نگاه کلان در دانشگاه آزاد اسلامی ملی است/ از هر اقدامی که منجر به حمایت از اقتصاد دانشبنیان شود، اسقبال میشود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علیرضا نظام آبادی در نشست کمیته استانی ساها (سامانه آزمایشگاههای همکار آزاد) که با حضور رؤسای واحدها و مراکز آموزشی استانهای مرکزی، همدان و لرستان در دانشگاه آزاد واحد اراک برگزار شد، با بیان اینکه سامانه ساها در همه جای کشور در دسترس است، اظهار کرد: مقدمات و بسترسازی لازم در سطح کشور برای استفاده از آزمایشگاهها فراهم شده و کمبود آزمایشگاهها در کشور مرتفع شده است.
رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی بابیان اینکه دانشگاه حرکت به سمت کیفیت بخشی و استاندارد کردن آزمایشگاهها را سرلوحه خود قرار داده است، گفت: آموزش تخصصی پرسنل، کیفی بخشی و کاربردی کردن تجهیزات همچنین نظارت وبازرسی مستمر کمیتههای تخصصی استانی ساها، مسلما بستر خدمت رسانی بهتر را در مجموعه آزمایشگاهها و کارگاههای دانشگاه آزاد اسلامی فراهم کرده است و میتواند به درآمدزایی بیشتر واحدها کمک قابل توجهی کند.
دبیر هیأت امنای استان مرکزی ادامه داد: ساها به مجموعهای تبدیل شده که علاوه بر درآمدزایی برای دانشگاه آزاد اسلامی، موجبات گسترش تحصیلات تکمیلی را نیز فراهم آورده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با داشتن۸۰ کارگاه، ۱۰۹ آزمایشگاه آموزشی و ۶ کارگاه تحقیقاتی آماده خدمت رسانی به جامعه علمی استان را دارد.
نظام آبادی گفت: سامانه آزمایشگاههای همکار آزاد و یا ساها با دارا بودن ۷۶۰۰آزمایشگاه و ۳۴۰۰ کارگاه در واقع یک آزمایشگاه بزرگ ملی است و نرم افزار این طرح نیز از سوی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی نوشته شده است که این موفقیت بزرگ نیز برگ زرینی دیگر از افتخارات دانشگاه آزاد اسلامی است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی گفت: این سامانه (آزمایشگاههای همکار آزاد) به جایی رسیده است که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همین طور معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری خواستار همکاری و اتصال شبکه دانشگاهی به سامانه ساها هستند.
مدیرکل توسعه و پشتیبانی شبکههای آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی نیز اظهار کرد: ساها اکنون در هر جا کشور میتواند در دسترس بوده و خدمت رسانی کند و بسترهای مناسب برای کیفیت بخشی و ارتقا بیش از پیش ساها نیز فراهم شده است.
دکتر علیرضا ایرانبخش گفت: حجم و تقاضای بالا در برخی آزمایشگاه واحدها موجب کارکرد سه شیفت شده است که این موضوع نشان از پتانسیل سامانه ساها برای خدمت رسانی است.
وی گفت: ارتقای ایمنی در حوزههای مختلف، کیفیت بخشی و استفاده کامل از ظرفیت ساها ازاولویتهای این مجموعه است.
ایرانبخش افزود: دریافت ISO۱۷۰۲۵ و اجرای دستورالعملهای ایمنی در استفاده از مواد شیمیایی نیز در چشم انداز کوتاه مدت مجموعه ساها قرار دارد.
وی گفت: در چشم انداز ۱۴۰۴ نیز ساها طبق برنامه ریزیها باید دارای سامانه آزمایشگاهی پیشتاز، عدالت محور و آماده پذیرش ماموریتهای مختلف باشد.
ایرانبخش درباره اطلاع مسئولان آزمایشگاهها و کارگاهها از بخشنامهها و دستور العملها گفت: تمام بخشنامهها و دستور العملها در پورتال ساها موجود است و همکاران برای اطلاع به موقع از بخشنامهها میتوانند از طریق پورتال پیگیر بخشنامهها و دستور العملها باشند.
مدیرکل توسعه و پشتیبانی شبکههای آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی همچنین از اجرای برنامهها و رونمایی از چند دستاورد جدید در حضور آیت الله هاشمی رفسنجانی خبر داد و ادامه داد: برای نخستین بار در کشور کتابچههایی با سرفصلهای مختلف برای تسهیل در کارهای آزمایشگاهی و کارگاهی آماده شده و در تهیه آن استانداردهای جهانی نیز در نظر گرفته شده است.
ایرانبخش با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب درباره اقتصاد مقاومتی، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر میرزاده ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی توجه ویژهای به این بحث دارند و در حوزه ساها بخشنامه اقتصاد مقاومتی یک میلیارد ریال درباره حمایت از اقتصاد مقاومتی اختصاص داده است که این مبلغ سقف حمایتها نخواهد بود.
انتهای پیام/