دولت حاضر نیست بین محرومان ماسک رایگان توزیع کند/ معلوم نیست ماسکهای تولیدی چه سرنوشتی دارند
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، حسینعلی شهریاری در برنامه تهران کلینیک رادیو تهران در رابطه با دغدغه مردم برای برگزاری کنکور گفت: نه تنها در ارتباط با کنکور سراسری بلکه درباره تمام آزمون های سراسری، نگرانی بسیار زیادی وجود دارد که تصمیم گیری در این زمینه به عهده ستاد ملی مبارزه با کرونا است که ریاست این ستاد را رئیس جمهور عهده دار است. ما در قوانین پنج ساله و بالادستی متولی سلامت کشور را وزیر بهداشت می دانیم ولی تصمیم گیرندگان به جز وزیر بهداشت هستند.
وی افزود: گفته شده است که کنکور قرار است با اجرای پروتکل های بهداشتی خاص اجرا شود؛ اما ما معتقدیم دولت نمیتواند تضمینی برای اجرای این پروتکل ها بدهد. همانطور که قرار بر تصویب پروتکل های جدید برای بازگشایی مراکز تجاری و کافه ها بود که بر خلاف وعده های داده شده، شاهد افزایش تعداد مبتلایان هستیم.
به گفته شهریاری، الزام بر استفاده از ماسک است و قشر فقیر نمیتواند ماسک بخرد اما دولت حاضر به توزیع ماسک رایگان برای مستضعفین نیست. طبق گفته وزارت صمت، روزانه 11 و نیم میلیون ماسک توزیع میشود؛ اما هیچکس نمیداند که این ماسک ها به کجا میرود که به دست مردم نمیرسند فقط میدانیم که محرومین و مستضعفین علاوه بر اینکه دسترسی به ماسک ندارند پول خرید آن را هم ندارند.
وی افزود: مقوله کنکور نیز کشوری و سراسری است و چون در اقصی نقاط کشور برگزار می شود این وضعیت قابل کنترل نیست و تلفات را افزایش خواهد داد.ما نامه ای به رئیس جمهور خواهیم نوشت تا برگزاری کنکور به تعویق بیفتد. تا زمانی که کرونا کنترل نشده است، نمیتوان اقدامی برای برگزاری کنکور کرد.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تصریح کرد: در مرحله پیشین شیوع کرونا تعداد مرگ و میر به 30 نفر کاهش پیدا کرد ولی آقایان با بازگشایی مراکز تلفات را 200 نفر رساندند. اگر 6 ماه دانشگاه به تعویق بیفتد مشکل بزرگی اتفاق نخواهد افتاد. مهم جان فرزندانمان است. روزی هزاران پیامک و تلفن درباره برگزاری کنکور داریم. ما باید زنده باشیم تا به دانشگاه برویم.ما تصمیم گیرنده نیستیم و تنها نظرات مجلس و کمیسیون درمان را به مسئولین منتقل می کنیم ولی عقیده داریم در صورت ادامه این بی تدبیری دولت به بهانه اجرای پروتکل و درصورت برگزاری کنکور و افزایش تعداد تلفات، شخص رئیس جمهور باشد پاسخگو باشد.
وی درباره خبرهای منتشر شده توسط یکی از مسئولان وزارت بهداشت مبنی بر برگزاری یک کنکور برای اشخاص سالم و برگزاری کنکوری دیگر برای کسانیکه کرونا دارند اظهار داشت: این حرف بسیار غیرحرفه است. نه ما میتوانیم دو کنکور مجزا برگزار کنیم و نه کسی حاضر به از دست دادن این فرصت ویژه است.
شهریاری همچنین در خصوص معوقه پرستاران گفت: کارانه پرستاران در سال گذشته بطور متوسط یک و نیم میلیون تومان بوده است؛ اما امسال حتی با وجود ویروس کرونا این مبلغ به 500 هزار تومان کاهش داشته است. زیرا درآمد بیمارستان ها کاهش داشته است. تا به این لحظه 138 نفر از اعضای کادر سلامت در این راه جان خود را از دست داده اند و اگر دولت اقدام به پرداخت این کارانه ها نکند، این انگیزه اندکی که وجود دارد نیز از بین میرود و شرایط بسیار وخیم تر خواهد شد. مقام معظم رهبری یک میلیارد یورو را به این منابع اختصاص داده اند و باید این مبالغ به پرستاران پرداخت شود تا حداقل به اندازه اردیبهشت سال گذشته دریافتی داشته باشند. ما نیز در حال پیگیری و ارسال نامه هستیم و امیداریم دولت به زودی به این بحران رسیدگی کند.
انتهای پیام/4148
انتهای پیام/