دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران مطرح کرد؛

شناسایی 200 معتاد مبتلا به کرونا در پایتخت/ سپاه تهران مسئول جمع‌آوری معتادان کرونایی است/ آخرین آمار زنان معتاد مبتلا به کووید-19

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران گفت: از ابتدای شیوع کرونا در کشور ۹ هزار معتاد متجاهر در تهران جمع آوری شده که تست PCR حدود 200 نفر از این معتادان مثبت اعلام‌ شده است
کد خبر : 505658
unnamed.jpg

مصطفی هادی زاده در گفتگو با خبرنگار انتظامی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، در مورد چگونگی ساماندهی معتادان متجاهر مبتلابه بیماری کرونا اظهار کرد: در مورد جمع آوری معتادان متجاهر هرکدام از مراکز ساماندهی و نگهداری معتادان  موظف هستند که افراد مشکوک به کرونا را به مدت ۱۴ روز قرنطینه کنند.


وی افزود: زمانی که نیروی انتظامی معتادان متجاهر را جمع‌آوری می‌کند به مراکز تعیین‌شده فرستاده تا مورد غربالگری قرار گیرند؛‌ در ابتدا مراحل غربالگری بر روی معتادان متجاهر صورت می‌گیرد به این دلیل که متوجه شویم آیا فرد معتاد مبتلا به بیماری کرونا است یا خیر؟ این موضوع بر اساس سن افراد صورت می‌گیرد برای مثال افراد بالای ۶۰ سال در یک محل مشخص غربالگری می‌شوند و افراد پایین‌تر از ۲۰ سال در محل دیگری غربالگری می‌شوند.


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران گفت: افراد بالای ۶۵ سال به سامان‌سراهای شهرداری تهران فرستاده می‌شوند تا به وضعیت آن‌ها رسیدگی شود؛ البته در ابتدا غربالگری اعتیاد توسط بهزیستی انجام می‌شود و پس از اثبات اعتیاد از معتادین تست PCR گرفته می‌شود تا ازنظر سلامت جسمی نیز مورد بررسی قرار گیرد.
وی با اشاره به قرنطینه افراد مشکوک به کرونا در مراکز درمانی ترک اعتیاد گفت: افراد مشکوک به مدت ۱۴ روز در قرنطینه خواهند بود برای مثال اگر روز گذشته پلیس ۲۵۰ نفر را جمع‌آوری کرده باشد توسط بهزیستی غربالگری اعتیاد شده و سپس به مدت ۱۴ روزبه قرنطینه می‌روند تا ازنظر سلامت جسمی نیز مورد بررسی قرار گیرد.
هادی زاده بیان کرد: اگر فردی تست PCR بدهدپاسخ  تست مثبت باشد به ‌طورکلی از روند غربالگری خارج شده و به مراکز درمانی معرفی می‌شوند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران تصریح کرد: افرادی که جواب تستشان منفی باشد به‌صورت کاملاً بهداشتی در محیط‌های محافظت‌شده مراقبت می‌شوند تا روند ترک اعتیاد به صورت کامل انجام دهد.
وی گفت: افراد معتاد متجاهل که جواب تست
PCR بدهند و مثبت درآید توسط سپاه تهران بزرگ جمع‌آوری‌شده و به‌ یکی از مراکز درمانی تحت نظارت سپاه پاسداران منتقل می‌شوند؛ همچنین افرادی که بیماری آن‌ها شدت پیدا کند به مرکز درمانی مانند بیمارستان‌هایی که دانشگاه علوم پزشکی معرفی کرده منتقل داده می‌شوند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران اظهار کرد: اخیراً با همکاری سپاه پاسداران توانستیم زنان معتاد متجاهر را که مشکوک به بیماری کرونا هستند جمع‌آوری کنیم و خدمات خوبی هم به آن‌ها ارائه داده شد که پس از بهبودی بیماری کرونا و به دست آوردن سلامت کامل دوباره به مراکز اصلی ترک اعتیاد هدایت می‌شوند.
هادی زاده گفت: در ایام شیوع کرونا تعداد ۹ هزار معتاد متجاهر در تهران جمع آوری شده که بر اساس آزمایش‌های صورت‌گرفته تست 
PCR حدود 200 نفر از این معتادان مثبت اعلام‌ شده است؛‌ خوشبختانه تاکنون هیچ‌گونه اپیدمی در مراکز درمانی گزارش نشده است که بیشترین دلیل این موفقیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مراکز ترک اعتیاد تهران است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران گفت: یکی از مشکلات اساسی که در زمینهٔ بانوان معتاد متجاهر داریم این است که دستگاه‌ها باید ظرفیت‌سازی لازم را برای پذیرش زنان معتاد متجاهر انجام دهند به طوری که  در استان تهران در خصوص مراکز نگهداری ، بستری و اقامتی زنان معتاد متجاهر با کشل رو به رو هستیم؛ برای مثال پلیس تهران اعلام می‌کند که در استان تهران حدود ۲۰ هزار معتاد متجاهر وجود دارد که از این تعداد ۶ درصد قطعاً خانم هستند؛


وی در مورد تعداد زنان معتاد متجاهر که به کرونا مبتلا شدند گفت: در تهران حداقل هزار تخت  نگهداری از زنان معتاد متجاهر در مراکز درمانی معتادان کم داریم؛ البته تعداد زنان معتاد متجاهر که به کرونا مبتلا شدند زیر ۱۰۰ نفر است.


انتهای پیام/4148


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب