دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
کد خبر : 505192
25 مرداد 1399 - 10:23
وحید خدادادی

جولان کرونا در شبگردی ‌های پایتخت نشینان

همواره یکی از تفریحات ما ایرانیان، رفتن به کافه و رستوران برای صرف ناهار یا شام همراه دوستان و خانواده است. گرچه تصور عامه مردم این است که استفاده از دستکش هنگام تهیه غذا ایمن‎تر است اما در این روزها که ویروس کرونا شیوع گسترده‌تری پیدا کرده است و طبق اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا، مراکز تهیه و توزیع غذا، به خصوص رستوران‌ها جزو مشاغل پرخطر شناخته شده‌اند، باید محتاطانه‌تر پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کرد.
_MID0032.jpg


ارسال نظر