامه خواهد داشت».


وی ادامه داد: «نظارت باید حضوری و به صورت میدانی صورت گیرد که این مهم در مجلس یازدهم آغاز شده است. سفر قالیباف به‌عنوان رئیس مجلس یازدهم با حضور نمایندگان بومی و غیر بومی صورت گرفت و نمایندگان  از مناطق مختلف بازدید کردند».


مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه نمایندگان حوزه های انتخابیه موج امید از سفر آقای قالیباف به خوزستان را گزارش دادند، افزود: «برای سفر رئیس مجلس به خوزستان جلسات مختلف و با کارهای کارشناسی و در راستای حوزه نظارتی مجلس شورای اسلامی انجام شد و یقین داریم  کارهای پیگیری شده ان‌شاءالله به نتیجه برسد».


رسولی با بیان اینکه روند امور در پارلمان تدریجی است، خاطرنشان کرد: «حتماً دستاوردهای این سفر به مردم عزیز ایران گزارش داده خواهد شد. در حوزه عملیات این سفر نیز باید زمانی سپری شود تا پیگیری‌ها انجام گیرد و نتیجه مشخص شود. قضاوت‌های سیاسی و عجولانه چیزی جز دلسردی مردم نخواهد داشت و همگی به ویژه رسانه‌ها می‌توانند نقش بسزایی در این باره ایفا کنند».



بزرگترین دستاورد سفر قالیباف به خوزستان چیست؟


این سفرها در فضای مجازی هم بازخوردهای زیادی داشت. کاربری در فضای مجازی توییتر نوشت: «فارغ از اینکه این سفر چقدر گره‌های خوزستان را باز کند و مجلس با اهرم نظارت و ابزار قانون‌گذاری چقدر می‌تواند مشکل‌گشا باشد؛‌ اینکه مسئولین رفتند حرف زدند و از آن مهمتر از مردم حرف شنیدند دستاورد اصلی سفر است. دولت همین هم از مردم دریغ کرده».



نمایندگان بی واسطه با مردم


حضور رئیس مجلس شورای اسلامی در بین مردم خوزستان و شنیدن حرف آنها ابتکاری جدید در مجلس یازدهم است که در این سفر مشاهده شد. در فیلم‌های فضای مجازی به‌خوبی مشاهده می‌شود که مردم بی‌واسطه با رئیس مجلس مشکلات شان را مطرح می‌کردند.


انتهای پیام/4082/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب