دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 آبان 1394 - 12:33
رئیس دیوان عدالت اداری:

گاهی اجرای عدالت نیازمند اعدام یا زندانی کردن یک فرد است/ هر اعدام یا مجازاتی بد نیست

رئیس دیوان عدالت اداری با بیان اینکه گاهی اجرای عدالت نیازمند اعدام یا زندانی کردن یک فرد است، گفت: اگر مستحق اعدام یا زندان را به سزای عملش نرسانیم، در واقع به جامعه ظلم کرده‌ایم و نمی‌توان گفت که هر اعدام یا مجازاتی بد است.
کد خبر : 50959

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محمدجعفر منتظری در دومین همایش حقوق‌دانان و وکلای نیکوکار که صبح امروز در مجتمع فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) برگزار شد، اظهار کرد: ما نمی‌توانیم جامعه‌ای را به‌وجود بیاورم که در آن هیچ‌گونه نیازمندی نباشد مگر در روزی که پرچم عدالت‌گستر جهان، یعنی حضرت مهدی(عج) برافراشته شود و آن وعده الهی تحقق یابد. شرایط دنیا به گونه‌‌ای است که ما نیازمند یک نهاد حمایت کننده در جهان هستیم.


وی با بیان اینکه امروز افتخار خدمتگذاری در مجموعه کمیته امداد خمینی(ره) فراهم شده است، افزود: وظیفه همه ما است که هر کس در حد توان و قدرت خود به این نهاد کمک کند.


رئیس دیوان عدالت اداری با بیان اینکه یکی از اهداف عالی و ارزشمند امام خمینی(ره) برای تشکیل کمیته امداد در جامعه کمک به اجرای عدالت بود، اضافه کرد: گاهی اجرای عدالت منجر به اعدام و یا زندانی یک فرد می‌شود، اگر مستحق اعدام یا زندان را به سزای عملش نرسانیم، در واقع به جامعه ظلم کرده‌ایم و نمی‌توان، گفت که هر اعدام یا مجازاتی بد است.


بسیاری از مشکلاتی که در جامعه با آن مواجه هستیم، در ارتباط با حقوق اداری است، چراکه مردم واقعاً نیازمند اطلاعات هستند و متأسفانه اطلاعات حقوقی اغلب مردم بسیار پایین مردم است که موجب تضییع حقوق‌شان می‌شود

رئیس دیوان عدالت اداری ادامه داد: نفس زندان بد است، اما مجازات یکی از مواردی است که قرآن به صراحت به آن اشاره دارد و نظام ما نیز موظف است به کسانی که در اثر اجرای مجازات آسیب می‌بینند، کمک کند.


منتظری با بیان اینکه ما در دیوان عدالت اداری با شکایات مردم از دستگاه‌های دولتی یا شبه دولتی مواجه هستیم، عنوان کرد: یکی از مشکلاتی که کاملاً برای ما ملموس و محسوس است، آگاهی نداشتن مردم نسبت به حقوق شهروندی خود است. بسیاری از مشکلاتی که در جامعه با آن مواجه هستیم، در ارتباط با حقوق اداری است؛ چراکه مردم واقعاً نیازمند اطلاعات هستند و متأسفانه اطلاعات حقوقی اغلب مردم بسیار پایین مردم است که موجب تضییع حقوق‌شان می‌شود.


رئیس دیوان عدالت اداری خطاب به وکلای نیکوکار گفت: شما باید این خدمت‌رسانی را یک خدمت عبادی بدانید، وظیفه شما کمک به اجرای عدل است. اگر در پرونده‌ای دیدید که فردی ذیحق است،‌ پای آن ایستاده و احقاق حق کنید.


منتظری با اشاره به بحث صلح و سازش و ارشاد طرفین دعوا توضیح داد: در تمام مجموعه‌های دستگاه قضایی بخش ارشاد فعال است و یکی از اهداف تشکیل دفاتر نمایندگی ما در مراکز استان‌ها نیز ارشاد و کمک به مراجعان بود.


رئیس دیوان عدالت اداری اضافه کرد: من در همین جا اعلام می‌کنم که دفاتر ما در مراکز استان‌ها در خدمت وکلا و حقوق‌دانان است و هر جا که نیاز به کمک ما باشد، از کم‌ترین خدمتگذاری دریغ نخواهیم کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب