دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 مرداد 1399 - 14:00
واشنگتن‌پست:

ترامپ مدعی است بیشتر ایالت‌های این کشور عاری از کرونا هستند/ تفاوت‌های تاریخی حج امسال با سال‌های گذشته

درحالی‌که 21 ایالت از مجموع 50 آمریکا در وضعیت قرمز قرار دارند، ترامپ مدعی است که بخش‌های وسیعی از این کشور عاری از ویروس کرونا هستند.
کد خبر : 504846
3.jpg

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از واشنگتن‌پست، رئیس‌جمهور آمریکا سه‌شنبه‌شب در کنفرانس رسانه‌ای خود از یک ویدئوی تبلیغاتی حذف‌شده در شبکه‌های اجتماعی دفاع کرد که داروی هیدروکسی کلروکین را به‌عنوان درمان کرونا تبلیغ می‌کرد. این ویدئو که روی شبکه‌های اجتماعی فیس‌بوک، یوتیوب و توئیتر بارگذاری شده بود، دوشنبه‌شب به دلیل نقض سیاست‌های این شبکه‌ها با ارائه اطلاعات غلط پیرامون این ویروس حذف شدند. در ماه ژوئن، سازمان غذا و داروی آمریکا مجوز استفاده اضطراری از هیدروکسی کلروکین که پیش‌تر برای درمان مالاریا از آن استفاده می‌شد را برای درمان کووید-19 ابطال کرد.




بیشتر بخوانید:


ضعف زیرساخت‌های بیمارستانی در روستاهای کرونازده آمریکا




وی علاوه بر این، مدعی شد «به بخش‌های وسیعی از کشورمان نگاه کنید که عاری از ویروس است». این در حالی است که مقامات فدرال طی گزارشی جدید، شدت شیوع کووید-19 در 21 ایالت را حاد برشمرده و وضعیت قرمز در آن‌ها اعلام کرده‌اند. 28 ایالت در وضعیت زرد و تنها یک ایالت (ورمونت) در وضعیت سبز قرار دارند. در ایالت‌های دارای وضعیت قرمز، بیش از 100 مورد آلودگی به کرونا در هر هزار نفر طی هفته گذشته گزارش‌شده است.


ترامپ همچنین از این‌که مقامات بهداشتی کاخ سفید ازجمله دکتر آنتونی فائوچی محبوب‌تر از او هستند، ابراز تأسف کرد و گفت: «او (فائوچی) محبوبیت بالایی دارد؛ اما چرا من و دولت در این موضوع چنین محبوبیتی نداریم؟»


دونالد ترامپ


فرمانداران ایالت‌های مختلف آمریکا علی‌رغم اصرار ترامپ به بازگشایی مشاغل و کسب‌وکارها، همچنان به ایجاد محدودیت‌ها، استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی اهتمام دارند. از سوی دیگر، طرفداران ترامپ، مقابله با قوانین زدن اجباری ماسک را یک عمل حزبی می‌دانند، چراکه فرمانداران دموکرات سرسختانه حامی اعمال محدودیت‌ها ازجمله استفاده از ماسک هستند.


مخالفت معلمان آمریکایی با بازگشایی مدارس


دومین اتحادیه بزرگ معلمان در ایالات‌متحده روز سه‌شنبه اعلام کرد از 1.7 میلیون عضو خود در ایالت‌ها و مناطق مختلف آمریکا درصورتی‌که علیه بازگشایی مدارس بدون رعایت اقدامات بهداشتی و ایمنی مناسب دست به اعتصاب بزنند، حمایت خواهد کرد. فدراسیون معلمان آمریکا اما درعین‌حال تأکید کرد که اعتصاب‌ها باید "آخرین راه‌حل" باشند. قطعنامه تصویب‌شده توسط شورای اجرایی این اتحادیه به معلمان و نمایندگان این سازمان کمک می‌کند تا به مقامات دولتی برای تجدیدنظر در بازگشایی مدارس فشار بیشتری بیاورند.



مسئولان آموزش‌ آمریکا می‌گویند برای بازگشایی ایمن مدارس، صدها میلیارد دلار نیاز است.



از سوی دیگر، اتحادیه کارکنان شرکت پست بین‌المللی، «فدکس» از مسئولان این شرکت خواسته است که همه فعالیت‌های خود در هنگ‌کنگ را متوقف کنند، چراکه این کشور مقررات بسیار سخت‌گیرانه‌ای برای قرنطینه کارکنان این شرکت در نظر گرفته است. در ماه جاری، هنگ‌کنگ آزمایش کارکنان ایرلاین‌ها را که قبلاً از تست اجباری کرونا معاف بودند، از سر گرفت و باعث شد شرکت «یونایتد ایرلاینز» و دیگر شرکت‌های هواپیمایی آمریکا پروازها به این کشور را متوقف کنند.


کرونا، حج و عید قربان


مسلمانان هرساله در مراسم حج از چاه زمزم آب برمی‌داشتند و می‌نوشیدند، حجرالاسود را لمس می‌کردند و می‌بوسیدند و پیش از ترک مکه، برای رمی جمرات سنگ جمع‌آوری می‌کردند؛ اما مراسم حج امسال که از امروز آغاز شد، با سال‌های گذشته تفاوت‌های تاریخی دارد. آب زمزم در بطری‌های بسته‌بندی‌شده به حجاج داده می‌شود تا مجبور نباشند با لیوان از چشمه آب بنوشند. همچنین در بسته‌هایی که به حجاج داده می‌شود، سنگ‌های استریلیزه شده برای رمی جمرات، سجاده نماز شخصی و سایر ملزوماتی که مانع از شیوع کروناست، وجود دارد.



هرساله 2.5 میلیون نفر به این مراسم می‌رفتند، حال‌آنکه امسال تنها هزار حاجی مقیم یا شهروند عربستان عازم حج شدند. با این محدودیت‌ها، عید قربان نیز رنگ و بوی سال‌های گذشته را نخواهد داشت.


در بحرین، کشوری که گسترش ویروس در میان کارگران کم‌درآمد و ساکن مناطق پرجمعیت افزایش‌یافته، مسئولان از شهروندان این مناطق خواسته‌اند که امسال جشن عید قربان را برگزار نکنند. عمانی‌ها هم مقررات منع تردد را بار دیگر برقرار کرده‌اند.


در امارات متحده عربی که خرید گوسفند و احشام برای قربانی کردن در روز عید اضحی معمول است، از مردم خواسته شد به‌جای تجمع در مقابل قصابی‌ها و فروشگاه‌ها، از اپلیکیشن‌های خرید آنلاین استفاده کنند.



  • نخست‌وزیر اسپانیا اعلام کرد که انگلیس با قرنطینه کردن هرکسی که از اسپانیا وارد این کشور می‌شود «دچار اشتباه» شده است؛ تصمیمی که ضربه دیگری به صنعت گردشگری اسپانیا زد.

  • داده‌های منتشرشده توسط سازمان جهانی گردشگری روز سه‌شنبه نشان داد که سفرهای بین‌المللی در پنج ماه نخست سال جاری در مقایسه با سال گذشته میلادی 98 درصد کاهش‌یافته است. بر اساس این گزارش، در سطح جهان 300 میلیون نفر کمتر به مسافرت رفتند که نشان‌دهنده ضرر 320 میلیارد دلاری برای صنعت گردشگری است.

  • ویتنام پس از کشف حداقل 14 بیمار مبتلا به کرونا، به مدت 15 روز پروازهای داخلی را به مقصد و یا از مبدأ منطقه گردشگری داننگ به حالت تعلیق درآورد.

  • طبق اعلام کمیسیون بهداشت و درمان ملی چین، 68 نفر در روز گذشته ازجمله 6 نفر در استان لیائونینگ و 57 نفر در منطقه شمال غربی سین کیانگ به کرونا مبتلا شدند.

  • رئیس‌جمهور کنیا، تمام کافه‌ها و قسمت فروش نوشیدنی در رستوران‌ها را به مدت 30 روز ممنوع کرد تا مانع از شدت شیوع کووید-19 در این کشور شود.

  • شرکت هواپیمایی امارات اعلام کرد هزینه پزشکی همه مسافرانش تا 150 هزار یورو (حدود 175 هزار دلار) را متقبل می‌شود و چنانچه مسافری تا 31 روز پس از سفر با هواپیماهای این شرکت به کرونا مبتلا شود، روزانه 100 یورو برای یک دوره قرنطینه 14 روزه خواهد پرداخت.



10 کشور نخست جهان از منظر مبتلایان و جان‌باختگان کرونا


انتهای پیام/4106/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب