دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دانشگاه آزاد علیه کرونا ۱۱۹/ حجت‌الاسلام خیری در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

تبیین شیوه‌نامه الگوی حکمرانی اسلامی در جهان پساکرونا

رئیس مرکز مطالعات، برنامه‌ریزی و تعالی معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی به تبیین شیوه‌نامه الگوی حکمرانی اسلامی در جهان پساکرونا پرداخت.
کد خبر : 504904
637163251032966005_lg.jpg

حجت‌الاسلام حسن خیری در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه اجرای مرحله اول طرح پویش علم بومی تحت عنوان حکمرانی اسلامی در جهان پساکرونا مورد تقدیر ریاست دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفت، اظهار کرد: طبق صحبت‌های انجام شده، مقرر شد که این طرح تا رسیدن به الگوی جامع حکمرانی اسلامی در جهان پساکرونا ادامه یابد.
وی افزود: هدف از این شیوه‌نامه، ارائه الگوی جامع، منسجم و متقارن حکمرانی اسلامی در جهان پساکرونا و رویکرد بحث آن، سیاسی در ابعاد فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، نظام آموزشی و... است.
رئیس مرکز مطالعات، برنامه‌ریزی و تعالی معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به مقدمه این شیوه‌نامه با عنوان تشریح آنچه گذشت و آنچه پیش رو است، گفت: فصل اول شیوه‌نامه درباره مفاهیم اساسی و تشریح هسته‌ها، فصل دوم درباره بیان مسئله در هر یک از هسته‌ها و سطوح سه‌گانه بحث، اهمیت بحث و پرسش‌های اساسی در هر یک از هسته‌ها و فصل سوم درباره تشریح وضع موجود در هر یک از موضوعات هسته‌ها، بیان فرصت‌ها و تهدیدها در هر یک از هسته‌ها و پیامدهای مثبت و منفی در هر یک از هسته‌هاست‌.
خیری ادامه داد: فصل چهارم شیوه‌نامه درباره ارائه راهبردها در هر یک از هسته‌ها و فصل پنجم درباره ارائه الگوی تجمیعی و توصیه‌ها و پیشنهادات است؛ هر هسته از یک رئیس و یک دبیر هسته با حضور ۵ تا ۷ نفر از صاحب‌نظران تشکیل می‌شود و همکاران هسته‌ها متعهد هستند که وقت قابل توجهی را به این منظور اختصاص دهند به نحوی که از ۱۰ مرداد تا ۱۰ شهریور متن‌های هسته‌ها آماده و برای جمع بندی نهایی و مراحل عرضه تا پایان شهریور اقدام شود.
وی بیان کرد: گروهی مجازی با حضور روسای هسته‌ها تشکیل می‌شود و تمامی اطلاعات هسته‌ها هفتگی به اشتراک گذاشته می‌شود. هسته‌ها هر هفته سه جلسه حضوری یا از راه دور و روسای هسته‌ها و مدیر طرح، هر هفته یک جلسه خواهند داشت؛ هسته ترجمه رأسا یا بنا به نیاز هسته‌ها مطالب را ترجمه و پشتیبانی محتوایی خواهد کرد.
رئیس مرکز مطالعات، برنامه‌ریزی و تعالی معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: هر هسته سه سطح بین‌الملل، ملی و بین نهادی را مطالعه می‌کند و راهبردها به راهبردهای ساختاری و عملکردی تقسیم و مطالب در قالب نمودار و اینفوگرافیک ارائه می‌شود؛ حجم طرح جامع بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ صفحه وزیری خواهد بود و پایه مطالعات، یافته‌های مرحله اول در ۴۲ کارگروه است و هسته‌ها در صورت نیاز از همکاران برای گردآوری اطلاعات و مشورت استفاده خواهند کرد و حتی‌الامکان در راهبردپردازی سطح اولویت راهبرد با توجه به سناریوهای پیش رو دسته بندی می‌شود.
خیری خاطرنشان کرد: هسته رصد خارجی و ترجمه به ریاست عزیزمحمدی، هسته اقتصاد با هدایت علوی‌راد، هسته فرهنگی-اجتماعی با مدیریت کاووسی، هسته هنر به ریاست داودی، هسته معماری و شهرسازی با مدیریت کریمی‌فر، هسته سیاسی با هدایت دانشفر، هسته سلامت و پزشکی به ریاست حسام، هسته رسانه و فضای مجازی با مدیریت نصرالهی، هسته نظام آموزشی با هدایت نادی، هسته روانشناسی با مدیریت جدیدی، هسته فقه و حقوق به ریاست راعی و مدیریت طرح برعهده بنده است.
انتهای پیام/۴۱۱۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب